Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ήττα για Δαμασιακό στον Τύρναβο για την Α'ΕΠΣΛ, νίκες τα φαβορί και 3 αναβολές λόγω κακοκαιρίας (φωτο)

Στην 11η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λάρισας DeTox που διεξήχθη σήμερα 2/12, με 3 παιχνίδια να αναβάλλονται λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών, νίκησαν
όλα τα φαβορί εκτός του Δαμασιακού,  που κάτω από έντονη  βροχόπτωση έχασε  στον Τύρναβο από την τοπική ομάδα που πήρε βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής.


Το ματς στον Τύρναβο διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση, μια κατάσταση που λειτούργησε ανασταλτικά στο να παιχτεί καλή μπάλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι (αν και βαθμολογικά δεν ήταν) που και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη... Ο Τύρναβος για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ο Δαμασιακός για να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί.


Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και ο διαιτητής για να σταματήσει τα τάκλιν, έβγαλε αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα. Ουσιαστικά στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ πλην 2 περιπτώσεων για το Δαμασιακό και μια για τους γηπεδούχους.


Στην επανάληψη ο Τύρναβος 2005 μπήκε πολύ δυνατά και προσπάθησε αρκετές φορές με αξιώσεις να ανοίξει το σκορ. Οι παίκτες του Νίκου Χρόνη όμως βρήκαν τα "πατήματα" τους και αυτοί ήταν που στο 62' έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν ο Σουγλής μετά από σέντρα του Λούτσου από αριστερά, έστειλε τη μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.


Στη συνέχεια μέσα στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Τυρνάβου ήταν αυτοί που πάτησαν περισσότερο την αντίπαλη περιοχή και 2 λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Αυλογιάρη. Ο παίκτης που πέρασε και από τον Δαμασιακό δεν πανηγύρισε το γκολ παρόλο που η ομάδα του καιγόταν για τη νικη.


Τελικά μέσα στις λάσπες κόλλησε το νικηφόρο σερί του Δαμασιακού στο 6 στα 6 και ταυτόχρονα ο Τύρναβος 2005 ξεκόλλησε από ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο Τύρναβος με αυτή του την εμφάνιση έδειξε πως βρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό και πως η μέχρι τώρα βαθμολογική του θέση δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές του δυνατότητες. Στο Δαμασιακό πάντως δεν τα ...έβαψαν μαύρα μιας και το ματς κρίθηκε σε μια φάση και η ομάδα παραμένει εντός στόχων.
Η διαιτησία ήταν σε γενικές γραμμές καλή ωστόσο τα ...σπόρια τα έδωσε στους γηπεδούχους ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Τύρναβος 2005 (ΝίκοςΑλεξούλης): Γραβάνης, Γανός, Γαλάνης, Βλιώρας, Τατσέλαρι Ρ., Γκαντρής (74′ Καραλής), Μπάκος (59′ Αυλογιάρης), Τζιόλας, Νάτσης, Τσούτσας (90+1′ Τατσελάρι Λ.), Καλέσης Απ. (46′ Ντονούδης).


Δαμασιακός 4-2-3-1 (Νίκος Χρόνης):            Μιγδάνης, Μπακαΐμης, (66' Βίδρας) Ντόκος, Ιωαννίδης, Καρατζιόλης (46′ Οικονόμου), Μουσιάρης (84′ Μόκας), Δούκας, Τσιάλτας (73' Τιούτιος), Γεωργαντζιάς, Σουγλής, Λούτσος.



Η 11η αγωνιστική

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έγιναν, ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε εκτός έδρας του Φαλανιακού με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή με 24 βαθμούς, ωστόσο έχει ένα ματς περισσότερο από το Αργυροπούλι που δεν έπαιξε κόντρα στην Αμυγδαλέα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Την Δόξα Αργυροπουλίου έπιασε στην δεύτερη θέση ο Σμόλικας Φαλάνης που νίκησε στα Βούναινα την τοπική ομάδα με το επιβλητικό 5-0. Σημαντικές νίκες πέτυχαν και ο Δωτιέας Αγιάς με τον Κίσσαβο Συκουριού.

