Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όλοι οι Δαμασιώτες - Δαμασουλιώτες μια παρέα στο γλέντι !!! ( δείτε όλα τα βίντεο )

Ήταν μια βραδιά καταπλητική , σε ένα γλέντι από αυτά που μόνο θετικά μηνύματα μπορούν να αφήσουν ως παρακαταθήκη των απανταχού Δαμασιωτών - Δαμασουλιωτών για το μέλλον !!!
Το πρώτο Δαμασιώτικο γλέντι που έγινε σε κέντρο διασκέδασης στη Λάρισα το βράδυ του Σαββάτου  (18/3/2017) όχι απλά είναι γεγονός , αλλά στέφθηκε και με απόλυτη επιτυχία. 


Τους 300 περίπου παραβρισκόμενους καλωσόρισε ο Γιώργος Λούτσος, ένας από τους πρωτεργάτες αυτής της ιδέας, αλλά και ο Γιώργος Τσανάκας ο πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου.


"Είμαστε Δαμασιώτες , είμαστε Δαμασουλιώτες και αυτό και μόνο μας ενώνει όπου και να είμαστε , όπου και να ζούμε" .... αυτή η πρόταση ήταν η κεντρική ιδέα και όλοι συμφώνησαν πως αυτό πρέπει να αποτελέσει τη βάση - τον πρωταρχικό θεμέλιο λίθο για να συνεχίσουμε όλοι εμείς ενωμένοι, να προχωράμε μπροστά πάρα τις οποίες δυσκολίες και τα εμπόδια της εποχής.


Στο γλέντι που έγινε στο κέντρο διασκέδασης "Στην υγειά μας" στη Λάρισα, παραβρέθηκαν τρεις γενιές Δαμασιωτών !!!
Ολοι μαζί μια παρέα,  ένας μεγάλος κύκλος στην πίστα για χορό , από 5 μέχρι και 75 χρονών !!!


Ο ένας μάθαινε αυτόν που δεν γνώριζε, ποιος - ποια είναι και τι κάνει τώρα και όλοι μαζί χόρευαν και διασκέδαζαν με την ορχήστρα που έπαιξε πολύ ωραία ζωντανή μουσική.


Η ομάδα στο Facebook 

Δαμασιώτες που ζουν και εργάζονται στη Λάρισα , πριν λίγο καιρό , έκαναν στο Facebook ένα group με τον τίτλο "Όλοι οι Δαμασιώτες - Δαμασουλιώτες μια παρέα"
Σκοπός τους είναι , όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  (social media ) να γίνουμε μια παρέα! !!
Πως ???
Μα φυσικά με το να γίνουν μέλη του γκρουπ και να αναρτούν ειδήσεις, νέα, φωτογραφίες και βίντεο από το χωριό μας , αλλά και απ όποιο σημείο της Γης βρίσκονται Δαμασιώτες και Δαμασουλιώτες.
Το γκρουπ απευθύνεται σε όλους είτε ζούνε σε κάποιο σημείο της Ελλάδας , είτε ζουν στο εξωτερικό. 


Ένα πολύ ωραίο νέο που άκουσα είναι πως μια από τις ιδέες που θα συζητηθούν στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει στις 28 Μαρτίου στις 7:00 το απόγευμα στο 6ο Γυμνάσιο Λάρισας στη Φιλιππούπολη (απέναντι από το εμπορικό κέντρο GAEA), είναι να γίνεται κάθε χρόνο το μεγάλο Δαμασιώτικο αντάμωμα στην πλατεία του χωριού το 15 Αύγουστο και σε αυτή την προοπτική όσοι την άκουσαν ειπαν , μακάρι να γίνει πραγματικότητα !!!

Υ.Γ.Οι φωτογραφίες από το γλέντι θα ανέβουν είτε σε άλλο άρθρο είτε στο Facebook 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.