Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πήραν για τα καλά μπροστά οι μηχανές του ΑΟΔ, που χτίζει κάτι πολύ καλό για το νέο πρωτάθλημα (φωτο)

Σήκωσαν μανίκια τα μέλη της διοίκησης του Δαμασιακού και αρχίσανε με γοργούς ρυθμούς να κλείνουν ένα - ένα τα "ανοιχτά μέτωπα" για την ομάδα του νέου πρωταθλήματος.

Πρώτα δώσανε χέρια με τους προπονητές Νίκο Φακίτσα και Νίκο Χατζηγιάννη για τους οποίους υπήρξε ικανοποίηση για τη δουλειά τους την περασμένη σαιζόν.


Επόμενο βήμα να παραμείνει ο βασικός κορμός από Δαμασιώτες και "ξένους" παίκτες που σήκωσαν όλο το βάρος τη χρονιά που πέρασε και τέλος, οι μεταγραφές στις θέσεις που θέλει ενίσχυση ο Δαμασιακός. Τα τηλέφωνα γρήγορα πήραν "φωτιά", τα ραντεβού έκλεισαν και μαζί έκλεισε και η πρώτη ανανέωση, για παίκτη που έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα με τις επιδόσεις του. Νάκας και Κάϊβας, που με ότι καταπιάνονται το φέρνουν εις πέρας, "έψησαν"τον Λέανδρο Τσατσελλάρι και θα είναι παίκτης του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ και στο νέο πρωτάθλημα.

Το όνομα του "Τσάτσε" έπαιζε έντονα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, μιας και αρκετές ομάδες, από τις καλές του πρωταθλήματος τον γλυκοκοίταζαν. Όμως διοικητικοί του ΑΟΔ,  Γιώργος Νάκας και Σάκης Καΐβας, έκαναν κίνηση ματ, και τα βρήκαν σε όλα μαζί του. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που στο περσινό πρωτάθλημα ήτανε από τους κορυφαίους στην Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, αποτέλεσε "ακρογωνιαίο λίθος" για τους "κυανόλευκους" του Νίκου Φακίτσα. Αν και νεαρός στην ηλικία, ο "Λεό Τσάτσε" έχει σημαντικές εμπειρίες στο ποδόσφαιρο και κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος. Οι αντίπαλες άμυνες "αναστενάζουν" με τις ενέργειές του και οι συμπαίκτες του, χαίρονται το ποδόσφαιρο με τον Λεο στην ομάδα. Ο Δαμασιακός που "επένδυσε" στην παρουσία του Λέανδρου στην ομάδα, όπως είναι φυσικό, περιμένει ακόμα περισσότερα από τον νεαρό μεσοεπιθετικό, μιας και είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Κίνηση "ματ" από το Δαμασιακό που πήρε παικταρά !!!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο... το πάθος του για τη μπάλα, άσβεστο... η αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο",  συνεχώς ανεβαίνει... οι προτάσεις από τις ομάδες, πέφτουν "βροχή" , αλλά εκείνος προτίμησε την πρόταση του Δαμασιακού.

Σημαντικοί Γάλλοι αρχαιολόγοι στο Δαμάσι - Μελετούν αρχαια ευρήματα - Τι λένε για αυτά και το κάστρο (βίντεο)

Το Δαμάσι είναι ένα ιστορικό χωριό με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, που στο παρελθόν γνώρισε πολύ μεγάλη ακμή και αποτέλεσε σύνορο της αρχαίας Θεσσαλίας με την Μακεδονία.