Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στα Βούναινα για το διπλό ο Δαμασιακός με διαιτητή τον Δριστέλα που επιστρέφει μετά από καιρό

Αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο στην Α1 ΕΠΣ Λάρισας για την 23η αγωνιστική.
Αρκετά παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για το γκρουπ των ομάδων που έχουν στόχο την άνοδο , όσο και για εκείνες που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Στο πρώτο ματς της αγωνιστικής Πουρνάρι και Αμπελωνιακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.


Ο Δαμασιακός που την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τους 3 βαθμούς χωρίς αγώνα για το παιχνίδι με τη Δάφνη Γλαύκης, έχει ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στα Βούναινα που έχουν ένα βαθμό λιγότερο  (36β.) από τους γαλανόλευκους του Κώστα Καζάκη(37β.)


Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν καλή επαφή με τις ομάδες που είναι παραπάνω στη βαθμολογία και στοχεύουν στην άνοδο. Τη συνάντηση θα διαιτητεύσει ο Δριστέλας που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην ενεργο δράση και όλοι εύχονται να μπορέσει να μοιράσει το "καρπούζι" στη μέση. Να θυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο ο Δαμασιακός νίκησε εύκολα τα Βούναινα στην έδρα του με 4-1.

Ο Δαμασιακός πάντως , παρά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του κυπέλλου  (στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ) από το Δωτιέα Αγίας στο Αλκαζαρ , δεν το βάζει κάτω και μέχρι το τέλος θα προσπαθήσει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για να καταφέρει να επιστρέψει στην Α κατηγορία της ΕΠΣΛ όπου ανήκει ιστορικά και αγωνιστικά. Άλλωστε αυτό το απέδειξε στα ματς του κυπέλλου όπου με ομάδες που είναι μία κατηγορία παραπάνω κάποιες τις απέκλεισε και τελικά αποκλείστηκε από τον δεύτερο στη βαθμολογία της Α ΕΠΣΛ Δωτιέα Αγίας σε ενα ματς που κριθηκε στις λεπτομέρειες και με όλα τα αθλητικά σαιτ να λένε πως ο ΑΟΔ κέρδισε τις εντυπώσεις.


Ωστόσο οι βροχές των τελευταίων ημερών δεν βοήθησαν καθόλου στις προπονήσεις των ομάδων και ειδικά στο Δαμασιακό που αντί για προπόνηση ποδοσφαίρου πιο εύκολο θα ήταν να παίξουν water polo μιας και το γήπεδο έμοιαζε με πισίνα από τα νερά.


Το γήπεδο του Δαμασιακού εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε άθλια κατάσταση και οι αρμόδιες αρχές και ειδικά ο ΔήμοςΤυρνάβου όπως φαίνεται αδιαφορούν για το που κάνουν προπόνηση 70 παιδιά στα τμήματα υποδομής του ΑΟΔ αλλά και άλλοι 25 νέοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και παίζουν  στη μεγάλη ομάδα.



Στα υπόλοιπα παιχνίδια βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός Αμπελιάς - Κίσσαβος Συκουρίου , Κιλελέρ - Ελευθεραί και Αβέρωφ Λάρισας - Ηρακλής Λάρισας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1' ΕΠΣ Λάρισας

Η 23η αγωνιστική της Α1' ΕΠΣΛ:

Σάββατο 11 Μαρτίου 15:30

Αναγέννηση Πουρναρίου - Αμπελωνιακός (1-1)

Κυριακή 12 Μαρτίου 15:30

Όλυμπος Γόννων - Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)
Δάφνη Γλαύκης - Φιλοκτήτης Μελιβοίας 0-3 (α.α.)
Νεάπολη Λάρισας - Δόξα Ραχούλας
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Νέες Καρυές 2012
Α Ε Κιλελέρ - Ελευθεραί
Βούναινα - Δαμασιακός
Ολυμπιακός Αμπελιάς - Κίσσαβος Συκουρίου
Αβέρωφ Λάρισας - Ηρακλής Λάρισας

Βαθμολογία:

1. Ηρακλής Λάρισας 54
2. Κίσσαβος Συκουρίου 49
3. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 40
4. Ολυμπιακός Αμπελιάς 39
5. Ελευθεραί 37
6. Δαμασιακός 37
7. Αμπελωνιακός 37 (23αγ)
8. Βούναινα 36
9. Νέες Καρυές 2012 35
10. Όλυμπος Γόννων 33
11. Νεάπολη 32
12. Κιλελέρ 31
13. Δόξα Ραχούλας 25
14. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 23
15. Αναγέννηση Πουρναρίου 22 (23αγ)
16. Αβέρωφ Λάρισας 21
17. Ηρακλής Χάλκης 0*
18. Δάφνη Γλαύκης 0*
* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν αγωνίζονται

Δείτε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της προηγούμενης (22ης) αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣ Λάρισας 

Ηρακλής Χάλκης - Βούναινα 0-3 (α.α.)
Δαμασιακός - Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)
Νεάπολη Λάρισας - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 2-0
Δόξα Ραχούλας - Αναγέννηση Πουρναρίου 2-3
Νέες Καρυές 2012 - Όλυμπος Γόννων 3-0
Αμπελωνιακός - Α Ε Κιλελέρ 2-2
Ελευθεραί - Ολυμπιακός Αμπελιάς 0-2
Κίσσαβος Συκουρίου - Ηρακλής Λάρισας 2-1
Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Αβέρωφ Λάρισας 4-2

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.