Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση φωτιά του Δαμασιακού για το διαιτητή Βλιώρα, μετά την ήττα από το Σμόλικα + τα εξ αναβολής ματς 30/12 (βίντεο & φωτο)

Δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα είχαμε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λάρισας.
Ο Δαμασιακός προσπάθησε
να πάρει τη νίκη κόντρα στο Σμόλικα Φαλάνης αλλά έπεσε πάνω σε ένα πολύ καλό διαιτητή τον Λάμπρο Βλιώρα που με τα σφυρίγματα του σε 4-5 φάσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Το ματς 

Boxing day, αλλά premier league είχαμε στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας DeTox, με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, της προτελευταίας για τον πρώτο γύρο. Ο Δαμασιακός υποδέχθηκε μια καλή ομάδα, το Σμόλικα Φαλάνης του Χρήστου Χατζηλιάδη, που κάνει πολύ καλή δουλειά.
Παρά το τσουχτερό κρύο, ο κόσμος πήγε στο γήπεδο για να απολαύσει τις αγαπημένες του ομάδες, αλλά οι αποφάσεις του διαιτητή του χάλασαν το απόγευμα με αποτέλεσμα (κακώς) να υπάρχουν και κάποιες μικροεντάσεις μεταξύ των φιλάθλων.
Δείτε τι βίντεο με την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο και το χειροκρότημα του κόσμου


Α' ημιχρόνο

Πάγωσε το Σάββατο το Δαμάσι και από το κρύο και από την ήττα από το Σμόλικα,
που ήρθε σαν "κρυάδα" στο 92' με ένα φάουλ εφεύρεση του απαράδεκτου διαιτητικά κυρίου Βλιώρα. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ένας εκ των αρχηγών του Δαμασιακού, ο Θοδωρής Τσιάλτας για τον αγώνα αλλά και για τον διαιτητή της αναμέτρησης.


Ο Δαμασιακός έχασε ένα ματς, το τελευταίο του 2017, παρότι έπαιξε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλό του, παρόλο που έπαιξε με πολλές απουσίες και με αναγκαστικές αλλαγές και εμφανίστηκε μαχητικός και τέλος παρόλο που είχε απέναντι του έναν αν τι άλλο εμμονικό διαιτητή (Λαμπρό Βλιώρα) που όσες φορές σφυρίζει το Δαμασιακό τα κάνει σαλάτα και σχεδόν πάντα σε βάρος των γαλανόλευκων.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και ήταν η μόνη ομάδα που απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία με κλασσικές ευκαιρίες που έχασε όπως αυτή του Τσιάλτα.
Το πρώτο ... τρανταχτό ατόπημα του διαιτητή, ήταν η στιγμή που οι γηπεδούχοι έφευγαν σε γρήγορη αντεπίθεση με το Σουγλή και ο κύριος Βλιώρας αντί να αφήσει πλεονέκτημα, μιας και η κατοχή ήταν στους παίκτες του Δαμασιακού, σταμάτησε τη φάση για φάουλ και κίτρινη κάρτα.
Το σκορ άνοιξε ο Δαμασιακός στο 44' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιάλτα, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ραπτοτάσιος και ο διαιτητής, κακώς δεν έδειξε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβολή στον παίκτη που υπέσαι στην παράβαση.
Οι παίκτες του Σμόλικα έπαιξαν καλά αλλά φλύαρα και χωρίς καμία τελική προσπάθεια.
Δείτε στο βίντεο του πρώτου ημιχρόνου το γκολ του Δαμασιακού καθώς και διαιτητικά λάθη του Λάμπρου Βλιώρα.


