Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στις 17:00 αρχίζουν τα ματς για την 26η αγ. της Α'ΕΠΣΛ και όλοι θα είναι με ένα κινητό στο χέρι για να μαθαίνουν τα άλλα αποτελέσματα (βίντεο)

Ένα από τα πιο αμφίρροπα και πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα, είναι αυτό που διεξάγεται φέτος για την κορυφαία κατηγορία του εραστιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας.


Πέντε αγώνες απέμειναν μέχρι να πέσει η "αυλαία" της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας και το ενδιαφέρον στην κορυφή όσο και στην ουρά παραμένει αμείωτο μιας και τίποτα δεν ακόμα κριθεί.
Αυτή την Κυριακή 1/4/2018, σε νέα ώρα στις 17:00, θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική. Από την αρχή των αγώνων μέχρι και το τέλος, όλοι (μέσα και έξω από τα γήπεδα) θα είναι με ένα κινητό στο ένα χέρι για να μαθαίνουν τα άλλα αποτελέσματα και με ένα κομπιουτεράκι στο άλλο, για τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στη βαθμολογία. 


Ο κυπελλούχος της ΕΠΣΛ, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έχει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο τοπικό ντέρμπι με την Ελασσόνα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από το Φαλανιακό. Ωστόσο και ο ΠΟΕ που έχασε από το Σμόλικα, την άλλη ομάδα της Φαλάνης, θέλει τη νίκη, αφού κάνει την δική του προσπάθεια για είσοδο στα play-off δεν θα . 
Πάντως και ο ισόβαθμος (53 β) με την Τσαριτσάνη, Ηρακλής Λάρισας, που επίσης θέλει μόνο τη νίκη, δεν θα έχει καθόλου εύκολο απόγευμα απέναντι στον φορμαρισμένο και πολύ ενισχυμένο από τις μεταγραφές του χειμώνα, Φαλανιακό.
Σε αυτό το πολύ επικίνδυνο παιχνίδι ο Ηρακλής, με αντίπαλο τον Φαλανιακό των 28 βαθμών, πρέπει να αποδείξει πως αν θέλει να ανέβει κατηγορία, σε τέτοια ματς δεν θα έχει άλλες απώλειες. Όμως η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά που είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, στον δεύτερο γύρο κάνει εκπληκτική πορεία και δεν αποκλείεται στο τέλος να σωθεί χωρίς τα play-out.


Ντέρμπι έχει και στο Δαμάσι όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Τύρναβο 2005. Ο Δαμασιακός μετά την ήττα από το Δωτιέα Αγιάς θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να αποφύγει και μαθηματικά το κίνδυνο να μπλέξει στα play out. Ο Τύρναβος όμως έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά την ευρεία νίκη επί της Δόξας Αργυροπουλίου που τον ανέβασε πάνω από τη γραμμή των ομάδων που θα παίξουν αγώνες μπαράζ για την παραμονή ή τον υποβιβασμό.


Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση της Δόξας Βλαχογιαννίου που υποδέχεται το Δωτιέα Αγιάς. Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα να θέλει τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς για να μπει στα play out με καλύτερες προϋποθέσεις, ωστόσο η αποστολή του Βλαχογιαννίου (19β.)παραμένει πολύ δύσκολη αφού απέναντι του θα βρει μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. 


Πάντως η ψυχολογία στη ομάδα του Βλαχογιαννίου έχει ανέβει μετά την καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με ισοπαλία με 2-2 μέσα στον Κίσσαβο Συκουρίου στις 24 Μαρτίου.
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώρα. 


Σασπένς θα υπάρχει και στο παιχνίδι στο Αργυροπούλι εκεί που η τοπική Δόξα των 41 βαθμών υποδέχεται τον Αετό Αμυγδαλέας που έχει τρεις βαθμούς περισσότερους. Ο 5ος της βαθμολογίας υποδέχεται τον 4ο και 
για την Δόξα Αργυροπουλίου το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια της να μπει στα play off ανόδου, ενώ για το συγκρότημα του Δημήτρη Καπετανόπουλου στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα για να παραμείνει στην 4αδα.


Στην μάχη της ουράς τώρα,  δύσκολη αποστολή έχουν τα Βούναινα (26β.) καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Σμόλικα Φαλάνης που είναι τρίτος με 45 πόντους. 
Αν και σε αυτό το παιχνίδι κόντρα υποβιβασμένη Αστραπή Νέας Πολιτείας, η ντεφορμαρισμένη Δήμητρα Γιάννουλης (27 β) 
δεν πάρει τη νίκη, τότε ... θα μπλέξει για τα καλά σε πολύ σοβαρές περιπέτειες αφού είναι πλέον, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στα play-out. Ένα σενάριο που σίγουρα λίγοι το φανταζόταν πριν λίγους μήνες. 


Θυμηθείτε τς αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΛ

ΑΕ Βουναίνων - Αστραπή Ν. Πολιτείας 3-1
Αετός Αμυγδαλέας - Δήμητρα Γιάννουλης 1-0
ΠΟ Ελασσόνας - Σμόλικας Φαλάνης 0-1
Τύρναβος 2005 - Δόξα Αργυροπουλίου 3-0
Φαλανιακός - Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-0
Δωτιέας Αγιάς - Δαμασιακός 2-0
Λάρισα 2012 - Ηρακλής Λάρισας 1-1
Κίσσαβος Συκουρίου - Δόξα Βλαχογιαννίου 2-2

Η 26η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ
Κυριακή 1 Απριλίου
Ώρα 17:00

Δήμητρα Γιάννουλης - Αστραπή Ν. Πολιτείας
Σμόλικας Φαλάνης - ΑΕ Βουναίνων
Δόξα Αργυροπουλίου - Αετός Αμυγδαλέας
Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΠΟ Ελασσόνας
Δαμασιακός - Τύρναβος 2005
Ηρακλής Λάρισας - Φαλανιακός
Δόξα Βλαχογιαννίου - Δωτιέας Αγιάς
Λάρισα 2012 - Κίσσαβος Συκουρίου

Η βαθμολογία σε 25 αγώνες 

1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 53
2. Ηρακλής Λάρισας 53
3. Σμόλικας Φαλάνης 45
4. Αετός Αμυγδαλέας 44
.................................
5. Δόξα Αργυροπουλίου 41
6. ΠΟ Ελασσόνας 39
7. Δωτιέας Αγιάς 39
8. Δαμασιακός 35
9. Κίσσαβος Συκουρίου 35
10. Λάρισα 2012 33
11. Τύρναβος 2005 31
..................................
12. Φαλανιακός 28
13. Δήμητρα Γιάννουλης 27
14. Βούναινα 26
15. Δόξα Βλαχογιαννίου 19
...................................
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.