Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μια βραδιά ...ποίημα, ο 1ος χορός των απανταχού Δαμασιωτών - Δαμασουλιωτών με το Γ.Μικερτζή (μέρος 1ο + βίντεο + φώτο)

Όταν είναι για αντάμωμα με γλέντια και χορού, οι Δαμασιώτες και οι Δαμασουλιώτες δεν υπολογίζουν τίποτα.
 Ούτε η κούραση από τις αγροτικές εργασίες που είναι σε φουλ ρυθμούς, ούτε έξοδα και οικονομική κρίση ούτε τίποτα. 



Μετά και από την περσινή επιτυχία της μουσικής βραδιάς και του χορού που έγινε στη Λάρισα, τα μέλη και η διοίκηση του νεοσύστατου Συλλόγου Απανταχού Δαμασιωτών - Δαμασουλιωτών (ΔΔ) και φέτος διοργάνωσαν ένα άψογο χορό που έγινε 
το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο κέντρο δεξιώσεων, Principal Hall που βρίσκεται 5ο χιλιόμετρο Λάρισας Φαλάνης.



Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιάννης Μουσιάρης, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου ΔΔ Βάϊος Γκανάς, καλωσόρισαν τους παραβρισκόμενους και παρουσίασαν το νέο ΔΣ καθώς και κάποιους από τους στόχους τους. Εκείνη όμως που "έκλεψε" το χειροκρότημα ήταν η κυρία Στέλλα Καλαμπούκα που εκφώνησε ένα ποίημά της για το χωριό μας το Δαμάσι. Παρά το οποίο άγχος και με έντονο συναίσθημα διάβασε τους στίχους και κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου. Όπως μου είπε πάντως, πηγή έμπνευσης για την ίδια αποτέλεσε και το αρχειακό υλικό που ανέβασα στο κανάλι μου στο YouTube  (Asterios Stelios AS - Αστέριος Στέλιος ΑΣ) με τις εκδηλώσεις του ΕΜΣΔ την καθαρά Δευτέρα του 1989.
Δείτε το βίντεο 


Τη διασκέδασή μας θα ανέλαβαν ο πολύ αγαπημένος τραγουδιστής στους Δαμασιώτες, Γιάννης Μικερτζής και η Χριστίνα Ιερωνυμάκη με την ορχήστρα τους που αφού τους καλωσόρισαν, ξεσήκωσαν τον κόσμο με το κέφι τους.
Δείτε το βίντεο 


Παλιά και νέα καθώς και δημοτικά  αγαπημένα τραγούδια έδωσαν το ρυθμό στους πάντα κεφάτους σε τέτοιες εκδηλώσεις Δαμασιώτες και Δαμασουλιώτες.
Δείτε το βίντεο 



Με κέφι και χορό και πολλά ενδιαφέροντα "πηγαδάκια" που στήθηκαν πέρασε αυτή η πολύ όμορφη βραδιά και ομολογώ πως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για διασκέδαση αλλά και γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. 
Πολλοί ήταν πάντως και οι τυχεροί που κέρδισαν πλούσια δώρα από τη λαχειοφόρο που διοργανώθηκε.

Οι Δαμασιώτες - Δαμασουλιώτες στο Facebook 

Ο νεοσύστατος Σύλλογος έχει σελίδα στο Facebook την οποία μπορείτε να ακολουθείσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Μπορείτε ότι θέλετε να ρωτήσετε και εκεί θα σας απαντήσουν.



Αυτό ήταν το 1ο μέρος, αυτής της πραγματικά πολύ καλής βραδιάς. Το 2ο μέρος θα δημοσιευτεί μεθαύριο όταν ανέβουν και τα υπόλοιπα βίντεο στο YouTube. Δεν το καθυστερώ εγώ αλλά το ίντερνετ ώρες ώρες πάει σαν χελώνα.


Τέλος θα υπάρξει και 3ο μέρος με τη πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιάννη Μικερτζή που υπόσχεται κάτι πολύ καλό, μια έκπληξη, για το Δαμάσι ως ένα ευχαριστώ για τη στήριξη που του προσφέρουν τόσα χρόνια οι Δαμασιώτες και οι Δαμασουλιώτες.


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.