Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πήρε μπρος η ... μηχανή του Δαμασιακού με 2η σερί νίκη (βίντεο με φάσεις, γκολ & συνεντεύξεις)

Τον καλό του εαυτό φαίνεται πως βρίσκει ο Δαμασιακός, που αυτή την αγωνιστική πήρε το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα στη Γιάννουλη απέναντι σε μια δυνατή και
καλοδουλεμένη ομάδα όπως είναι η Δήμητρα.  Αυτό το τρίποντο ήταν παράλληλα και η 2η σερί νίκη με την οποία ο ΑΟΔ σκαρφάλωσε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 


Με αυτή την νίκη μπορεί να πει κανείς πως οι "γαλανολευκοι" έσβησαν την εντός έδρας ήττα από το Φαλανιακό και πλέον στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια, θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που θα τον οδηγήσουν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Που κρίθηκε το ματς 

Σε ένα σχεδόν ισορροπημένο παιχνίδι όπου είχε πολύ καλό ρυθμό και δυνατές μονομαχίες, η ομάδα του Νίκου Χρόνη, έδειξε καλύτερη σχεδόν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν πιο ώριμη, πιο έμπειρη και πιο αποτελεσματική και έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Ο Στέφανος Σουγλής ένας πολυσύνθετος παίκτης που σε αυτό το παιχνίδι έπαιξε στην κορυφήτης επίθεση στο 4-2-3-1, ήταν για άλλη μια φορά ο "χρυσός" σκόρερ αφού στο 68' έκανε το 0-1 με σουτ. Με αυτό το γκολ ο Στέφανος Σουγλής έφτασε στα 4 τέρματα σε 6 αγωνιστικές και είναι όπως είναι φυσικό, ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΔ. 


Η Δήμητρα Γιάννουλης μια ομάδα αποτελούμενη κυρίως από νεαρά παιδιά και λιγότερους έμπειρους, προσπάθησε και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχει γκολ, αλλά όσες προσπαθείες έγιναν, έπεσαν πάνω στην πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων και στον τερματοφύλακα Δημήτρη Μιγδάνη που είχε πολύ καλή απόδοση και διάβασε σωστά όλα τις φάσεις τις οποίες προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι γηπεδούχοι στην περιοχή του.
Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε ο Δημήτρης Μιγδάνης μετά την αναμέτρηση για το που κρίθηκε το ματς αλλά και τι άλλαξε στο Δαμασιακό.


Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ισορροπημένο με λίγες φάσεις, με το Δαμασιακό ωστόσο να έχει 3-4 πιο κλασσικές ευκαιρίες. Αν οι παίκτες του Νίκου Χρόνη ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα πετύχαιναν σίγουρα περισσότερα γκολ. Οι παίκτες του Βασίλη Μπακογιάννη παρότι ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία και έπαιζαν στην έδρα τους δεν έδειξαν την αντίστοιχη εικόνα στο γήπεδο με αποτέλεσμα στο 67' να βρεθούν πίσω στο σκορ.
Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν οι δύο προπονητές για το που κρίθηκε η αναμέτρηση καθώς και τι βλέπουν για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας μέχρι τώρα. Δείτε επίσης τις διαπιστώσεις του Νίκου Χρόνη για το Δαμασιακό και το ροστερ της ομάδας που προπονεί εδώ και 10 μέρες.



Α' ημίχρονο 

Στο 8’ σουτ του Τσιάλτα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ ο Μαστοροδήμος.
Στο 15’ αδύναμο σουτ από το νεαρό Πουρνάρα, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 20’ μεγάλη ευκαιρία για τον Δαμασιακό να ανοίξει το σκορ.
Ο Μόκας έκανε το γέμισμα,  ο Σουγλής πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στον
Τσιάλτα ο οποίος από κοντά έκανε το σουτ. Εντυπωσιακά έβγαλε σε κόρνερ ο Μαστοροδήμος.
Στο 38’ άλλη μια καλή ευκαιρία για τον ΑΟΔ. Πολύ καλή σέντρα απο δεξιά του Γεωργατζιά, δυνατή κεφαλιά του Σουγλή από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 41’ η καλύτερη στιγμή για την Γιάννουλη να προηγηθεί. Καλό σουτ του Γκατζούλη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μιγδάνης, με τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά να απομάκρυναν οι αμυντικοί του Δαμασιακού.
Στο 44' σουτ από τα 40 μέτρα του Μόκα,  η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μαστοροδήμου.
Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. 



