Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Αετός έβγαλε "νύχια" στο Δαμασιακό. Χαμός στις 11 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην Α' ΕΠΣΛ (φωτογραφίες)

Το πιο ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα βλέπουμε φέτος στην 
Α' ΕΠΣ Λάρισας DeTox. Μετά και την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής
την Κυριακή 10/12/2017 , οι 11 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας βρίσκονται η μια πολύ κοντά στην άλλη και όλοι μπορούν να νικήσουν ...όλους. Για να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει δείτε τη βαθμολογία όπου ο πρωτοπόρος έχει 25 βαθμούς και οι άλλες 10 ομάδες που ακολουθούν βρίσκονται από τους 23 μέχρι τους 16 βαθμούς.



Ο Αετός έβγαλε ...νύχια στο  Δαμασιακό που μετά τις 6 σερί νίκες , έχει 2 σερί ήττες

Ο Δαμασιακός πάντως, που φιλοξένησε τον  Αετό Αμυγδαλέας τα βρήκε πολύ... σκούρα το πρώτο μισάωρο απέναντι στο καλοδουλεμένο σύνολο του Δημήτρη Καπετανόπουλου, που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο αλλά και πως να το πάρει.


Οι παίκτες του Νίκου Χρόνη όταν αποφάσισαν να ... μπουν στο γήπεδο,  ήταν ήδη με 2 γκολ πίσω στο σκορ και έτρεχαν να προλάβουν να σώσουν ότι σώζεται. Το μόνο που κατάφερε ο ΑΟΔ μέχρι το τέλος,  ήταν να μειώσει σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιάλτα, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Στέφανος Σουγλής στο 37' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.


Οι παίκτες του Δημήτρη Καπετανόπουλου, έδωσαν ότι καλύτερο είχαν και εκμεταλλεύτηκαν έξυπνα την "απουσία" (να το πω ;;;) πολλών των παικτών του Νίκου Χρόνη που αποφάσισαν να... μπουν στον αγώνα μετά το 30'. Όμως με 2 γκολ παθητικό στην έδρα σου , ένα στο 7' με τον Καρβούνη και ένα στο 16' με τον Σπανό, ήταν πολλά για να κάνουν την ανατροπή, ειδικά όταν διαπιστωμένα υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στην επίθεση. Από εκεί και μετά τα πράγματα για τον Αετό ήταν πιο απλά μιας και το άγχος το είχαν οι γηπεδούχοι.


Στα 10 τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και σε όλη τη διάρκεια της επανάληψης οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να ισοφαρίσει ο Ραπτοτάσιος και να... κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν τα κατάφερε και το σκορ έμεινε στο 1-2. Μια ήττα που ήταν η 2η σερί για τους γακανόλευκους και τους ανάγκασε να υποχωρήσουν στην 7η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.


Οι συνθέσεις των ομάδων 

Δαμασιακός 4-2-3-1 (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Μπακαϊμης, Καρατζιόλης (30’ Λέτσιος Σ.), Ιωαννίδης, Ντόκος, Μουσιάρης Δ., Γεωργατζιάς (79’ Ραπτοτάσιος), Δούκας, Λούτσος, Τσιάλτας, Σουγλής


Αετός Αμυγδαλέας 4-2-3-1 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Περδίκης, Αντωνόπουλος, Καρβούνης (93’ Γκαραβέλης), Ντιντής, Κλούρας, Σπανός (56’ λ.τ. Σάρα), Ανδριανόπουλος (85’ Χατζηϊωαννίδης).


*** Χρόνια πολλά χρόνια καλά με υγεία ευτυχία και επιτυχίες πολλές στο Γιάννη Ιωαννίδη που σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Στη φωτογραφία ο κεντρικός αμυντικός του ΑΟΔ, δέχεται ευχές από τον συνονόματό του - ξάδερφο του και μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Λάρισας, Γιάννη Ιωαννίδη.



Η 12η αγωνιστική 

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας ήρθε ισόπαλος στο ντέρμπι με τον ΠΟ Ελασσόνας (1-1), με αποτέλεσμα να παραμείνει μεν πρώτος με 25 βαθμούς, έναντι 20 βαθμών του ΠΟΕ. Το Αργυροπούλι και ο Σμόλικας πλησιάσαν στους 2 βαθμούς τον Ηρακλή με τις νίκες που πέτυχαν.
Η Δόξα Αργυροπουλίου επικράτησε εύκολα της Αστραπής Νέας Πολιτείας με 3-0, ενώ ο Σμόλικας Φαλάνης νίκησε με 2-0 τη Δήμητρα Γιάννουλης. Το Αργυροπούλι μάλιστα να έχει και ένα ματς λιγότερο, αυτό που αναβλήθηκε λόγω έντονης βροχόπτωσης. Τους 21 βαθμούς έφτασε και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης μετά το 3-1 κόντρα στα Βούναινα, ενώ και η ομάδα του Κώστα Κατσάρα έχει ένα ματς λιγότερο.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Λάρισας

Δόξα Βλαχογιαννίου - Τύρναβος 2005 0-0
Σμόλικας Φαλάνης - Δήμητρα Γιάννουλης 2-0
Δόξα Αργυροπουλίου - Αστραπή Ν. Πολιτείας 3-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΑΕ Βουναίνων 3-1
Δαμασιακός - Αετός Αμυγδαλέας 1-2
Ηρακλής Λάρισας - ΠΟ Ελασσόνας 1-1
Λάρισα 2012 - Φαλανιακός 2-1
Δωτιέας Αγιάς - Κίσσαβος Συκουρίου 1-1

Η βαθμολογία σε 12 αγώνες

1. Ηρακλής Λάρισας 25
2. Δόξα Αργυροπουλίου 23*
3. Σμόλικας Φαλάνης 23
4. Οικονόμος Τσαριτσάνης 21*
5. Κίσσαβος Συκουρίου 20
6. ΠΟ Ελασσόνας 20*
7. Δαμασιακός 19
8. Δωτιέας Αγιάς 18
9. Δήμητρα Γιάννουλης 17*
10. Αετός Αμυγδαλέας 17*
11. Λάρισα 2012 16
12. Τύρναβος 2005 11
13. Δόξα Βλαχογιαννίου 10
14. Βούναινα 9
15. Φαλανιακός 7
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 4*

* Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν έναν αγώνα λιγότερο από την 11η αναβληθείσα αγωνιστική λόγω καιρού. Θα γίνει 30/12

13η αγωνιστική
Σάββατο 16/12/2017
Ωρα 15:00

Σμόλικας Φαλάνης - Δόξα Αργυροπουλίου
Δήμητρα Γιάννουλης - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δαμασιακός
ΑΕ Βουναίνων - Ηρακλής Λάρισας
Αετός Αμυγδαλέας - Δόξα Βλαχογιαννίου
ΠΟ Ελασσόνας - Λάρισα 2012
Τύρναβος 2005 - Δωτιέας Αγιάς
Κίσσαβος Συκουρίου - Φαλανιακός


*** Αύριο το πλήρες ρεπορτάζ και τα βίντεο του αγώνα Δαμασιακός - Αετός Αμυγδαλέας


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  8. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  9. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.