Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόσθεσε ... γαλόνια στην άμυνα ο Δαμασιακός

Γεμίζει με γοργούς ρυθμούς το "οπλοστάσιο" του Αποστόλη Ευαγγέλου στο Δαμασιακό και όσο πλησιάζει η "1η" της προετοιμασίας απομένουν λίγα, αλλά εξίσου σημαντικά, "κομμάτια του παζλ", για να ολοκληρωθεί το νεο ρόστερ των κυανόλευκων.

Παίκτης του Δαμασιακού είναι και ο Κωνσταντίνος Τέγος που ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή και τη Διοίκηση του ΑΟΔ και αποτελεί την 4η νεα προσθήκη στους "κυανόλευκους". Ο Κώστας Τέγος είναι 31 χρόνων και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας αλλά και ως δεξί μπακ και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στη "φαρέτρα" του προπονητή του Δαμασιακού. 


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ :

Κωνσταντίνε καλώς ήρθες στο Δαμασιακό. Θέλω να μας πεις πως νιώθεις που ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή σε μια ομάδα γνώριμη για σένα, οπου φυσικά θα βρεις ως προπονητή έναν άνθρωπο που γνωριζόσαστε καλά. 

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Δαμασιακού. Ευχαριστώ αφενός τον προπονητή για την επιλογή του στο πρόσωπό μου και αφετέρου την διοίκηση της ομάδας η οποία με προσέγγισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να συνεργαστούμε. 

Πες μας λίγα πράγματα για σένα και το ποδοσφαιρικό σου παρελθόν.

Είμαι κεντρικός αλλά και δεξιός αμυντικός. Μέχρι το 2009 έπαιζα στον Αμπελωνιακό, στη συνέχεια ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Αετός Μίσχου (Κομοτηνή) ήταν οι ομαδες που ήμουν. Ακολούθησε ο Διγενής Κοσκινού και ο Διαγόρας Βατίου (Ρόδος) και από το 2020 μέχρι το πρωτάθλημα που τελείωσε αγωνιζόμουν και πάλι στον Αμπελωνιακό.

Ποίοι είναι οι στόχοι σας στο νεο πρωτάθλημα της Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2023-2024 ?

Η ομάδα του Δαμασιακού έδειξε και δείχνει τις προθέσεις της για το φετινό πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι μια πολύ καλή πορεία, με την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο δίνοντας τα καλύτερα εφόδια στους νεαρούς παίκτες της.

Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους πρωτίστως υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο καθένας ατομικά αλλά και ομαδικά φυσικά. 

Η διοίκηση του Δαμασιακού εύχεται στον Κωνσταντίνο Τέγο, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγειά και επιτυχίες με την ομάδαμας !!!






 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.