Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ισόπαλοι Ατρόμητος Α.Α. - Δαμασιακός με έντονα παράπονα για τη διαιτησία ( δείτε τα βίντεο με τις επίμαχες φάσεις )

Πάλι καλά που πήρε και το βαθμό της ισοπαλίας, ο αν μη τι άλλο κακός σήμερα Δαμασιακός , απέναντι σε έναν Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων που τα έδωσε όλα για να πάρει τη νίκη στην έδρα του και να απομακρυνθεί από τις θέσεις που οδηγούν στο υποβιβασμό.

Ήταν ένα ματς ιδιαίτερο. Πρώτον επειδή έγινε 11 το πρωί και δεύτερον επειδή και οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο,  για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από τις θέσεις του υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι, για να πλησιάσουν κι άλλο στην τρίτη θέση που οδηγεί στην άνοδο.

Τελικά το ματς έληξε ισόπαλο με 1-1 με δύο γκολ που προήλθαν από πέναλτι στο 2ο ημιχρονο , για τα οποία υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες και από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πώς ήθελαν περισσότερο το ματς , περιορίζοντας τους παίκτες του Κώστα Καζάκη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, μονο σε αμυντικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν πως καίγονταν στα αλήθεια για τους 3 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι πολύ πιθανόν να υποτίμησαν τον αντίπαλο τους και για αυτό παρουσίασαν τόσον κακή εικόνα στο ματς.

Δείτε τις σημαντικότερες ευκαιρίες του 1ου ημιχρόνου 


Στην επανάληψη το σκηνικό κάπως άλλαξε ωστόσο και πάλι ο Ατρόμητος είχε τον πρώτο λόγο αφού ο Δαμασιακός συνολικά σε όλες τις γραμμές,  έκανε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς και το πάθος των γηπεδούχων για τη νίκη φαινόταν και μπάλα να μην ήξερες.
Στο 74' το σκορ άνοιξε με τη ομάδα των Αγίων Αναργύρων να μετατρέπει το πέναλτι που κέρδισε σε γκολ.
Ο Μόκας στην προσπάθεια του να διώξει, ατύχησε να χτυπήσει η μπάλα πρώτα στο πόδι του και μετά στο χέρι που ήταν σε προέκταση. Την αισχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακαρτζής κάνοντας το 1-0.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Δαμασιακού πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να απειλούν με αποκορύφωμα στο 88' οταν ο Τσιάλτας κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή , όπως επέδειξε ο διαιτητής του αγώνα. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε το πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Δείτε τις κυριότερες ευκαιρίες του 2ου ημιχρόνου.


Δείτε και από άλλη κάμερα την επίμαχη φάση του πέναλτι που επέδειξε ο διαιτητής Φακής και προκάλεσε τις πολύ έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.



Δείτε τι δήλωσαν ο προπονητής του Ατρόμητου ΑΑ Γιάννης Κυρμιτζόγλου αλλά ο συνάδερφος του Κώστας Καζάκης του Δαμασιακού. 



Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων ( Γιάννης Κυρμιτζόγλου) 4-3-3
Παυλόπουλος,  Παύλου,  Πλιάγκας,  Παναγιώτου,  Τζιφλίτζογλου,  Μούμος,  Ευαγγέλου, Τσινούδης,  Μπακαρτζής,  Αμαρλαριώτης Αθ, Ρουμελιώτης (60' Κουμπούρας).


Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης) 4-1-4-1 Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Μόκας, Οικόνομου , Τσιάλτας, Ντόκος (66' Νάκας), Δούκας, Καρατζόλης (89' Δεληχάς), Ραπτοτάσιος (80' Βίδρας), Λούτσος, Τιούτιος


Οι διαιτητές στο ...μικροσκόπιο

Τη διαιτητική τριπλέτα της αναμέτρησης αποτέλεσαν οι :

