Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρεσιτάλ διασκέδασης με Καψάλη - Γρίβα στο χορό του Δαμασιακού ( βίντεο )

Ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί όσοι βρέθηκαν στη μουσική βραδιά του Δαμασιακού.
Η διοίκηση της ομάδας και φέτος, στηρίχθηκε στην περσινή πετυχημένη "συνταγή" προκειμένου να εξασφαλίσει πολύτιμα έσοδα για την ομαλή λειτουργία της και τη φετινή χρονιά. 


Έτσι οι πολύ αγαπημένοι τραγουδιστές Γιάννης Καψάλης και Γιώτα Γρίβα κλήθηκαν εκ νέου και μαζί με τους εξαιρετικούς κλαρινίστες Σταύρο Καψάλη και Μάκη Τσίκο για να διασκεδάσουν τον κόσμο όπως εκείνοι καλά ξέρουν και τα κατάφεραν πολύ καλά.


Το βράδυ της Παρασκευής 29/9, ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασιακός διοργάνωσε άψογα για άλλη μια χρονιά τον ετήσιο χορό της ομάδας. Τους παραβρισκόμενους χαιρέτησε η αντιπρόεδρος του Δαμασιακού Γεωργία Λυτσιούλη - Νάκα, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν και οι Λαδόπουλος και Τσιόπας ( αντιπεριφειάρχης Θεσσαλίας και αντιδήμαρχος Τυρνάβου) που εκπροσώπησαν τον περιφερειάρχη κύριο Αγοραστό καθώς και τον δήμαρχο κύριο Σαρχώση που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν οι ίδιοι στην εκδήλωση.


Οι επισκεπτες που βρέθηκαν στον πολύ καλά δημιουργηθέντα - σκεπασμένο χώρο στο δημοτικό σχολείο του Δαμασίου,
ήταν από όλα τα μέρη της Θεσσαλίας και όπως θα δείτε και στα βίντεο πέρασαν καταπληκτικά με το πολύ δυνατό σχήμα του Γιάννη Καψάλη.


Ο Σταυρός Καψάλης με το κλαρίνο του και ο Μάκης Τσίκος, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας καθώς ο Γιάννης Καψάλης και η Γιώτα Γρίβα δεν άφησαν ούτε λεπτό την πίστα άδεια.


Ήταν μια βραδιά από αυτές που όλοι έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη... όπως θα δείτε και τα βίντεο ο χορός δεν σταμάτησε για περισσότερες από 7 ώρες.







Το άρθρο ενημερώνεται με νέα βίντεο ενώ θα ακολουθήσουν αλλά 2 άρθρα με μοναδικη - αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιάννη Καψάλη


  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagram
  4. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  5. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  6. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.