Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δωρεάν στείρωση και καταγραφή αδέσποτων στο Δήμο Τυρνάβου τις επόμενες μέρες

Αν αγάπας τα ζώα αλλά και το μέρος που ζεις ...τότε δρασε άμεσα και πήγαινε το αδέσποτο σκυλί για στείρωση, σήμανση και καταγραφή. Στο Δήμο Τυρνάβου τις επόμενες μέρες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στα παρακάτω τηλέφωνα να ενημερωθούν για τις ΔΩΡΕΑΝ στειρώσεις που θα κάνει κτηνίατρος (  6946733121, 6945719693 και 24923 50100 )
Αν αδιαφορήσετε μην απορήσετε την επόμενη φορά που η περιοχή σας θα γεμίσει αδέσποτα.... και τους κινδύνους που εγκυμονούν τα εγκαταλελειμμένα ζώα.


Μάλιστα κάποια από αυτά,  μπορεί να κουβαλάνε πάνω τους επικίνδυνες ασθένειες, μπορεί ακόμη και να σας δαγκώσουν επειδή είναι σε ημιαργία κατάσταση με ότι και αυτό συνεπάγεται.

Όσοι ενδιαφέρονται να στειρώσουν το αδέσποτο - ζωάκι τους να γνωρίζουν πως ο Δήμος θα διαθέτει δωρεάν αυτοκίνητο για να μεταφερθούν τα σκυλάκια για τις στειρώσεις. Μπορούν να μιλήσουν με όποιους γνωρίζουν και να τους ενημερώσουν αν θέλουν να στειρώσουν το σκυλί που περιφέρετε στη γειρονια τους , δωρεάν. Αν πάλι έχετε ένα αδέσποτο που το δίνεται ένα πιάτο φαγητό στο σπίτι σας αλλά τις περισσότερες φορές είναι τη ώρα στους δρόμους ελεύθερο και αυτό μπορείτε να το στειρώσετε, αρκεί να τονίσετε στους υπεύθυνους πως ζει έξω μα τα υπόλοιπα αδέσποτα και πως εσείς μόνο το ταΐζετε και του δίνετε νερό.

Σημείωση : Όσοι ταίζουν ή φροντίζουν σκυλάκια, να δηλώσουν ότι θέλουν να τα στειρώσουν. Ενημερώστε με μήνυμα στο Facebook ή στο τηλέφωνο όσοι το έχετε και θα έρθουμε σε επικοινωνία με άτομο από τον Τύρναβο για να μεταφερθούν με το αυτοκίνητο του Δήμου.

Η ανακοίνωση του δήμου Τυρνάβου 

Ο Δήμος Τυρνάβου στην από 26/10/2017 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε να παραχωρήσει χώρο σε εθελοντή κτηνίατρο με σκοπό να πραγματοποιηθεί πρόγραμμα στειρώσεων, σήμανσης και καταγραφής αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 8 Νοεμβρίου 2017 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει ο Δήμος.

Καλούμε τους κατοίκους του Δήμου Τυρνάβου να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6946733121, 6945719693 και 24923 50100 για να δηλώσουν αδέσποτα ζώα που γνωρίζουν στις γειτονιές τους, προκειμένου να στειρωθούν και να καταγραφούν.

Επισημαίνεται πως δεν γίνονται δεκτά δεσποζόμενα παρά μόνο αδέσποτα ζώα.
Παρακαλούνται οι πολίτες στην επικοινωνία μαζί μας να αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους, το μέρος που ζει το αδέσποτο ζώο, τη δυνατότητα περισυλλογής και την διαθεσιμότητά τους για βοήθεια και συνεργασία με το Δήμο.

  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  8. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  9. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.