Β' ημιχρόνο

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία στα πρώτα 10 λεπτά να καθαρίσουν το ματς με 2-3 κλασσικές ευκαιρίες που έχασαν Ιωαννίδης, Σουγλής και Μουσιάρης. 
Οι φιλοξενούμενοι, με το είς βάρος τους 1-0,  αποφάσισαν να ρισκάρουν για πάρουν την ισοπαλία ή ακόμα και τη νίκη και ανέβασαν ταχύτητα. Άρχισαν να βρίσκονται πιο συχνά στην περιοχή του Δαμασιακού και να επιδιώκουν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Κακαβίτσης σε μια από τις επισκέψεις της ομάδας του στην αντίπαλη περιοχή έπεσε και ζήτησε πέναλτι από τον διαιτητή, ο οποίος όμως είχε άποψη αφού άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Όμως το μεγάλο λάθος του κυρίου Βλιώρα ήταν πως αφού δεν έδωσε το πέναλτι, έπρεπε να δώσει κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Σμόλικα για θέατρο και διαμαρτυρία.
Στο 72' ο Βενέτης, αφού ξεμαρκαρίστηκε, με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γκουτζουρέλα και ισοφάρισε για το Σμόλικα. 
Ήταν ουσιαστικά η 1η κλασσική ευκαιρία της ομάδας από τη Φαλάνη στο ματς. Και ενώ πλέον το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο με τη μπάλα να πάει πάνω κάτω στις δύο εστίες, ο Σμόλικας είχε άλλο ένα καλό σουτ με τον Κακαβίτση στο 87'. Στο 89' ο Γκουτζουρέλας πρόλαβε και πάλι τον Κακαβίτση που προσπάθησε με αξιώσεις να κάνει το 1-2. 
Η ψυχρολουσία για το Δαμασιακό ήρθε στο 92' μετά από φάουλ για το οποίο διαμαρτύρεται ο ΑΟΔ. Η μπάλα είναι έξω δεξιά  από τη μεγάλη περιοχή του Δαμασιακού, οι γηπεδούχοι αμύνονται και σε κάποια επαφή ο βοηθός διαιτητή που ήταν μπροστά ενώ έδειξε πως δεν υπάρχει καμία παράβαση, ο διαιτητής από πιο μακριά έσπευσε να δώσει το φάουλ από το οποίο έγινε το 1-2 με κεφαλιά του Τεκέδη.
Δείτε στο βίντεο του δευτέρου ημιχρόνου όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων κυρίως από τον ΑΟΔ, καθώς και τα δύο γκολ της ανατροπής του Σμόλικα.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Δαμασιακός - Νίκος Χρόνης


Σμόλικας Φαλάνης - Χρήστος Χατζηλιάδης


Οι πάγκοι των ομάδων



Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν οι προπονητές των δύο ομάδων για το πώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Νίκος Χρόνης και ο Χρήστος Χατζηλιάδης σχολιάζουν επίσης και τη διαιτησία του αγώνα.



Οι διαιτητές στο ... μικροσκόπιο

1ος διαιτητής - Λάμπρος Βλιώρας
Βοηθοί - Καραμπούλας - Διμεράς


Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω.
Αρχίζω από τους βοηθούς που τα πήγαν εξαιρετικά και με την απόδοσή τους δεν επιρρεάσαν αρνητικά τη ροή του αγώνα, αλλά ούτε και τους ποδοσφαιριστές με τους φιλάθλους. Φτάνω στον κύριο Λαμπρό Βλιώρα που ειλικρινά δεν ξέρω γιατί κάνει όσα κάνει στα ματς και φτάνουμε στο σημείο να έχουν όλοι σοβαρά παράπονα για το παιχνίδι του.
Σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα και ειδικά στα δύσκολα σφυρίγματα, είναι εκτός τόπου και χρόνου και σχεδόν πάντα καταφέρνει και εξοργίζει τους πάντες στο γήπεδο... Αυτό συνέβη και στο ματς του Δαμασιακού με το Σμόλικα και δεν είναι η πρώτη του φορά. Λάθη , λαθη, λάθη... Με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά τα φάουλ και οι κάρτες, σε σημείο που σε βάζει σε σκέψεις αν είναι όντως λάθη ή κάτι άλλο όπως λέγανε και ξαναλέγανε οι φίλαθλοι του ΑΟΔ.


