Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Pre-game - Προτελευταία πράξη στην Α' ΕΠΣ Λάρισας με ματς φωτιά (βίντεο)

Η προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας διεξάγεται το Σάββατο 28/4 με ματς συναρπαστικά. Μια αγωνιστική που θα κρίνει πολλά σε κορυφή και ουρά, μιας και σε όλα τα ματς υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. 


Άλλοι θέλουν τους βαθμούς για να βρεθούν στα μπαράζ ανόδου σε όποιο πιο καλή θέση μπορούν, άλλοι απλά για να καταφέρουν να μπουν στα play-off, άλλοι για να αποφύγουν τα play-out που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε υποβιβασμό και τέλος αυτοί που είναι ήδη στα play-out για να μπορέσουν πλασαριστούν σε όσο καλύτερη θέση μπορούν σε αυτά.

29η αγωνιστική
Σάββατο 28 Απριλίου 2018
Ώρα 17:00

Δόξα Αργυροπουλίου - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Σμόλικας Φαλάνης - Δαμασιακός
Δήμητρα Γιάννουλης - Ηρακλής Λάρισας
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δόξα Βλαχογιαννίου
ΑΕ Βουναίνων - Λάρισα 2012
Αετός Αμυγδαλέας - Δωτιέας Αγιάς
ΠΟ Ελασσόνας - Φαλανιακός
Κίσσαβος Συκουρίου - Τύρναβος 2005

Η 28η αγωνιστική ήταν ...χορταστική

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και ανακατατάξεις ολοκληρώθηκε η 28η αγωνιστική στις (22/4) για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο σε όλα τα μέτωπα.

Ντόρτια στην Αστραπή ΝΠ και μαθηματικά στην Α' ΕΠΣΛ και του χρόνου ο Δαμασιακός.

Ουφ, αγωνία τέλος λένε στο Δαμασιακό, αφού με τη νίκη επί της ουραγού ομάδας της Α' κατηγορίας, την Αστραπή Νέας Πολιτείας, "κλείδωσε" και μαθηματικά την συμμετοχή στην Α'ΕΠΣΛ και του χρόνου και φυσικά απέφυγε οριστικά και τον βραχνά των play-out. Ο Δαμασιακός ο οποίος νίκησε με 4-1 την Αστραπή Νέας Πολιτείας για την 28η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ μπορεί να ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό της ομάδας για του χρόνου δίνοντας χρόνο συμμετοχής στα παιδιά που πήραν λίγες ευκαιρίες επειδή μέχρι και αυτή την αγωνιστική τίποτα δεν ήταν 100% σίγουρο.


Η ομάδα του Νίκου Χρόνη, μετά από ένα "στείρο" πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, έφτασε στην επανάληψη να πετυχαίνει 4 τέρματα, επίδοση που φέτος δεν κατάφερε να πετύχει ως τώρα. Με τη νίκη αυτή έφτασε τους 41 βαθμούς και αποφεύγει κάθε πιθανότητα εμπλοκής στα μπαράζ. Στο 54' ύστερα από σέντρα του Γεωργαντζιά, ο Λούτσος έκανε το 1-0, ενώ στο 59' ο Τσιάλτας έκανε την σέντρα και ο Τσεκούρας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. 


Ο ίδιος παίκτης, ο Τσεκούρας, ήταν ο σκόρερ και του 3-0 στο 66' ύστερα από σέντρα του Γεωργαντζιά. Στο 80' ο Λούτσος κέρδισε πέναλτι και ο Τσιάλτας από τα έντεκα βήματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 4-1 πέτυχε δυο λεπτά αργότερα ο Πράπας με βολέ έξω από την περιοχή.
Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης):  Γκουτζουρέλας, Γεωργαντζιάς (75' Μπακαΐμης), Ντόκος (75' Αγραφιώτης), Ιωαννίδης, Μόκας, Μουσιάρης, Δούκας (75' Δεληχάς), Τσιάλτας, Τσεκούρας, Λούτσος, Σουγλής Κ. (60' Μούτσιος).


Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Τραγκαφίλης, Βουβουσίρας, Χλωρός, Κατσιάνος, Σιώκας, Αντωνόπουλος (60' Πράπας), Μπέτσης (80' Σιάρκος), Πουρνάρας, Σκουλίδης, Σκόμπας, Τόπης (58' Δοξαριώτης).

Ηχηρή "σφαλιάρα" το Βλαχογιάννι στον άνευρο ή χαλαρό αν προτιμάτε Αετό Αμυγδαλέας

Και οι δύο αντίπαλοι καίγονταν για τους βαθμούς. Ο ένας για να μπει στα play-out με καλύτερες προοπτικές και ο άλλος για να μπει στην τετράδα των μπαράζ ανόδου. Όμως το απόγευμα της Κυριακής 22/4 στο Βλαχογιάννι η τοπική Δόξα "ισοπέδωσε" τον Αετό Αμυγδαλέας για την 28η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λάρισας. Στο 63' το κοντέρ έγραφε 3-0 υπέρ των γηπεδούχων (σκορ που παρέμεινε μέχρι το 81' όταν και μείωσε με αμφισβητούμενο πέναλτι ο Αετός), με τον Γιώργο Μπαντή να "κερνάει" τη νίκη, μια μέρα πριν στους συμπαίκτες του για την ονομαστική του εορτή.


