Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Μπατσελόνα έρχεται στο Δαμάσι για να ... θαυμάσει το γήπεδο και τις υποδομές , οι αρμόδιες αρχές που είναι όμως ???

Τελικα μόνο σε θαύμα πρέπει να ελπίζουν στο Δαμάσι ή στο να έρθει στα αλήθεια η Μπατσελόνα ,
για έρθουν έτσι και οι αρμόδιοι του Δήμου Τυρνάβου μπας και κλέψουν με τις φωτογραφίες λίγη από την αίγλη των Καταλανών και έτσι τελικά να γίνει και το γήπεδο του χωριού που είναι σε άθλια κατάσταση.


Όπου φτώχεια και γκρίνια λένε και δεν έχουν άδικο αφού η φτώχεια σε χρήμα αλλά και η "φτωχεια" σε ενδιαφέρον από τις αρμόδιες αρχές του Δήμου Τυρνάβου εδώ και 3-4 χρόνια έχουν μετατρέψει το γήπεδο του Δαμασιακού σε κάτι χειρότερο από ....χωράφι με συνέπεια οι Δαμασιώτες να γκρινιάζουν κι όχι άδικα.


Μάλιστα τις τελευταίες μέρες, με τις βροχές , οι ομάδες του Δαμασιακού ( ακαδημίες και μεγάλοι ) έκαναν προπόνηση με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Αλλά όπως λένε οι ποδοσφαιριστές, δεν ήρθε κανένας αντιδήμαρχος να δει πόσο ακατάλληλο και επικίνδυνο είναι να προπονούνται παιδιά σε τέτοιο γήπεδο. Στο καρναβάλι όμως δίπλα από το άρμα του Δαμασίου βρισκόταν πάντα ένας αντιδήμαρχος δήθεν για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά του Δήμου Τυρνάβου.


Οι βροχές των τελευταίων ημερών δεν βοήθησαν καθόλου και στις προπονήσεις των ομάδων και ειδικά της μεγάλης ομάδας του Δαμασιακού που προσπαθεί να ανέβει κατηγορία. Αντί για προπόνηση ποδοσφαίρου όπως τονίζουν όλοι στον Δαμασιακό,  πιο εύκολο θα ήταν να παίξουμε water polo μιας και το γήπεδο έμοιαζε πιο πολύ με πισίνα από τα νερά πάρα με ποδοσφαιρικό γήπεδο. 


Λάσπες και πέτρες που υπάρχουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι κίνδυνος - θάνατος φωνάζουν σε κάθε προπόνηση οι παίκτες και το χορτάρι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα !!!




Το γήπεδο του Δαμασιακού εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε άθλια κατάσταση και οι αρμόδιες αρχές και ειδικά ο ΔήμοςΤυρνάβου , όπως φαίνεται , αδιαφορούν για το που κάνουν προπόνηση 70 παιδιά στα τμήματα υποδομής του ΑΟΔ αλλά και άλλοι 25 νέοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και παίζουν στη μεγάλη ομάδα.




Τα  τελευταία χρόνια η κατάσταση στο γήπεδο γίνεται ολοένα και χειρότερη λένε παράγοντες της ομάδας , ποδοσφαιριστές αλλά και γονείς ανηλίκων που στέλνουν τα παιδιά τους να μάθουν ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο που προπονούνται σχεδόν 100 άτομα κάθε βδομάδα και μενημέρωση μεγάλο κίνδυνο.





Μάλιστα εξαιτίας αυτής της τραγικής κατάστασης αρκετά παιδιά υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να μην ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο για να μην πάθουν χειρότερα.

Τα χιόνια και ο παγετός του τελευταίου χειμώνα ήταν η χαριστική βολή για το γήπεδο και όλοι στο Δαμάσι ελπίζουν ο Δήμος Τυρνάβου και η πολιτεία να δείξουν το αντίστοιχο ενδιαφέρον για να λυθεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα με το γήπεδο που χρονίζει όπως χρονίζει και η αδιαφορία των αρχών.




Οπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, κανονικά πρέπει να γίνει αυτό το γήπεδο από την αρχή αλλά και να δημιουργηθεί και ένα ακόμη βοηθητικό για τις ακαδημίες και τις προπονήσεις μιας και ένα μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου για 100 παιδιά δεν είναι αρκετό με συνέπεια να καταστρέφεται από τη μεγάλη χρήση του.




Εσείς του Δήμου Τυρνάβου,  της ΕΠΣ Λάρισας , της περιφέρειας Θεσσαλίας και του υπουργείου θα στέλνατε τα παιδιά σας να παίξουν σε αυτό το γήπεδο ή περιμένετε στα αλήθεια να έρθει η Μπαρτσελόνα για να ενδιαφερθείτε ???

Υ.Γ. Περιμένω απάντηση στο asterios210@Gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ισχυρό Μπουρίνι με χαλάζι και δυνατο αέρα έπληξε το Δαμάσι και Θεσσαλικό κάμπο (βίντεο)

Το απόγευμα (16:45) της Τρίτης 20 Αυγούστου 2024 δυνατή #καταιγίδα χτύπησε τη Θεσσαλία.

Μια... ντουζίνα +2, επιτυχόντες από το Δαμάσι!!! Πολλά συγχαρητήρια παιδιά!!!

12 +2 παιδιά από το Δαμάσι κατάφεραν με θυσίες και πολύ διάβασμα να μπούνε στις σχολές που είχαν δηλώσει και είδαν τους κόπους τους στα σχολικά κι όχι μόνον θρανία, "καρπούς" να αποδίδουν... καρπούς

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.