Μάλιστα όταν του δείξεις στο βίντεο το λάθος του, βρίσκει πάντα μια δικαιολογία για να αποδείξει πως δεν έκανε λάθος. Όταν όμως καταλάβει πως γελάνε και τα τσιμέντα με τις αποφάσεις του, θα βρει να πει αυτή την καταπληκτική δικαιολογία-καραμέλα πως "και εγώ κάνω ανθρώπινα λάθη" όπως όλοι !!! Προσκυνώ την ταπεινότητα του κυρίου Βλιώρα που κάνει ότι κάνει , παραδέχεται σπανίως τα λάθη του και μετά συνεχίζει το ... βιολί του σαν να μην τρέχει τίποτα. Στο ματς του Δαμασιακού με το Σμόλικα Φαλάνης τους έκανε όλους "πυραύλους" και εκτός εαυτού. Ακόμα και εμένα που είμαι το "μέσο" και ουδέτερος κατάφερε να με εκνευρίσει αφάνταστα. Με το ζόρι κρατήθηκα να μη φωνάζω "τι είναι αυτά που κάνεις ;;;"
Έχω μάθει να καταγράφω μόνο ότι βλέπω κι αν κάποια φορά κάνω λάθος, θα συζητήσω αμέσως συγνώμη και θα προσπαθήσω να μην το επαναλάβω κι αυτό επειδή αυτή είναι η παιδεία που μου έδωσαν και προσπαθώ να την εφαρμόζω ακόμη και στα πιο μικρά. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού λένε, αλλά αυτό μάλλον δεν έφτασε στα αυτιά του κυρίου Βλιώρα και όσων άλλων συναδέλφων του πράττουν αντιστοίχως.



Αν δεν σε γουστάρουν οι διαιτητές και αν σε βρίζουν να ξέρεις κάτι καλό πας να κάνεις και τους χαλάς τα σχέδια, μου είχε πει κάποτε ένας πρώην αρχιδιαιτητής της SuperLeague.

Μαθαίνω πως με τα άρθρα μου εδώ σε αυτό το μπλογκ, στεναχωρώ κάποιους διαιτητές. Συγνώμη παιδιά, δεν είναι σε προσωπικό επίπεδο σε καμία περίπτωση, απλά την απόδοσή σας αναφέρω στα κείμενα μου. Και στο κάτω - κάτω, αν εγώ στεναχωρώ κάποιους από εσάς, εσείς να δείτε στεναχώρια που σκορπάτε όταν φαλτσοσφυρίζετε και εκνευρίζετε παίκτες και φιλάθλους που θέλουν το Σαββατοκύριακο να χαρούν με τη μπαλίτσα.
Κάποιοι εκ των διαιτητών της ΕΠΣΛ, έχουν άκουσα, έντονη δυσαρέσκεια για την καταγραφή από αυτό εδώ το μπλογκ, της απόδοσής τους στα ματς. Η ζωή είναι βασισμένη στη δράση και στην αντίδραση όπως θα γνωρίζετε όσοι ενοχλείστε. Οπότε όπως εσάς σας ενοχλεί η καταγραφή της απόδοσής σας στα ματς που κάνετε αυτά τα ανθρώπινα λάθη όπως τα λέτε, έτσι και τους ποδοσφαιριστές, τις διοικήσεις και τους φιλάθλους τους ενοχλεί η δική σας απόδοση και οι αποφάσεις. Λογικό και θεμιτό είναι μας σας κρίνουν αλλά και να σας κατακρίνουν, όταν αυτά τα "ανθρώπινα λάθη" επαναλαμβάνονται και μάλιστα σε βάρος μιας εκ των δύο ομάδων. Λογικό επίσης είναι να σας δίνουν τα εύσημα όταν μοιράζετε στη μέση το καρπούζι και κάθε σφύριγμά σας φωνάζει από πέρα ...είμαι δίκαιος και καθαρός !!!
Όταν σε ένα ματς όμως, ένας διαιτητής καταφέρνει και εκνευρίζει και τις δύο ομάδες και τους οπαδούς τους, τότε ...δεν είναι στραβός ο γυαλός... στραβά αρμενίζουμε όπως σωστά λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών των διαιτητών, με βρίζουν, όπως ακούω... Κύριοι εσάς σας βρίζουν όλοι και δεν ιδρώνει το αυτί σας, γιατί εμένα να με ενοχλήσει η δική πισόπλατη κριτική και μάλιστα με ύβρεις ;;; 
Να σας ενημερώσω πως δεν με πειράζει το βρίσιμο σας και αν θέλετε μπορείτε και πρόσωπο με πρόσωπο να μου τα πείτε ... αλλά οι κότες δεν δεν έχουν φωνή και ειδικά αυτές που έχουν πολύ λερωμένη τη φωλιά τους.
Να μου τα δώσετε λοιπόν κατάφατσα, όπως πρόσωπο με πρόσωπο σας τα λέει και σας βρίζει ο κόσμος (κακώς, διαφωνώ με τις ύβρεις) όταν τα κάνετε "σαλάτα" με τις αποφάσεις σας ...για να μην πω κάτι πιο βαρύ. 
Ο κόσμος δίνει τα λεφτά του για να δει αυτό που αγαπάει, το ποδόσφαιρο και αφήνει πίσω οικογένεια και σκοτούρες για να δει τι ;;; 
Εσάς να τους ανεβάζετε το αίμα στο κεφάλι με τα ανθρώπινα λάθη σας ;;; 
Εσάς που όπως και να χει, θα πληρωθείτε για αυτό που κάνετε ενώ εκείνοι πληρώνουν;;;
Εσάς που δεν σκέφτεστε όταν στηρίζετε, τι αλυσιδωτές αντιδράσεις μπορεί να προκαλεί αυτό ;;;
Αυτό που ξέρατε κάποιοι το "ψεκάστε , σκουπίστε...τελειώσαμε" να το ξεχάσετε άπαξ δια παντός...Η ασυλία ΤΕΛΟΣ... δεν θα περνάει πάντα το δικό σας και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Μπορώ να συνεχίσω και να αναφέρω ακόμα περισσότερα που θα πονέσουν πολύ περισσότερο, αλλά έρχονται Χριστούγεννα και δεν το θέλω ...

