Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.

Η νέα μεταγραφή για λογαριασμό του ΑΟ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ,  είναι ο αριστεροπόδαρος Τρικαλινός στην καταγωγή, Κωνσταντίνος Τσάτσος που  ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Α.Ο.Τρικάλα και του Απόλλωνα Δήμητρας.

 Μετέπειτα έγινε η μεταγραφή του στην ΠΑΕ  ΑΕΛ  U19  για 1 σεζόν, όπου μετά έκανε και το επόμενο βήμα στην Γ' Εθνική κατηγορία για λογαριασμό του Α.Ο. Διγενή Νεοχωρίου. Φέτος θα αγωνιστεί για την ομάδα του Α.Ο Δαμασιακού.

Ο 18χρονος που είναι κυριως αριστερό χαφ, παίζει και ως δεξί εξτρέμ αλλα και 10αρι, 

δήλώνει πολύ χαρούμενος που εντάχθηκε στην οικογένεια του Δαμασιακου και θα είναι υπό τις οδηγίες του προπονητή Αποστόλη Ευαγγέλου.  Αποτελεί κίνητρο για αυτόν η ένταξή του στο Δαμασιακό, μια ιστορική ομαδά που αγωνίζεται σε ενα πολύ δυνατό και ποιοτικό πρωτάθλημα οπως είναι αυτό της Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Όπως τόνισε, του αρέσει η σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο και υπόσχεται πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει τοσο τους προσωπικούς τους στόχους οσο και αυτούς της ομάδας. 

Είναι γρήγορος και καλος χειριστής της μπαλας, χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια και στα ατού του είναι το ένας εναντίον ενός. Αυτό που του αρέσει πολύ και θα το δουμε συχνά στο παιχνίδι, είναι οι κάθετες μπαλιές στον επιθετικό.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Τσάτσο στην οικογένεια του Δαμασιακού και του εύχεται υγεία και να πετύχει τόσο τους προσωπικούς όσο και τους στόχους της ομάδας μας !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.