Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Αποστόλης Φουρτούνας θα συνεχίσει να "ζωγραφίζει" στα γήπεδα με τη φανέλα του Δαμασιακού

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2024, οι "συνήθης ύποπτοι" της διοίκησης του Δαμασιακού, Γιώργος Νάκας και Σάκης Καΐβας, έκλεισαν άλλο ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για το νέο Δαμασιακό που χτίζουν με το Νίκο Φακίτσα.

Πήγαν στο Αργυροπούλι και μέσα σε λίγα λεπτά, έδωσαν χέρια και συμφώνησαν και με τον Αποστόλη Φουρτούνα να συνεχίσει να δίνει πολύτιμες λύσεις στο κέντρο και την άμυνα και τη νεα ποδοσφαιρική χρονιά στην Α' ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος, στο περσινό πρωτάθλημα, "πήρε από το χέρι" τους κυανόλευκους, που βρισκόταν σε μια δύσκολη κατάσταση λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Γιώργου Παπαθανασίου και έδωσε πολύτιμες λύσεις τόσο το αμυντικό κομμάτι, όσο και στο οργανωτικό όταν χρειάστηκε. Έτσι, μετά την ανανέωση του Λέανδρου Τσατσελλάρι, άλλος ένας κομβικός και πολύ καλός παίκτης θα τεθεί στην διάθεση των Φακίτσα και Χατζηγιάννη για τη νέα χρονιά. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, μείνετε εδώ συντονισμένοι καθώς ακολουθούν και άλλες ανανεώσεις στο Δαμασιακό που τρέχει με ...χίλια να ετοιμάσει μια ακόμα ομάδα, όμως πιο δυνατή από πέρσι, την ίδια στιγμή που πολλές ομαδες της κατηγορίας δεν εχουν ακόμα διοίκηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Κίνηση "ματ" από το Δαμασιακό που πήρε παικταρά !!!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο... το πάθος του για τη μπάλα, άσβεστο... η αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο",  συνεχώς ανεβαίνει... οι προτάσεις από τις ομάδες, πέφτουν "βροχή" , αλλά εκείνος προτίμησε την πρόταση του Δαμασιακού.

Σημαντικοί Γάλλοι αρχαιολόγοι στο Δαμάσι - Μελετούν αρχαια ευρήματα - Τι λένε για αυτά και το κάστρο (βίντεο)

Το Δαμάσι είναι ένα ιστορικό χωριό με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, που στο παρελθόν γνώρισε πολύ μεγάλη ακμή και αποτέλεσε σύνορο της αρχαίας Θεσσαλίας με την Μακεδονία.