Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αμείωτο το ενδιαφέρον τόσο στην ουρά όσο και στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και την 27ης αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λάρισας (βίντεο)

Οι διακοπές για το Πάσχα τελείωσαν και στις 14/4 είχαμε τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ με τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής.


Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έκανε το καθήκον του νίκησε τα Βούναινα  και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Ηρακλή Λάρισας από τον ΠΟΕ. Η νίκη του Οικονόμου επί των Βουναίνων με 1-0 τον κατατάσσει φαβορί για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο 
και στην Τσαριτσάνη συνεχίζουν με αισιοδοξία στην μάχη της ανόδου στη Γ' Εθνική καθώς έφτασαν τους 59 βαθμούς.
Ήττα σοκ για τον Ηρακλή Λάρισας ο οποίος έφυγε από την Ελασσόνα ηττημένος με 1-0 από τον ΠΟΕ με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 56 βαθμούς. Η Ελασσόνα έφτασε τους 42 και θεωρητικά συνεχίζει να ελπίζει στην είσοδο της στα play-off ανόδου αν και βρίσκεται στο -5 από την τέταρτη θέση. στην οποία συγκατοικούν Αετός Αμυγδαλέας και Δόξα Αργυροπουλίου.
Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου νίκησε με 2-0 τον Δαμασιακό, ενώ το Αργυροπούλι πέρασε άνετα από τη Νέα Πολιτεία συντρίβοντας την Αστραπή με 5-1. Σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε η Δήμητρα Γιάννουλης με 4-0 επι του Σμόλικα Φαλάνης.

Μια ανάσα από τα μπαράζ ανόδου η Αμυγδαλέα με τη νίκη επί του Δαμασιακού 

Παραμένει ζεστή στο κυνήγι τη 4αδας ο Αετός Αμυγδαλέας μετά τη νίκη του με σκορ 2-0 κόντρα στο Δαμασιακό.


Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου άνοιξε το σκορ στην πρώτη της καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Καρβούνη. Ο ίδιος παίκτης στην επανάληψη διπλασίασε τα τέρματά του αλλά και της ομάδας του παίρνοντας το τρίποντο. Ο Δαμασιακός που 
μετά από αυτή την ήττα σε συνδυασμό με τη νίκη της Γιάννουλης θέλει 4 βαθμούς μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου για να αποφύγει και μαθηματικά την περιπέτεια των play out.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο 0-0 με τον Σουγλή και γενικά είχαν την υπεροχή και καλή κυκλοφορία, αλλά δεν είχε την ουσία στην τελική προσπάθεια. Οι δυο καλές στιγμές ήταν,  με σουτ του Κώστα Σουγλή για την ομάδα του Νίκου Χρόνη, πριν ανοίξει το σκορ η Αμυγδαλέα στο 15' με κεφαλιά του Καρβούνη ύστερα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κυριακόπουλου. Ο ίδιος παίκτης στο 80' δέχτηκε την κάθετη και με ωραία ενέργεια και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε για το τελικό 2-0.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Περδίκης, Πτ (46' Αμπατζίδης), Σάρα (46' Κλούρας), Κορλός, Ντιντής, Αντωνόπουλος (75' Ανδριανόπουλος), Ευαγγελούλης, Κυριακόπουλος, Φούντας (65' Γαρυφαλλόπουλος), Καρβούνης.


Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Γεωργαντζιάς (85' Αγραφιώτης), Μούτσιος, Ντόκος, Μόκας, Τσιάλτας, Δούκας, Μουσιάρης, Λούτσος (80' Δεληχάς), Τσεκούρας (75' Μπακαΐμης), Σουγλής Κ. (60' Ραπτοτάσιος).


Νίκη βάλσαμο ο Τύρναβος 2005 το Βλαχογιαννί που έχει παράπονα από τη διαιτησία του Νίτσα και τον βοηθών του.

Ο Τύρναβος νίκησε με ανατροπή 2-1 τη Δόξα Βλαχογιαννίου σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα.


