Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρχή με το "10" το καλό ο Δαμασιακός - Δείτε όσα δήλωσε ο νέος παίκτης

 Ο καλός μαέστρος δημιουργεί μια "καλοκουρδισμένη" ορχήστρα και ο Δαμασιακός από εκεί ξεκίνησε, από το "μαέστρο",

για να καταφέρει στο νέο πρωτάθλημα της Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ να έχει ένα "καλοκουρδισμένο" σύνολο που θα πετύχει τους στόχους του. Μετά από την υπομονή και την επιμονή που επέδειξε ο Δαμασιακός, κατάφερε και έκανε "δικό" του τον Ανδρέα Χατζηλιόντα, έναν παίκτη "κόσμημα" για τα γήπεδα του πρωταθλήματός μας και οχι μόνον. 

Ο 36χρονος, με πλούσια καριέρα σε ομάδες όλων των τοπικών και κυρίως εθνικών κατηγοριών, αποτελεί την 1η μεταγραφή του Δαμασιακού για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο 2023 και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στη θεση του "10" στον προπονητή Αποστόλη Ευαγγέλου.  

Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ λοιπόν, καλωσορίζει τον Ανδρέα Χατζηλιόντα στην ομάδα και του εύχεται πάνω από όλα υγεία, αλλά και να πετύχει του στόχους που τέθηκαν για την ποδοσφαιρική σαιζόν 2022-2024.  

Πριν διαβάσετε, την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε στο Asterios Stelios AS ο Ανδρέας Χατζηλιόντας, 

δείτε το πραγματικά πολύ πλούσιο βιογραφικό του με τις ομάδες που έπαιξε αλλά και τις κατηγορίες που βρισκόταν.

Η αρχή, στο μεγάλο "ποδοσφαιρικό ταξίδι" του Ανδρέα Χατζηλιόντα, όπως ήταν φυσικό, έγινε στην ομάδα του τόπου καταγωγής του.

Αμπελωνιακός Α' ΕΠΣΛ 

ΑΕΛ Β' εθνική

ΑΕΛ Α' εθνική 

Καστοριά Β' εθνική

Εθνικός Πειραιά Β' εθνική 

Νίκη Βόλου Γ' εθνική

Τύρναβος Δ' εθνική 

Οικονόμος Τσαριτσάνης Δ' εθνική 

Αμπελωνιακός Δ' εθνική 

Κισσαμικός Δ' εθνική 

Κισσαμικός Γ' εθνικη

Ιαλυσός Α' τοπική 

Ρόδος Γ' εθνική 

Καλαμάτα Γ' εθνική 

Ρόδος ξανα

Αρχάγγελος Ρόδου Α' τοπική

Κόρινθος  Γ'εθνικη

Νίκη Τραγανού Γ' εθνική 

Αμπελωνιακός Α'ΕΠΣΛ

Σμόλικας Α'ΕΠΣΛ

Τσαριτσάνη Γ' εθνική

Ηρακλής Λάρισας Γ' εθνική 

Κισσαμικός Γ' εθνική 

Δαμασιακός Α'ΕΠΣΛ 


Ανδρέα καλώς ήρθες στο Δαμασιακό μια ομάδα στη οποία εχεις και φίλους. Αλλά πες μας γιατί επέλεξες να έρθεις στο Δαμασιακό και πως νιώθεις που πλεον θα φορέσες την κυανόλευκη φανέλα ?

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!!!  Για την μεταγραφή είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι να παίξω στο Δαμάσι. Ειναι ένα μέρος και μια ομάδα, που έχω πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς και θέλω πολύ να παίξω στην ομάδα.  Θέλω να πως πως,  άφησα κάτι στην μέση, πέρυσι... οπότε ήταν αμοιβαίο και από τις δύο πλευρές , είπα το ναι και ήρθα μεγάλη χαρά. Άλλωστε εκεί είναι τρια  καλά μου φιλαράκια, ο Γεωργαντζιάς, ο Τσιάλτας και ο Ιωαννίδης.


Γιατί επέλεξες τώρα το Δαμασιακό?

Επέλεξα το Δαμασιακό επειδή οι άνθρωποι της ομαδας με πλησίασαν πολύ καλά και πέρυσι και φέτος. Στο Δαμασιακό έχω αρκετούς γνωστούς, οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ να απαντήσω θετικά.  Μου αρέσει στο Δαμάσι το γεγονός πως εκεί, πολλά παιδιά από εκεί ντόπιοι που είναι καλοί παίχτες και είναι μια ομάδα που παίζουν πολλά παιδιά από το χωριό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το γήπεδο του Δαμασιακού "Δ.Μουσιάρης - Α. Ζέρμας" είναι απόοια μόνα γήπεδα που έχει τόσο κόσμο σε κάθε ματς.  Έχει κόσμο που αγαπάει και βοηθάει την ομάδα και αυτό είναι πολυ σημαντικό.


Ποιοι είναι οι στόχοι και τι να περιμένει ο κόσμος από εσένα?

Ο κόσμος από εμένα να περιμένει μέρα με τη μέρα να δίνω ότι καλύτερο έχω και το ποιο σημαντικό να βοηθήσω την ομάδα μαζί με όλα τα παιδιά να πετύχει τους στόχους της.  Φυσικά θέλω να βοηθήσω και τα μικρά παιδιά της ομάδας με τις εμπειρίες που έχω τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο.  Εύχομαι να μπορέσω έστω και λίγο να βοηθήσω και τους "μικρούς" για καταφέρουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε.

Οι στόχοι φέτος ποίοι είναι?

Όσο για τους στόχους, εύχομαι καταρχήν να έχουμε όλοι υγεία εκεί και να να φτάσουμε από νωρίς όσο ποιο ψηλά γίνετε και το πιο σημαντικό,  να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να χαιρόμαστε ως ομάδα και τις προπονήσεις και τους αγώνες.


Ανδρέα ποια είναι η γνώμη σου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το επίπεδο που έχει σήμερα ? 

Το επίπεδο είναι πάρα πολύ καλό πάντα και έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα και καλούς παίχτες.


Ο Δαμασιακός που κράτησε τη "σταθερά"  στο "τιμόνι" του, τον Αποστόλη Ευαγγέλου αλλά και τον "κορμό" του από παίκτες, είναι σε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας και όπως λένε οι διοικούντες για αυτό το θέμα... έπεται και αντίστοιχη συνέχεια...

Οψόμεθα ...




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.