Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανανέωσαν άλλοι 5 στον Δαμασιακό, έπεται και συνέχεια

Ο νέος Δαμασιακός, μέρα με τη μέρα δυναμώνει, ειδικά στις θέσεις που είχε ανάγκη. 

Ωστόσο το βασικότερο "συστατικό" για να πετύχει η ...συνταγή, είναι οι ποδοσφαιριστές του χωριού μας, τα δικά μας παιδιά.  Καλές και χρήσιμες είναι οι μεταγραφές, όμως, αυτό που είχε και θα έχει παντα τεράστια σημασία για τον Δαμασιακό, είναι οι γηγενείς παίκτες που πάντα αποτελούν και θα αποτελούν τη ... ραχοκοκαλιά της ομάδας και την ψυχή της ομάδας.  Ετσι, μετά τους Καρακάνο και Σάρρα, που άνοιξαν το "χορό" των ανανεώσεων, άλλοι πέντε παίκτες, αυτή τη φορά Δαμασιώτες, ανανεώσεων με την ομάδα 

Στο πλαίσιο αυτό, παίκτης της ομάδας μας παραμένει ο Θοδωρής Μουσιάρης που έχει καθιερωθεί στα αριστερά της άμυνας και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος και πολύτιμος τόσο στο αμυντικό όσο και επιθετικό και οργανωτικό παιχνίδι.

Στον ... ιστό παραμένει και η "σημαία" ο  εμβληματικός αρχηγός, ο Θοδωρής Τσιάλτας που προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο χώρο του κέντρο κι όχι μόνο. 

Τα "γαλανόλευκα" θα φορά και φέτος ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, ο Στέλιος Μπακαΐμης.

Και ο "Μεσι" του Δαμασιακού, ο Βασίλης Δεληχάς θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο στο φετινό οικοδόμημα του ΑΟΔ, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στην επίθεση, όσο και στο κέντρο, αλλά και την άμυνα της ομάδας, όταν χρειάζεται.

 

Θεμέλιο, για τη θέση του βασικού, κάτω από τα δοκάρια, βάζει και Στέλιος Τσιάλτας που αναμένεται φέτος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, μιας και όλο το καλοκαίρι γυμνάζεται για να είναι έτοιμος για τις νεες προκλήσεις.

Η διοίκηση του Δαμασιακού εύχεται στους ποδοσφαιριστές του χωριού μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγειά και επιτυχίες!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.