Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πήρε κι άλλο... πολυεργαλείο ο Δαμασιακός

Άλλο ένα "πολυεργαλείο" θα έχει στην διάθεσή του, ο προπονητής του Δαμασιακού, Αποστόλης Ευαγγέλου τη νεα χρονιά.

Μετά τον Κωνσταντίνο Τσάτσο πού παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, η διοίκηση του Δαμασιακού ήρθε σε συμφωνία και με τον Γιώργο Παπαθανασίου που είναι 21 χρόνων και μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία, τόσο στο "6" και το "8" που του αρέσει να αγωνίζεται, όσο και ως μπακ και χαφ στα αριστερά τα δεξιά, μιας και χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια.

Η διοίκηση του Δαμασιακού, καλωσορίζει τον Γιώργο Παπαθανασίου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας !!! 


ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ 

Γιώργο, συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σου στο Δαμασιακό. Σου εύχομαι υγεία και να πετύχεις τους στόχους, τόσο τους δικούς σου όσο και της ομάδας. Πες πως αισθάνεσαι για αυτή τη μεταγραφή?

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Δαμασιακου και εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγειά και κυρίως να επιτύχουμε τους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση.

Πες μας λίγα πράγματα για σένα, για να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Είμαι 21 ετών, γεννημένος στις 11/11/2002, ξεκίνησα από τις ακαδημίες της Νίκης Μιχάηλ, έπειτα έπαιξα για δυο χρόνια στην Κ19 του Απόλλων Λάρισας, έχοντας συμπεριληφθεί σε 2 προετοιμασίες και σε όλα τα φιλικά της πρώτης ομάδας όπου αγωνιζόταν στην Super luege 2. Στην συνέχεια πήγα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης όπου αγωνιζόταν στην Γ' Εθνική κατηγορία έχοντας πάρει αρκετές συμμετοχές… τέλος, ένα χρόνο αγωνίστηκα στον Σμόλικα φαλανης και ένα χρόνο, πέρσι, στον Αγροτικό Νίκαιας. 

Θέλω να μου πεις που παίζεις, σε ποιες θέσεις και τι να περιμένει ο κόσμος από εσένα δηλαδή τι παίκτης είσαι ? 

Αγωνίζομαι κυρίως στις θέσεις του κέντρου στο "6" και το "8",  όμως μπορώ να παίξω και στα πλάγια ως μπακ καθώς και ως εξτρέμ. Παίξω εξίσου και δεξιά και αριστερά μιας και μπορώ να χειρίζομαι τη μπάλα και με τα δυο πόδια. Γενικά θα έλεγα πως είμαι γρήγορος ευέλικτος, ταχυδυναμικός παίκτης και έχω μια σχετικά καλή τεχνική κατάρτιση. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.