Αναβολές αγώνων λόγω κακοκαιρίας

Οι κακές καιρικές συνθήκες και πιο συγκεκριμένα οι έντονες βροχοπτώσεις που έχουμε τις τελευταίες μέρες, έφεραν και αναβολές αγώνων στα τοπικά πρωταθλήματα της Λάρισας. Ηη ΕΠΣ Λάρισας το πρωί ανακοίνωσε αναβολές αγώνων και αφορούσαν αγώνες για την Β' και Γ' ΕΠΣΛ. Ωστόσο έχουμε και 3 αναβολές αγώνων και στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας.

ΔΕΝ διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις : 

ΠΟΕλασσόνας - Οικονόμος Τσαριτσάνης, Αετός Αμυγδαλέας - Δόξα Αργυροπουλίου Αστραπή Νέας Πολιτείας - Δήμητρα Γιάννουλης.

*** Για το πότε θα διεξαχθούν οι αναβληθέντες αγώνες,, θαο αποφασίσει η Ένωση μετά από συνεδρίαση της.

Δείτε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής

Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δήμητρα Γιάννουλης αναβολή
ΑΕ Βουναίνων - Σμόλικας Φαλάνης 0-5
Αετός Αμυγδαλέας - Δόξα Αργυροπουλίου αναβολή
ΠΟ Ελασσόνας - Οικονόμος Τσαριτσάνης αναβολή
Τύρναβος 2005 - Δαμασιακός 1-0
Φαλανιακός - Ηρακλής Λάρισας 1-2
Δωτιέας Αγιάς - Δόξα Βλαχογιαννίου 2-0
Κίσσαβος Συκουρίου - Λάρισα 2012 1-0

Η Βαθμολογία σε 11 αγώνες

1. Ηρακλής Λάρισας 24
2. Δόξα Αργυροπουλίου 20*
3. Σμόλικας Φαλάνης 20
4. Κίσσαβος Συκουρίου 19
5. ΠΟ Ελασσόνας 19*
6. Δαμασιακός 19
7. Οικονόμος Τσαριτσάνης 18*
8. Δήμητρα Γιάννουλης 17*
9. Δωτιέας Αγιάς 17
10. Αετός Αμυγδαλέας 14*
11. Λάρισα 2012 13
12. Τύρναβος 2005 10
13. Βούναινα 9
14. Δόξα Βλαχογιαννίου 9
14. Φαλανιακός 7
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 4*

* Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν έναν αγώνα λιγότερο

12η αγωνιστική
Σάββατο 9/12/2017
Ωρα 15:00

Δόξα Βλαχογιαννίου - Τύρναβος 2005

Κυριακή 10/12/2017
Ωρα 15:00

Σμόλικας Φαλάνης - Δήμητρα Γιάννουλης
Δόξα Αργυροπουλίου - Αστραπή Ν. Πολιτείας
Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΑΕ Βουναίνων
Δαμασιακός - Αετός Αμυγδαλέας
Ηρακλής Λάρισας - ΠΟ Ελασσόνας
Λάρισα 2012 - Φαλανιακός
Δωτιέας Αγιάς - Κίσσαβος Συκουρίου


*** Αύριο αναλυτικό ρεπορτάζ και τα βίντεο του αγώνα 

  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  8. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  9. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.

Κίνηση "ματ" από το Δαμασιακό που πήρε παικταρά !!!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο... το πάθος του για τη μπάλα, άσβεστο... η αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο",  συνεχώς ανεβαίνει... οι προτάσεις από τις ομάδες, πέφτουν "βροχή" , αλλά εκείνος προτίμησε την πρόταση του Δαμασιακού.