Δείτε την ανακοίνωση του Δαμασιακού σε βάρος του διαιτητή Λάμπρου Βλιώρα.

Ανεπιθύμητος ο Βλιώρας στο Δαμάσι, δεν θέλουμε να έρθει ποτέ ξανά σε αγώνα της ομάδας. Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη λέει η παροιμία αλλά εδώ γίνανε 4 η φορές που μας έσφαξε στην κυριολεξία αυτός ο διαιτητής.

Φαίνεται πως μπέρδεψε τις γιορτές ο διαιτητής της αναμέτρησης ΑΟ ΔΑΑΜΑΣΙΑΚΟΣ - ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Λάρισας και αντί για Χριστούγεννα μας έφερε τις απόκριες και ντύθηκε ... δήμιος.

Είναι η 4η φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής σφυρίζει τον Δαμασιακό φέτος και χωρίς καμία αναστολή, τον σφάζει στην κυριολεξία.
Ο διαιτητής Βλιώρας σε αυτό το ματς, κατάφερε να ζητήσει πάνω από 10 φορές συγνώμη στους παίκτες της ομάδας μας, για τα απαράδεκτα λάθη, που ωστόσο συνέχιζε να κάνει.

1ο τραγικό λάθος - Στο χώρο της μεσαίας γραμμής γίνεται φάουλ στο Σουγλή σε αντίθεση του Δαμασιακού και αντί να αφήσει πλεονέκτημα, μιας και η κατοχή είναι στους παίκτες του ΑΟΔ, σταμάτησε τη φάση αστραπιαία για να δώσει την κάρτα. 3 παίκτες έφευγαν στην αντεπίθεση απέναντι σε 2 αμυντικούς.
2ο τραγικό λάθος  - Γίνεται πέναλτι υπέρ του Δαμασιακού στο 44' και αντί να δείξει 2η κίτρινη στον παίκτη που υπέσαι στην παράβαση και να τον αποβάλλει, δείχνει την κάρτα σε αυτόν που πήγε να διαμαρτυρηθεί.
3ο τραγικό λάθος - Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου ο Κακαβίτσης, ο επιθετικός του Σμόλικα, πέφτει στην περιοχή για πέναλτι (το οποίο ζήτησε) και ως από θαύμα ο ...κύριος Βλιώρας δεν έδωσε ούτε πέναλτι αλλά ούτε και κίτρινη κάρτα για θέατρο μιας και δεν υπέδειξε την παράβαση και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Εδώ ντύθηκε Πόντιος Πιλάτος ... το καρπούζι στη μέση θα σκέφτηκε, αλλά αυτό ήταν ξεκάθαρη αδικία σε βάρος που Δαμασιακού. Σημειώνεται πως θα ήταν η 2η κίτρινη και αποβολή για τον παίκτη του Σμόλικα.
4ο τραγικό λάθος - Από αυτή τη φάση ξεκίνησε το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων. Σε μια φάση όπου ο βοηθός διαιτητή που ήταν μπροστά είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι, επειδή δεν υπήρξε παράβαση σε αυτο το μαρκάρισμα, ο διαιτητής Βλιώρας ντύθηκε τιμωρός Ζορό και έδωσε φάουλ υπέρ του Σμόλικα σε μια πεντακάθαρη φάση.