1ος        : Γιώργος Φακής
Βοηθός : Βασίλης Μάνος
Βοηθός : Χρήστος Τσούκας

 
Διαμαρτυρίες εξέφρασαν οι παίκτες και των δύο ομάδων και κυρίως οι προπονητές για τα δύο πέναλτι που έδωσε ( ένα σε κάθε ομάδα ) ο Γιώργος Φακής που είναι αξιολογημένος. 
Τα βίντεο είναι για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Προσωπικά θα πω , πως και τα δύο πέναλτι μπορούσαν να δωθούν θα μπορούσε και όχι. Ωστόσο σε καμία περίπτωση οι διαιτητές δεν έκριναν το αποτέλεσμα... και στις δύο περιπτώσεις είναι δύσκολο να δίνουν εις βάρος σου πέναλτι και ειδικά όταν κυνηγάς αποτέλεσμα αλλά και τα 2 πέναλτι δεν ήταν στη φαντασία των διαιτητών και δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα να θέλουν να αδικήσουν ή να ευνοήσουν κάποια ομάδα.
Αυτά τα 3 νεαρά παιδιά με τα σφυρίγματα τους σήμερα απέδειξαν πως η ελληνική διαιτησία μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες , αφού σε ένα τόσο δύσκολο και κρίσιμο ματς,  στην κυριολεξία "έσφαξαν" το καρπούζι στη μέση και στα δύσκολα σημεία επέβαλαν την τάξη όταν αυτή πηγαίνει να χαθεί εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. 
7 φορές βγήκε η κίτρινη κάρτα για παίκτες των γηπεδούχων και άλλες 3 για παίκτες των φιλοξενούμενων. 

Μάχη για την τρίτη προνομιούχο θέση 

Με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων τη 25η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο 26/3 το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισας.
Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας νίκησε μέσα στο Κιλελέρ με 1-0.
Ο Κίσσαβος Συκουρίου έμεινε στο 0-0 στο Πουρνάρι.
Και για την τρίτη θέση που οδηγεί στην άνοδο, είναι που θα γινει μέχρι το τέλος η μεγάλη μάχη με αρκετές ομάδες να είναι μέσα στο "κόλπο". Ειδικά μετά την ήττα της Μελιβοίας μέσα στους Γόννους με 1-0 η βαθμολογία πήρε ...φωτιά.
Τον Φιλοκτήτη πλησίασαν ακόμη περισσότερο ο Δαμασιακός που ηρθε ισόπαλος με 1-1 μέσα στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, αλλά και ο Ολυμπιακός Αμπελιάς που πήρε διπλό στο Αβέρωφ με 1-0 , αλλά και ο Αμπελωνιακός που μπήκε στο παιχνίδι μετά τη νίκη στις Νέες Καρυές Καρυές με 0-1.

Δείτε τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής :

Δόξα Ραχούλας - Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)
Βούναινα - Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)
Νέες Καρυές 2012 - Αμπελωνιακός 0-1
Νεάπολη Λάρισας - Ελευθεραί 2-2
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Δαμασιακός 1-1
Αναγέννηση Πουρναρίου - Κίσσαβος Συκουρίου 0-0
Όλυμπος Γόννων - Φιλοκτήτης Μελιβοίας 1-0
Α Ε Κιλελέρ - Ηρακλής Λάρισας 0-1
Αβέρωφ Λάρισας - Ολυμπιακός Αμπελιάς 0-1

Βαθμολογία σε 25 αγώνες :

1. Ηρακλής Λάρισας 61
2. Κίσσαβος Συκουρίου 54
3. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 46
4. Ολυμπιακός Αμπελιάς 44
5. Δαμασιακός 42
6. Αμπελωνιακός 41
7. Βούναινα 40
8. Ελευθεραί 39
9. Όλυμπος Γόννων 39
10. Νεάπολη 37
11. Νέες Καρυές 2012 36
12. Κιλελέρ 32
13. Δόξα Ραχούλας 31
14. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 28
15. Αναγέννηση Πουρναρίου 26
16. Αβέρωφ Λάρισας 24
17. Ηρακλής Χάλκης 0*
18. Δάφνη Γλαύκης 0*
* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν αγωνίζονται

Αυτή είναι η 26η αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Απριλίου στις
16:30

Ηρακλής Χάλκης - Αμπελωνιακός 0-3 (α.α.)
Δάφνη Γλαύκης - Όλυμπος Γόννων 0-3 (α.α.)
Ελευθεραί - Νέες Καρυές 2012
Δαμασιακός - Δόξα Ραχούλας
Κίσσαβος Συκουρίου - Νεάπολη Λάρισας
Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων
Ηρακλής Λάρισας - Αναγέννηση Πουρναρίου
Ολυμπιακός Αμπελιάς - Α Ε Κιλελέρ
Βούναινα - Αβέρωφ Λάρισας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.