Νικήτρια (μετά από 7 αγώνες) η ομάδα της Δόξας με 3-2, η οποία παρότι προηγήθηκε 3-0, μέχρι να φτάσει στη νίκη, αγχώθηκε για τα καλά με την τροπή που πήρε το ματς στα τελευταία λεπτά. Ηταν μια νίκη κυρίως ψυχολογίας ενόψει των play-out, ενώ για την ομάδα της Αμυγδαλέας η ήττα αυτή την φέρνει στο -1 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Στο παιχνίδι σημειώθηκαν πέντε τέρματα, όμως υπάρχουν παράπονα και από τις δυο ομάδες. Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα φωνάζει για την φάση που μείωσε η Αμυγδαλέα σε 3-1, ενώ η ομάδα του κ. Καπετανόπουλου για τα μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων που δόθηκαν την, στιγμή που έγιναν επτά αλλαγές, ενώ καθυστέρηση υπήρξε και στο τραυματισμό του Γκουρομπίνου όπως υποστηρίζουν.


Στο 28' από πάσα του Αθανασούλη ο Μπαντής μόνος με τον Κωνσταντίνου πλάσαρε για το 1-0, ενώ στον 45' ο Ιγγλέζος κέρδισε φάουλ με τον Μπαντή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και με αριστουργηματικό τρόπο να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του πορτιέρο της Αμυγδαλέας για το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.


Το Βλαχογιάννι ήταν και στην επανάληψη η ομάδα που έδειχνε πως ήθελε πάση θυσία το τρίποντο και ο Αετός συνέχιζε να παραμένει άνευρος και σαστισμένος από το σκορ.
Η Δόξα έφτασε στο 3-0 στο 63' με ωραίο ελιγμό από πλάγια στην περιοχή του Αθανασούλη μετά από πάσα του Φακίτσα και κάπου εκεί φάνηκε να τελειώνουν όλα. Όμως η Αμυγδαλέα βγήκε μπροστά και στο 78' ο Βλιώρας με εντυπωσιακή εκτίναξη έσωσε για την ομάδα του από το απειλητικό σουτ του Ντιντή.
Στο 81' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι του Βλαχογιαννίου, που εκτέλεσε ο Φούντας μείωσαν σε 3-1. Στο 92' ο Αντωνόπουλος μείωσε στο τελικό 3-2 με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για το λίγο χρόνο των καθυστερήσεων.
Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίλης, Αθανασούλης, Μάρκου, Μυτούλας, Καλογιάννης, Γκουρομπίνος (63' λ.τ. Πάτσης), Βίδρας (66' Θανασούλης), Φακίτσας Σ., Μπαντής, Ιγγλέζος (77' Γεωργούλης).


Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Παραφέστας (80' Γραμμένος), Ευαγγελούλης, Κορλός, Αμπατζίδης, Αντωνόπουλος, Ντιντής, Κλούρας, Κυριακόπουλος (60' Ανδριανόπουλος), Καρβούνης (75' Σάρα), Γαρυφαλλόπουλος (46' Φούντας).


* Η νίκη της ομάδας του Βλαχογιαννίου είναι αφιερωμένη στο Νίκου Μάρκου ο οποίος έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα. Ένα παιδί μάλαμα, φοβερός χαρακτήρας με ήθος και όλοι στην ομάδα τον ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους για όσα πρόσφερε στο σύλλογο κατά την παρουσία του.
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου.


Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 28ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ
Δόξα Αργυροπουλίου - Σμόλικας Φαλάνης 3-1
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δήμητρα Γιάννουλης 2-0
Δαμασιακός - Αστραπή Ν. Πολιτείας 4-1
Ηρακλής Λάρισας - ΑΕ Βουναίνων 1-0
Δόξα Βλαχογιαννίου - Αετός Αμυγδαλέας 3-2
Λάρισα 2012 - ΠΟ Ελασσόνας 3-2
Δωτιέας Αγιάς - Τύρναβος 2005 1-1
Φαλανιακός - Κίσσαβος Συκουρίου 3-0

Η Βαθμολογία σε 28 αγώνες

1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 62
2. Ηρακλής Λάρισας 59
3. Δόξα Αργυροπουλίου 50
4. Σμόλικας Φαλάνης 48
.................................
5. Αετός Αμυγδαλέας 47
6. Δωτιέας Αγιάς 44
7. ΠΟ Ελασσόνας 42
8. Λάρισα 2012 42
9. Δαμασιακός 41
10. Κίσσαβος Συκουρίου 36
11. Τύρναβος 2005 35
..................................
12. Δήμητρα Γιάννουλης 33
13. Φαλανιακός 31
14. Βούναινα 26
15. Δόξα Βλαχογιαννίου 22
...................................
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5



  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.