*** Από την αρχή του αγώνα μέχρι και το τέλος όλα τα σφυρίγματα ήταν υπέρ του Σμόλικα. Τουλάχιστον σε 10 περιπτώσεις έδωσε ανάποδα τα σφυρίγματα και οπότε έδινε φάουλ υπέρ του Δαμασιακού σε σκληρά φάουλ των παικτών του Σμόλικα Φαλάνης, σχεδόν ποτέ δεν έδινε κίτρινη κάρτα, ενώ στους παίκτες της ομάδας μας τις έβγαζε με χαρακτηριστική ευκολία.
Όλα αυτά εξόργισαν τους παίκτες , τον πάγκο του Δαμασιακού αλλά και τους οπαδούς στην εξέδρα που είδαν για άλλη μια φορά τον συγκεκριμένο διαιτητή να σφάζει το Δαμασιακό.
Με βάση όλα τα παραπάνω ο Δαμασιακός, κηρρύσει ανεπιθύμητο τον κύριο Βλιώρα και θα ζητήσει από την αρμόδια διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ Λάρισας, να μην τον τοποθετήσει ξανά σε αγώνα του Δαμασιακού καταλήγει η ανακοίνωση του Δαμασιακού.

Δείτε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ DeTox:

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δόξα Αργυροπουλίου 1-0
Δαμασιακός - Σμόλικας Φαλάνης 1-2
Ηρακλής Λάρισας - Δήμητρα Γιάννουλης 2-0
Δόξα Βλαχογιαννίου - Αστραπή Ν. Πολιτείας 1-0
Λάρισα 2012 - ΑΕ Βουναίνων 1-0
Δωτιέας Αγιάς - Αετός Αμυγδαλέας 2-3
Φαλανιακός - ΠΟ Ελασσόνας 1-0
Τύρναβος 2005 - Κίσσαβος Συκουρίου 1-1

Η Βαθμολογία σε 14 αγώνες

1. Ηρακλής Λάρισας 31
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 27*
3. Δόξα Αργυροπουλίου 26*
4. Σμόλικας Φαλάνης 26
5. ΠΟ Ελασσόνας 23*
6. Αετός Αμυγδαλέας 23*
7. Δαμασιακός 22
8. Κίσσαβος Συκουρίου 22
9. Δωτιέας Αγιάς 21
10. Λάρισα 2012 19
11. Δήμητρα Γιάννουλης 17*
12. Δόξα Βλαχογιαννίου 13
13. Τύρναβος 2005 12
14. Φαλανιακός 11
15. Βούναινα 9
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 4*

* Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν έναν αγώνα λιγότερο που θα διεξαχθεί στις 30/12

11η αγωνιστική (εξ αναβολής)
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017
Ωρα 15:00

Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δήμητρα Γιάννουλης
Αετός Αμυγδαλέας - Δόξα Αργυροπουλίου
ΠΟ Ελασσόνας - Οικονόμος Τσαριτσάνης

15η αγωνιστική
Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018
Ωρα 15:00
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δαμασιακός
Δόξα Αργυροπουλίου - Ηρακλής Λάρισας
Σμόλικας Φαλάνης - Δόξα Βλαχογιαννίου
Δήμητρα Γιάννουλης - Λάρισα 2012
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δωτιέας Αγιάς
ΑΕ Βουναίνων - Φαλανιακός
Αετός Αμυγδαλέας - Τύρναβος 2005
Κίσσαβος Συκουρίου - ΠΟ Ελασσόνας

*** Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους!!! 
Εύχομαι η γέννηση Του Θεανθρώπου για άλλη μια φορά να μας φωτίσει να γίνουμε πιο δίκαιοι άνθρωποι, με αγάπη και συμπαράσταση ο ένας στον άλλο!!!
Χρόνια πολλά χρόνια καλά λοιπόν με υγεία, ευτυχία, εργασία και επιτυχίες πολλές σε όλους ειδικά σε αυτούς που αξίζουν !!!

