Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και ο Αμπελώνας... ψηφίζει "δαγκωτό" ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ !!!

Πήραν φόρα και δεν σταματάνε με τιποτα, οι διοικούντες τον ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ, που κλείνουν ταχύτατα όλα τα ανοιχτά "μέτωπα" για το ρόστερ του νέου πρωταθλήματος στην Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Το άχαστο δίδυμο Γιώργος Νάκας και Σάκης Καΐβας, μετά το Βλαχογιάννι και το Αργυροπούλι, αυτή τη φορά επισκέφθηκαν τον Αμπελώνα και με αστραπιαίες κινήσεις ανανέωσαν τη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Τέγο και τον Σάκη Ζυγούρη.

Ο Τέγος τη χρονιά που πέρασε έδωσε πολύτιμες λύσεις τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και ως δεξί μπακ, ενώ ο Ζυγούρης που είναι μεσοεπιθετικός, "έδεσε" με το σύνολο του Νίκου Φακίτσα και έδειξε γρήγορα το ταλέντο του σε μια θέση που οι "κυανόλευκοι" έχουν αρκετούς αξιόλογους παίκτες.

Οι επόμενες ... στάσεις των διοικητικών του Δαμασιακού, που είναι η μοναδική ομάδα  Δ.Δ. του Δήμου Τυρνάβου στην μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας, θα είναι σε Τύρναβο και Λάρισα για δώσουν χέρια με παίκτες "κλειδιά" για την ομάδα που θέλει ο προπονητής του ΑΟΔ. Μείνετε εδώ συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νεα της αγαπημένης μας ομάδας!!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Κίνηση "ματ" από το Δαμασιακό που πήρε παικταρά !!!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο... το πάθος του για τη μπάλα, άσβεστο... η αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο",  συνεχώς ανεβαίνει... οι προτάσεις από τις ομάδες, πέφτουν "βροχή" , αλλά εκείνος προτίμησε την πρόταση του Δαμασιακού.

Σημαντικοί Γάλλοι αρχαιολόγοι στο Δαμάσι - Μελετούν αρχαια ευρήματα - Τι λένε για αυτά και το κάστρο (βίντεο)

Το Δαμάσι είναι ένα ιστορικό χωριό με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, που στο παρελθόν γνώρισε πολύ μεγάλη ακμή και αποτέλεσε σύνορο της αρχαίας Θεσσαλίας με την Μακεδονία.