Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Δαμασιακός κόντρα στο Φαλανιακό (βίντεο με γκολ ευκαιρίες και δηλώσεις)

Όταν δεν καταφέρνεις να μετατρέψεις τις ευκαιρίες και τα τετ α τετ σε γκολ, τότε μοιραία ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου θα εμφανιστεί μπροστά σου και η ...μπάλα θα σε τιμωρήσει.


Το ματς 

 Ο Δαμασιακός στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Α' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, φιλοξένησε τον Φαλανιακό που προερχόταν από δύο ήττες και αλλαγή προπονητή. Ο κόσμος στις κερκίδες λιγοστός αλλά ο καιρός ιδανικός για ποδόσφαιρο.



Οι γαλανόλευκοι του Κώστα Καζάκη δεν "μπήκαν" καλά στο παιχνίδι ωστόσο γρήγορα κατάφεραν και να ισορροπήσουν το ματς.
Στο 17' όμως ήρθε η ψυχρολουσία για γηπεδούχους αφού ο Αλεξανδρής έκανε το 0-1 με δυνατό σουτ μετά από αδυναμία των αμυντικών να απομακρύνουν.
Ο Δαμασιακός βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει 20 λεπτά αργότερα όταν ο Τσιάλτας εύστοχα εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε προηγουμένως ο Σουγλής από τον Αλεξανδρή.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του πρώτου ημιχρόνου και τα γκολ


Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Δαμασιακός προσπάθησε να πετύχει και 2ο γκολ χάνοντας καλές ευκαιρίες. Το ίδιο όμως προσπάθησε και ο Φαλανιακός με αποτέλεσμα το ματς να είναι για 40 λεπτά "ρωσική ρουλέτα". Τελικά μετά από ολιγωρία της άμυνας του Δαμασιακού σε ένα κόρνερ στο 91', ο Φαλανιακός κατάφερε και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με γκολ που έβαλε ο Καρακίτσιος με κεφαλιά.
Λίγο οι χαμένες ευκαιρίες, λίγο η κούραση από τις αγροτικές δουλειές και τον χορό του Δαμασιακού και το ξενύχτι των παικτών που δούλεψαν για αυτή τη βραδιά, καθώς και τα λάθη που έγιναν, έφεραν την πρώτη εντός έδρας ήττα που άφησε την ομάδα με ένα βαθμό στην ουρά της βαθμολογίας.

Δείτε τις καλύτερες ευκαιρίες του 2ου ημιχρόνου καθώς και το νικητήριο γκολ του Φαλανιακού.


Δαμασιακός 4-4-1-1 (Κώστας Καζάκης): Γκουτζουρέλας, Γεωργαντζιάς, Μπακαΐμης (87' Βίδρας), Ιωαννίδης, Ντόκος, Τιούτιος (78' Μουσιάρης Δ.), Σουγλής, Μόκας, Καρατζιόλης (65' Ραπτοτάσιος), Τσιάλτας, Λούτσος.



Φαλανιακός 4-3-3 (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαιωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Αλεξανδρής (75' Καρακίτσιος Ε.), Πανταζής Η. (85' Τσακνάκης), Λυγούρας, Παπαγεωργίου, Αλατάς Γ. (70' Αλατάς Δ.).



Η διαιτησία στο ... μικροσκόπιο 

Παράπονα από τη διαιτησία είχαν οι γηπεδούχοι επειδή ο Βλιώρας όπως υποστηρίζουν  (σωστά στις περισσότερες φορές) δεν μοίρασε το "καρπούζι" στη μέση και επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Ωστόσο διαμαρτυρίες υπήρξαν και από τους φιλοξενούμενους για τον καταλογισμό του πέναλτι.



Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων.



Δείτε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Λάρισας, καθώς τη βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε, αλλά και την επόμενη αγωνιστική.

Λάρισα 2012 - Δόξα Βλαχογιαννίου 3-0
Ηρακλής Λάρισας - Δωτιέας Αγιάς 2-0
Δαμασιακός - Φαλανιακός 1-2
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Τύρναβος 2005 4-1
Δόξα Αργυροπουλίου - ΠΟ Ελασσόνας 2-1
Σμόλικας Φαλάνης - Αετός Αμυγδαλέας 2-0
Δήμητρα Γιάννουλης - Βούναινα 0-1
Κίσσαβος Συκουρίου - Αστραπή Ν. Πολιτείας 2-1

Βαθμολογία σε 3 αγώνες 

1. Δόξα Αργυροπουλίου 9
2. Ηρακλής Λάρισας 7
3. Κίσσαβος Συκουρίου 7
4. Σμόλικας Φαλάνης 7
5. Δήμητρα Γιάννουλης 6
6. Λάρισα 2012 6
7. Οικονόμος Τσαριτσάνης 6
8. Αετός Αμυγδαλέας 4
9. Δωτιέας Αγιάς 4
10. ΠΟ Ελασσόνας 3
11. Τύρναβος 2005 3
12. Βούναινα 3
13. Φαλανιακός 3
14. Δαμασιακός 1
15. Δόξα Βλαχογιαννίου 0
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 0

4η αγωνιστική
Κυριακή 8 Οκτωβρίου
Ώρα : 16:30

Δωτιέας Αγιάς - Λάρισα 2012
Φαλανιακός - Δόξα Βλαχογιαννίου
Τύρναβος 2005 - Ηρακλής Λάρισας
ΠΟ Ελασσόνας - Δαμασιακός
Αετός Αμυγδαλέας - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Βούναινα - Δόξα Αργυροπουλίου
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Σμόλικας Φαλάνης
Δήμητρα Γιάννουλης - Κίσσαβος Συκουρίου

Αλλαγή ώρα διεξαγωγής των αγώνων αυτό το Σαββατοκύριακο

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ανακοινώνεται η αλλαγή της ώρας έναρξης των αγώνων των κατηγοριών Α’, Α1′, Β’ και Γ’ για το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Οκτωβρίου 2017 και η οποία ορίζεται στις 16.30.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.