Β' ημίχρονο 
Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες κατέβασαν ταχύτητα και κοιτούσαν κυρίως  να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, με τους παίκτες του Βασίλη Μπακογιάννη να παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα τόσο στο οργανωτικό κομμάτι όσο και στο αμυντικό.
Χωρίς πολλές ευκαιρίες τα πρώτα λεπτά της επανάληψης.
Στο 52' σέντρα του Σουγλή από δεξιά, κεφαλιά του Λούτσου και μπάλα πέρασε έξω.
Στο 65' στη θέση του Μουσιάρη πέρασε ο ...γουρλής Θέμης Δούκας αφού 2 λεπτά αργότερα ο Δαμασιακος άνοιξε το σκορ! !!
Στο 67’ το 0-1 για το Δαμασιακό με ξέφρενους πανηγυρισμούς τόσο εντός γηπέδου όσο και στην εξέδρα από τους Δαμασιώτες.
Δείτε στο βίντεο το γκολ του Στέφανου Σουγλή.


Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε, όταν ο Σουγλής με ταχύτητα, ξέφυγε από δεξιά στην αντεπίθεση και με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μαστοροδήμο.
Στο 78' γυριστό σουτ του Σουφχάρα πέρασε άουτ.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες από τις ομάδες τις οποίες θα τις δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μαζί με τις καλύτερες του Β' ημιχρόνου.


Οι συνθέσεις των ομάδων 

Δήμητρα Γιάννουλης 4-2-3-1 (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Αμπατζίδης (83’ Μπάσδρας), Μπάμπαλης, Σέντζας, Σουφχάρας, Θώμος, Ευαγγέλου (46’ Τσαρούχας), Πουρνάρας (75’ Πετράκης), Μάτος, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας (64’ Ραπτόπουλος).


Δαμασιακός 4-2-3-1 (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς (55’ Λέτσιος Σ.), Μπακαΐμης (80’ Βίδρας), Σουγλής, Ιωαννίδης, Τσιάλτας, Καρατζιόλης (46’ λ.τ. Οικονόμου), Μουσιάρης Δ. (65’ Δούκας), Λούτσος, Ντόκος, Μόκας.



Η διαιτησία στο ... μικροσκόπιο 

Διαιτητική τριπλέτα:
Διαιτητης : Βλιώρας Λάμπρος,
Βοηθοί : ΜίχοςΔ. , Τσαπράζης Α.


Χωρίς δύσκολες φάσεις το παιχνίδι, από εκείνες που φέρνουν σε δύσκολη θέση τους διαιτητές. Και οι τρεις τα πήγαν πολύ καλά και σε καμία περίπτωση δεν επιρρρέασαν με τα σφυρίγματά τους το αποτέλεσμα. Λίγες διαμαρτυρίες ειδικά στο πρώτο μέρος ξεσήκωσε ο 2ος βοηθός (Τσαπράζης) αυτός που ήταν από την πλευρά της κερκίδες με τις λανθασμένες υποδείξεις του. Κατά την άποψή μας δεν ήταν επί σκοπό αλλά κυρίως λόγω άγχους που εμφανώς είχε και λόγω απειρίας. 


Τις δύο επόμενες αγωνιστικές ο Δαμασιακός φιλοξενεί στην έδρα του πρώτα το Αργυτοπούλι και μετά το Συκούριο... δύο ματς στα οποία ο κόσμος καλείται να στηρίξει την ομάδα να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα.

Δείτε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Λάρισας 

Τύρναβος 2005 - Φαλανιακός 1-1
ΠΟ Ελασσόνας - Δωτιέας Αγιάς 0-1
Αετός Αμυγδαλέας - Λάρισα 2012 3-0
Βούναινα - Δόξα Βλαχογιαννίου 0-1
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Ηρακλής Λάρισας 1-5
Δήμητρα Γιάννουλης - Δαμασιακός 0-1
Σμόλικας Φαλάνης - Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0
Δόξα Αργυροπουλίου - Κίσσαβος Συκουρίου 2-3


Η Βαθμολογία σε 6 αγώνες 

1. Ηρακλής Λάρισας 16
2. Κίσσαβος Συκουρίου 13
3. Δόξα Αργυροπουλίου 13
4. Οικονόμος Τσαριτσάνης 11
5. Δωτιέας Αγιάς 11
6. Δήμητρα Γιάννουλης 10
7. ΠΟ Ελασσόνας 9
8. Σμόλικας Φαλάνης 9
9. Λάρισα 2012 8
10. Αετός Αμυγδαλέας 8
11. Δαμασιακός 7
12. Δόξα Βλαχογιαννίου 6
13. Τύρναβος 2005 5
14. Φαλανιακός 4
15. Βούναινα 3
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 1

7η αγωνιστική
Κυριακή 29 Οκτωβρίου
Ώρα : 15:00

ΠΟ Ελασσόνας - Τύρναβος 2005
Φαλανιακός - Αετός Αμυγδαλέας
Δωτιέας Αγιάς - ΑΕ Βουναίνων
Λάρισα 2012 - Αστραπή Ν. Πολιτείας
Δόξα Βλαχογιαννίου - Δήμητρα Γιάννουλης
Ηρακλής Λάρισας - Σμόλικας Φαλάνης
Δαμασιακός - Δόξα Αργυροπουλίου
Κίσσαβος Συκουρίου - Οικονόμος Τσαριτσάνης


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  8. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  9. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.