***Όσοι οδηγούν καλό είναι να προσέχουν στο δρόμο και ειδικά όταν έχουν πιεί, να δίνουν το τιμόνι σε όσους δεν κατανάλωσαν αλκοόλ.

Εμβόλιμη αγωνιστική Α' ΕΠΣΛ ...τα εξ αναβολής

Κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, διεξήχθησαν το Σάββατο 30/12/2017 οι αναβληθέντες αγώνες της 11ης αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λάρισας DeTox.
Στα τρία παιχνίδια που είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη της Τσαριτσάνης, που ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι των ομάδων της Ελασσόνας.

Πράσινο το ντέρμπι της Ελασσόνας

Ο Οικονόμος επικράτησε με 2-1 του ΠΟΕ και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 βαθμό λιγότερο από τον Ηρακλή Λάρισας, που έχει 31 βαθμούς έναντι 30 των "πράσινων".

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι δύο αντίπαλοι όταν είχαν την μπάλα στα πόδια τους, δεν έβρισκαν τις κατάλληλες επιλογές για να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μπαρλαγιάννη στο 69ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στις αντεπιθέσεις και με δύο γκολ στο 76’ με τον Ζηρδέλη και τον Γκαμέτα στο 90’ κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή παίρνοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Στα θετικά της αναμέτρησης, η αθρόα προσέλευση του κόσμου που γέμισε τις κερκίδες του γηπέδου τις Ελασσόνας.

ΠΟ Ελασσόνας (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γούπος, Μπούσιας (61’ Καραμάνος), Κυρίτσης Γ., Ποτόσογλου, Περτζιόνι, Κυρίτσης Θ., Γελαλής, Μπούνα, Παπαχρήστος, Ματούλας, Μπαρλαγιάννης Ν (78’ Παναγιώτου).
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Ντούφας (46’ Καραίσκος), Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι (70’ Δραχαλίβας), Χάμος, Καραλούλης (90+2 Σαπάκος), Ζηρδέλης, Τόλιος (57’ Νάνος), Γκαμπέτας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Γκαρέλης, Δεληγιάννη.

Πηγή: radioelassona.gr


Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Δήμητρα Γιάννουλης που νίκησε με το ευρύ 6-1 εκτός έδρας την Αστραπή Νέας Πολιτείας, ενώ μοιρασιά βαθμών είχαμε στην Αμυγδαλέα ανάμεσα στον Αετό και το Αργυροπούλι στο τελικό 1-1.
Δείτε τα αποτελέσματα των εξ αναβολής αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δήμητρα Γιάννουλης 1-6
Αετός Αμυγδαλέας - Δόξα Αργυροπουλίου 1-1
ΠΟ Ελασσόνας - Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2

Η Βαθμολογία σε 14 αγώνες

1. Ηρακλής Λάρισας 31
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 30
3. Δόξα Αργυροπουλίου 27
4. Σμόλικας Φαλάνης 26
5. Αετός Αμυγδαλέας 24
6. ΠΟ Ελασσόνας 23
7. Δαμασιακός 22
8. Κίσσαβος Συκουρίου 22
9. Δωτιέας Αγιάς 21
10. Δήμητρα Γιάννουλης 20
11. Λάρισα 2012 19
12. Δόξα Βλαχογιαννίου 13
13. Τύρναβος 2005 12
14. Φαλανιακός 11
15. Βούναινα 9
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 4

15η αγωνιστική
Κυριακή 7/1/2018
Ώρα έναρξης 15:00

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δαμασιακός
Δόξα Αργυροπουλίου - Ηρακλής Λάρισας
Σμόλικας Φαλάνης - Δόξα Βλαχογιαννίου
Δήμητρα Γιάννουλης - Λάρισα 2012
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δωτιέας Αγιάς
ΑΕ Βουναίνων - Φαλανιακός
Αετός Αμυγδαλέας - Τύρναβος 2005
Κίσσαβος Συκουρίου - ΠΟ Ελασσόνας


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  8. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  9. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.