Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ακαδημία του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ, προσφέρει πολύτιμο έργο στα παιδιά του χωριού (βίντεο + φωτο)

Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές η πλατεία του Δαμασίου, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 που ήταν και η 1η μερα του καλοκαιριού.

Η Ακαδημία του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ, πιστή στις υποσχέσεις αλλά και στον προγραμματισμό της, οργάνωσε και έφερε εις πέρας με επιτυχία, όλα όσα έπρεπε να γίνουν τόσο στο αθλητικό μέρος, όσο και στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.


Η λειτουργία αυτής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, κατά κοινή ομολογία, προσφέρει πολύτιμο έργο για τα παιδιά του χωριού, αλλά και για όλο το πολύπαθο Δαμάσι, που για να "σταθεί όρθιο" σε αυτές τις δύσκολες μέρες, έχει ανάγκη από τέτοιες αγνές προσπάθειες, αλλά και από την στήριξη όλων μας, σε κάθε πόστο που μπορούμε.






Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στην "αυλαία" των δραστηριοτήτων της φετινής χρονιάς, πρόσφερε σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού, ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με μαριονέτες, μαγικά και διαδραστικά παιχνίδια που ξετρέλαναν τους μικρούς μας φίλους οπως θα δείτε και στο βιντεο που ακολουθει. Ο Κοσμάς Παναγιώκας με τις μαριονέτες και ο "μάγος" Destinona με αστείρευτο κέφι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να μην φύγει κάνεις με παράπονο, μικρός η μεγάλος.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα των γονιών, που στάθηκε ακούραστοι εργάτες με τον Θεόδωρο Λούτσο έτσι ώστε τα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΟΔ να λειτουργήσουν άψογα.






Η δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου εκπροσωπήθηκε από την αρμόδια αντιδήμαρχο πολιτισμού-αθλητισμού κα Ευγενία Μαμανού Χατζή.


Φωτορεπορτάζ 













***Όλες οι φωτογραφίες θα ανέβουν στο προφιλ μου στο Facebook Asterios Stelios


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ 

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ 2023-2024»

ΒΟΛΕΪ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εὖ Αγωνίζεσθαι ή Fair Play»


Ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια (2022) στο σεισμόπληκτο Δαμάσι προσπαθήσαμε να φέρουμε τα παιδιά στον Αθλητισμό και αυτά μας γεμίσανε χαρά – χαμόγελο – ελπίδα. Η ζωή πάει μπροστά!!

Κάναμε δύο ομάδες ποδοσφαίρου και μία βόλεϊ κοριτσιών. Τα παιδιά όλα είχαν πλήρες ρουχισμό. Είχαμε επίσημους προπονητές και οι μετακινήσεις των παιδιών με λεωφορεία γινόταν με τη μέγιστη ασφάλεια!

Συμμετείχαμε σε πρωταθλήματα – φιλικά και τουρνουά. Η χρονιά αυτή είχε Εκδηλώσεις – Αγιασμούς – Πρωτοχρονιάτικες πίτες – Δώρα – Τραπέζια – Καφέ – Κατασκηνώσεις – Καραγκιόζη – Μάγο – Μαριονέτες!

Φέραμε Ομάδα για να μας κάνει εκπαίδευση για πρώτες βοήθειες και δώσαμε επίσημα διπλώματα στους συμμετέχοντες.

Όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ με τη βοήθεια των γονέων και των χορηγών μας, τους οποίους ευχαριστούμε όλους θερμά!

Ζητήσαμε επίσημα εγγράφως από τον Δήμο να λυθούν τα προβλήματα που έχουν σχέση με φιλάθλους – σκέπαστρο, γήπεδο 7x7 και πολλά άλλα ακόμη.

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Δαμασιακού και ένα «Μπράβο» για την πολλή καλή πορεία του.

Ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφεραν, τους προπονητές μας:

Παπακωνσταντίνου Θανάσης – Βόλεϊ

Πατσιαούρα Κατερίνα – Βόλεϊ

Καρακάνο Δημήτριο – Ποδόσφαιρο,

οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, επαγγελματικά και φιλικά!!

Επίσης, ένα μεγάλο «Ευχαριστώ», στους Συνεργάτες μας:

Αγλαΐα Γρέπου – Βέργου

Κωνσταντίνα Τζήκα – Σεΐζη

Γεώργιο Μανίκα

Παναγιώτη Δεληχά 

Στέλιο Λούτσο

Μανώλη Οικονόμου 

Γεωργία Λυτσιούλη – Νάκα, για την Ιατρική περίθαλψη της  ομάδας – Ανιδιοτελώς.

Η Ακαδημία θα προσπαθήσει μέσα από κοινωνικές δράσεις και με τη βοήθεια άλλων Φορέων – Συλλόγων, να προσθέσει ένα ακόμη λιθαράκι για να κάνουμε το μέλλον του χωριού μας ακόμη καλύτερο!

Ένα μεγάλο προσωπικό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους!!

         

Καλό Καλοκαίρι με Υγεία!!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Κίνηση "ματ" από το Δαμασιακό που πήρε παικταρά !!!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο... το πάθος του για τη μπάλα, άσβεστο... η αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο",  συνεχώς ανεβαίνει... οι προτάσεις από τις ομάδες, πέφτουν "βροχή" , αλλά εκείνος προτίμησε την πρόταση του Δαμασιακού.

Σημαντικοί Γάλλοι αρχαιολόγοι στο Δαμάσι - Μελετούν αρχαια ευρήματα - Τι λένε για αυτά και το κάστρο (βίντεο)

Το Δαμάσι είναι ένα ιστορικό χωριό με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, που στο παρελθόν γνώρισε πολύ μεγάλη ακμή και αποτέλεσε σύνορο της αρχαίας Θεσσαλίας με την Μακεδονία.