Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με Σάρρα και φέτος ο Δαμασιακός

Πήρε φόρα ο Δαμασιακός και γεμίζει το ροστερ του έτσι ώστε αρχές Αυγούστου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, η ομάδα, να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης σε όλες τις θέσεις.

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασίου "ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ" ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Ντανιέλ Σάρρα που αποκτήθηκε τον περασμένο χειμώνα και έδωσε πολλές λύσεις στον Αποστόλη Ευαγγέλου στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Σε δηλώσεις του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ ο Ντανιέλ Σάρρα τονισε : 

Η αιτία που με ώθησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Δαμασιακό, ήταν το καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα. Όλα τα παιδιά ήμασταν πολύ κοντά μεταξύ μας και λειτουργούσαμε σα μια παρέα, ένα δεμένο σύνολο, τόσο εντός γηπέδου όσο και έκτος. Η διοίκηση και όλα τα μέλη της ομάδας ηταν εξαιρετικά ,σου δίνουν την αίσθηση της οικογένειας, είναι κοντά σου και σε βοηθούν σε κάθε δυσκολία που τυχόν να υπάρξει κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς .

Οι θεσεις που αποδίδω καλύτερα είναι στον άξονα στο "8" και το "10". Ωστόσο παιζω κανονικα στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης ως φορ και εξτρέμ. Εύχομαι τη νεα χρονιά να έχουμε υγεία και να αποφύγουμε τους σοβαρούς τραυματισμούς που μας ταλαιπώρησαν πέρσι, αλλά και να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί ως ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους που εχουν θέσει, διοίκηση και προπονητής.


Η διοίκηση εύχεται στο Ντανιέλ Σάρρα υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας !!! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.