Ο Τύρναβος με 34 και Γιάννουλη με 33 βαθμούς θα δώσουν μάχη, ποια από τις δυο ομάδες να αποφύγει τα μπαράζ.
Αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και για τις δύο ομάδες που έπαιξαν ένα ματς με φόντο την παραμονή στην κατηγορία και για τους δύο.
Το σκορ άνοιξε για τη Δόξα στο 12' ο Μπαντής με πολύ ωραίο πλασέ. 
Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου 


Η ισοφάριση για τον Τύρναβο ήρθε στο 56' με τον Νάτση να στέλνει με σουτ στο αριστερό "παράθυρο" του Βλιώρα. 
Η ανατροπή ήρθε στο 68" σε μια φάση που ο ενώ φαίνεται ο τερματοφύλακας του Βλαχογιαννίου να μπλοκάρει τη μπάλα, σαν αστραπή ένα δευτερόλεπτο μετά παίκτης του Τυρνάβου την τσιμπάει με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Μπάκο που έκανε το 2-1.


Στο τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας του Βλαχογιαννίου ισχυρίστηκε πως ο παίκτης σε αυτή τη φάση του κλώτσησε τα χέρια και μας έδειξε το σκισμένο γάντι από την κλωτσιά.
Πάντως στο 71' ένας από τη διοίκηση του Τυρνάβου (Καλέσης) και ο προπονητής (Αλεξούλης) αποβλήθηκαν για έντονες διαμαρτυρίες με άσχημο φρασεόλογιο σε μια 7 λεπτή διακοπή. Αρκετά ήταν τα παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία του κυρίου Νίτσα και των βοηθών του που σε αρκετά σημεία με τις αποφάσεις τους έδειξαν σύμφωνα με τους παράγοντες του Βλαχογιαννίου να κάνουν πολλά λάθη σε βάρος κυρίως της ομάδας τους.
Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου 


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 27ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ DeTox:
Δήμητρα Γιάννουλης - Σμόλικας Φαλάνης 4-0
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δόξα Αργυροπουλίου 1-5
ΑΕ Βουναίνων - Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-1
Αετός Αμυγδαλέας - Δαμασιακός 2-0
ΠΟ Ελασσόνας - Ηρακλής Λάρισας 1-0
Τύρναβος 2005 - Δόξα Βλαχογιαννίου 2-1
Φαλανιακός - Λάρισα 2012 0-3
Κίσσαβος Συκουρίου - Δωτιέας Αγιάς 3-3

Η Βαθμολογία σε 27 αγώνες 

1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 59
2. Ηρακλής Λάρισας 56
3. Σμόλικας Φαλάνης 48
4. Δόξα Αργυροπουλίου 47
.................................
5. Αετός Αμυγδαλέας 47
6. Δωτιέας Αγιάς 43
7. ΠΟ Ελασσόνας 42
8. Λάρισα 2012 39
9. Δαμασιακός 38
10. Κίσσαβος Συκουρίου 36
11. Τύρναβος 2005 34
..................................
12. Δήμητρα Γιάννουλης 33
13. Φαλανιακός 28
14. Βούναινα 26
15. Δόξα Βλαχογιαννίου 19
...................................
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5

28η αγωνιστική
Κυριακή 22 Απριλίου 2018
Ώρα 17:00

Δόξα Αργυροπουλίου - Σμόλικας Φαλάνης
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δήμητρα Γιάννουλης
Δαμασιακός - Αστραπή Νέας Πολιτείας
Ηρακλής Λάρισας - ΑΕ Βουναίνων
Δόξα Βλαχογιαννίου - Αετός Αμυγδαλέας
Λάρισα 2012 - ΠΟ Ελασσόνας
Δωτιέας Αγιάς - Τύρναβος 2005
Φαλανιακός - Κίσσαβος Συκουρίου

*** Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση στην ανάρτηση του άρθρου και ζητώ την κατανόηση σας, αλλά υπήρξαν τεχνικά προβλήματα και σε αυτά οφείλεται η οποία καθυστέρηση.


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook. https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.