Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ήττα - αποκλεισμός από το κύπελλο της ΕΠΣΛ για Δαμασιακό με κλυδωνισμούς. (Βίντεο)

Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα στο Δαμασιακό οπως λέει η παροιμία... ήρθε και η Ακαδημία Τυρνάβου που έκανε τη μια από τις τρεις εκπλήξεις στο κύπελλο και έφερε το "αντίο" του Κώστα Καζάκη στο Δαμασιακό.

Η επόμενη μέρα είχε συσκέψεις, ανάληψη ευθυνών και προγραμματισμό.

Πλέον η διοίκηση της ομάδας, ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Κώστα Καζάκη έτσι ώστε γρήγορα να μπορέσει ο Δαμασιακός, γρήγορα να ανακάμψει στο πρωτάθλημα.

Διοίκηση και παίκτες μετά την ήττα συζήτησαν για τις εξελίξεις αλλά και το τι έφταιξε και η ομάδα δεν έχει ακόμα "σταυρώσει" νίκη και πήραν απόφαση να συνεχίσουν να προσπαθούν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για να πετύχει για αρχή η ομάδα την γρήγορη παραμονή στην Α' κατηγορία.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν ο Δαμασιακός μπορεί ακόμα και την Παρασκευή στην προπόνηση έχει το νέο της προπονητή, που είναι νεαρός σε ηλικία και γνωρίζει αρκετά πράγματα για την ομάδα.
Ο Κώστας Καζάκης πάντως, το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στην προπόνηση του Δαμασιακού για να χαιρετήσει φίλους, παίκτες και διοίκηση αλλά και για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα. Τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και ευχήθηκε επιτυχίες στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της.

Κύπελλο : ο θεσμός των εκπλήξεων

Η Ακαδημία Τυρνάβου χωρίς να είναι καλύτερη στο γήπεδο κατάφερε εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γαλανόλευκων και έκανε την έκπληξη μιας και πέταξε… εκτός θεσμού τον Δαμασιακό που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω, επικρατώντας με 2-0 στο στάδιο του Τυρνάβου.
Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά έφτασε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου με "δράστες" τον Χαρισούλη στο 78΄ που μετά από ωραία ενέργεια του Παπαχατζή έστειλε με σουτ τη μπαλά στα δίχτυα αλλά και του Ντιντόκα που έκανε το 2-0 στο 93΄.
Ο Δαμασιακός μπορεί να προσπάθησε αλλά μάταια. Ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι ακόμα 0-0 και ο Μουσιάρης χάνει την ευκαιρία σε κενή εστία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, δείχνει πόσο πεσμένη ήταν η ψυχολογία από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου μέτρα μια ισοπαλία και 3 ήττες.

Δείτε τα βίντεο από τα δύο ημίχρονα με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Κώστα Καζάκη από τον πάγκο του Δαμασιακού.

Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ



Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ



ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 4-2-3-1(Ν. Κεχαγιάς) : Χαλκιάς, Σκρουμπής, Παπαχατζής Ι., Λόζος (58΄ Κουβεντάρης), Δασκαλόπουλος, Κόκκας, Μπάκος Κ., Στάμου (70΄Ντιντόκας), Χαρισούλης (86΄Τζουμέρκας), Καρράς, Μπελτσιος (83΄Παπαδόπουλος).


ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 4-4-2 (Κ. Καζάκης): Γκουτζουρέλας, Μπακαϊμης (80΄Βίδρας), Ντόκος, Μόκας, Οικονόμου, Δούκας, Ιωαννίδης, Σουγλής (70΄Λέτσιος Κ.), Τιούτιος (46΄Καρατζιόλης), Μουσιάρης (65΄Ραπτοτάσιος), Λούτσος.


Το ματς που έφερε την ήττα - αποκλεισμό από το κύπελλο αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Κώστα Καζάκη.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και την ήττα-αποκλεισμό από το κύπελλο,  όπως ήταν φυσικό υπήρξαν  ... παρενέργειες για το Δαμασιακό. Μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Καζάκης, με τον οποίο πέρσι ο ΑΟΔ πανηγύρισε την άνοδο από την Α1 στην Α, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα για το καλό του Δαμασιακού όπως είπε.
Όπως έγινε γνωστο λίγο αργότερα λύθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος όπως είπε φεύγει από την ομάδα ως φίλος και θα θυμάται πάντα τα όσα ωραία πέρασε με το Δαμασιακό. Ο πρώην πλέον προπονητής του ΑΟΔ, ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους παίκτες για την άψογη συνεργασία και ευχήθηκε ότι καλύτερο στην ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Κεχαγιάς από την πλευρά του είπε πως το κύπελλο δεν αποτελεί στόχο για την ομάδα του και πως στο ματς με το Δαμασιακό δεν νίκησε ο πιό καλός αλλά ο πιο τυχερός και πιο αποτελεσματικός.
Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητων



Η Ακαδημία ευχαριστεί…

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Τυρνάβου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα την Δημοτική Αρχή Τυρνάβου για την παραχώρηση του σταδίου για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Δαμασιακό όπου και αποτέλεσε γιορτή για την ευρύτερη περιοχή.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΦΑΣΗ

Την Τετάρτη 11/10 έγιναν 10 αγωνες για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, με τη νίκη της Ακαδημίας Τυρνάβου επί του Δαμασιακού να ξεχωρίζει, όπως και του Ατρόμητου Βαμβακούς που απέκλεισε τη Λάρισα 2012 με  1-0 . 


Το μεγαλύτερο θύμα έκπληξης στο θεσμό του κυπέλλου ήταν ο Ηρακλής Λάρισας που έχασε με 1-0 από τον Αετό στο Μακρυχώρι.
Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν αυτό ανάμεσα στον Πύρρο και το Δωτιέα που κρίθηκε στην παράταση.

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού πανηγύρισε και ο Φαλανιακός που επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 του Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Τα αποτελέσματα του κυπέλλου :

1ος Όμιλος

Παναγροτικός Νίκαιας – Δόξα Ραχούλας  3-1

Μαυροβούνι – Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 3-2

Ατρόμητος Βαμβακούς – Λάρισα 2012 1-0

2ος Όμιλος

Ακαδημία Τυρνάβου – Δαμασιακός 2-0

Ελπίς Μεσοχωρίου – Α.Ο. Συκέας (Πέμπτη 12/10, 16:00)

Δόξα Βαλανίδας – Π.Ο.Ε. 0-3

3ος Όμιλος

Ολυμπιακός Χειμαδίου – Όλυμπος Γόννων  0-3

Αετός Μακρυχωρίου – Ηρακλής Λάρισας 1-0

Αναγέννηση Καλοχωρίου – Αστραπή Νέας Πολιτείας 0-3

4ος Όμιλος

Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Φαλανιακός 0-2

Ένωση Μελίας – Σμόλικας  0-5

Βορειοηπειρώτες ο Πύρρος – Δωτιέας Αγιάς 2-4 στην παράταση (κ.α. 2-2)

*Σημειώνεται πως οι υπόλοιπες ομάδες προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.




  1. Μάθετε τα νέα από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  8. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  9. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.