Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δαμασιακός σε τροχιά ανόδου με νίκη επί του Ολύμπου Γόννων ( φώτο + βίντεο με φάσεις και δηλώσεις)

Στις νίκες επέστρεψε ο Δαμασιακός στην 24η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισας αφού επιβλήθηκε με ευρύ σκορ επί του Ολύμπου Γόννων στο γήπεδό του.
Μία νίκη που τον έφερε στην 4η θεση της βαθμολογίας , πίσω από το Φιλοκτήτη Μελιβοίας που είναι 3ος και νίκησε τα Βούναινα στην έδρα του.


Η ομάδα του Κώστα Καζάκη ήθελε πολύ την νίκη για να ανέβει στα ψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας που οδηγούν στο τέλος του πρωταθλήματος στην άνοδο αλλά και για βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Οι παίκτες του Δαμασιακού έστειλαν τη μπάλα 4 φορές στα δίχτυα της ομάδας των Γόννων, μια φορά στο πρώτο ημίχρονο και άλλες τρεις φορές στην επανάληψη σκορπιζοντας ικανοποίηση τόσο στους οπαδούς του που βρέθηκαν στο γήπεδο , όσο και στη διοίκηση αλλά και τον προπονητή που είδε τη ομάδα να ανταποκρίνεται στο νέο σύστημα που από 4-4-2 έγινε 4-1-4-1.


Μπορεί το 4-0 να δείχνει άνετη επικράτηση ωστόσο ειδικά στο πρώτο μέρος ο Όλυμπος Γόννων ήταν μαχητικός και δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους. Ωστόσο στην επανάληψη οι Γόννοι εμφανίστηκαν με πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές και χωρίς συνοχή,  κάτι που εξόργισε αρκετές φορές τον προπονητή τους Γιώργο Παπαντωνίου.


Αυτα τα προβλήματα εκεμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και έκαναν το έργο τους πιο εύκολο με αποτέλεσμα να καθαρίσουν το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. 

Ο αγώνας 

Παρά την πίεση του Ολύμπου στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Δαμασιακός άνοιξε το σκορ στο 15' όταν ο Τιούτιος έδωσε στον Μπακαΐμη και εκείνος με σέντρα βρήκε τον Ραπτοτάσιο μέσα στην περιοχή ο οποίος με το μυτάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουσιά. 


Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο... τον επιθετικό μονόλογο του Δαμασιακού που του απέφερε 3 ακόμη τέρματα και ένα δοκάρι στο 50' με τον Ραπτοτάσιο να σημαδεύει το δοκάρι.
Στο 55' ο Στέλιος Λούτσος επέστρεψε στα γκολ κάνοντας το 2-0 μετά από ωραία μπαλιά του Τσιάλτα.  Δύο λεπτά αργότερα και ενώ η ομάδα των Γόννων ακόμη δεν είχε συνέλθει από το σοκ του δεύτερου γκολ , ο Καρατζιόλης , μετά από σέντρα του Ραπτοτάσιου , έκανε με κεφαλιά το 3-0 και έβαλε ταφόπλακα στα οποία όνειρα για ανατροπή είχε ο Όλυμπος. Στο 80' το σκορ έγινε 4-0 με γκολ του Ραπτοτάσιου μετά από ασίστ του Μόκα. 



Δαμασιακός (Κ. Καζάκης) 4-1-4-1
Μιγδάνης, Μπακαΐμης,(74' Νάκας) Μόκας, Οικόνομου , Τσιάλτας, Ντόκος, Δούκας,  Καρατζόλης, (60' Βίδρας) Ραπτοτάσιος , Λούτσος, Τιούτιος (46' Λέτσιος Α)


Όλυμπος Γόννων (Γ. Παπαντωνίου)4-2-3-1
Κούσιας,  Μαργκεγκάι, Γουγουλιάς, (55' Καραδούκας) Τσόπας,(70' Μητσογιάννης) Τσαπλές Φ. , Τσούγιας,(60' Κίτσιος) Μπουζώνας, Ντόντος,  Τάχας, Τσιτζιλώνης, Τσιρονίκος. 


Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα.



Οι διαιτητές στο ...μικροσκόπιο

Διαιτητική τριπλέτα : 


Θανάσης Βασιλός
Βαγγέλης Ευστρατίου
Γρήγορης Δεδικούσης

Πολύ καλη η διαιτησία στο αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Δαμασιακού αν και δεν είχε δύσκολα σημεία που θα τους έφερνε σε δύσκολη θέση. Κάποια μικρολάθη ήταν ανθρώπινα και σε καμία περίπτωση δεν επιρρέασαν το αποτέλεσμα αλλά και τη ροή του αγώνα.


Την επόμενη αγωνιστική ο Δαμασιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα των Αγίων Αναργύρων.


Δειτε τα αποτελέσματα στην 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Λάρισας 

Ηρακλής Χάλκης - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 0-3 (α.α.)
Δάφνη Γλαύκης - Αβέρωφ Λάρισας 0-3 (α.α.)
Νέες Καρυές 2012 - Δόξα Ραχούλας 2-3
Αμπελωνιακός - Νεάπολη Λάρισας 0-0
Ελευθεραί - Αναγέννηση Πουρναρίου 2-3
Δαμασιακός - Όλυμπος Γόννων 4-0
Κίσσαβος Συκουρίου - Α Ε Κιλελέρ 4-1
Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Βούναινα 3-2

Κυριακή 19 Μαρτίου
15:30

Ηρακλής Λάρισας-Ολυμπιακός Αμπελιάς 2-2

Βαθμολογία:

1. Ηρακλής Λάρισας 58
2. Κίσσαβος Συκουρίου 53
3. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 46
4. Δαμασιακός 41
5. Ολυμπιακός Αμπελιάς 41
6. Ελευθεραί 38
7. Αμπελωνιακός 38
8. Βούναινα 37
9. Νέες Καρυές 2012 36
10. Όλυμπος Γόννων 36
11. Νεάπολη 36
12. Κιλελέρ 32
13. Δόξα Ραχούλας 28
14. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 27
15. Αναγέννηση Πουρναρίου 25
16. Αβέρωφ Λάρισας 24
17. Ηρακλής Χάλκης 0*
18. Δάφνη Γλαύκης 0*
* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν αγωνίζονται


25η αγωνιστική
Κυριακή 26 Μαρτίου
11:00

Δόξα Ραχούλας - Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)
Βούναινα - Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)
Νέες Καρυές 2012 - Αμπελωνιακός
Νεάπολη Λάρισας - Ελευθεραί
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Δαμασιακός
Αναγέννηση Πουρναρίου - Κίσσαβος Συκουρίου
Όλυμπος Γόννων - Φιλοκτήτης Μελιβοίας
Α Ε Κιλελέρ - Ηρακλής Λάρισας
Αβέρωφ Λάρισας - Ολυμπιακός Αμπελιάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.