Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ν.Χρονης : Έτοιμος για το θετικό αποτέλεσμα στο Συκούριο ο Δαμασιακός. Κρίσιμα ματς στην 23η αγωνιστική της Α'ΕΠΣΛ (Βίντεο)

Στο Συκούριο, κάτω από τον Κίσσαβο, είναι η επόμενη "mission impossible" για το Δαμασιακό που για δεύτερο σερί ματς παίζει εκτός έδρας με μια καλή ομάδα
που βρίσκεται στην 7η θεση της Βαθμολογίας της Α' ΕΠΣ Λάρισας με 33 βαθμούς, 4 παραπάνω από τους "γαλανόκευκους" του Νίκου Χρόνη. Το Συκούριο προέρχεται από ήττα με 2-1 μέσα στην Τσαριτσάνη, ενώ ο ΑΟΔ από ισοπαλία μέσα στο Αργυροπούλι. 


Αναμένεται ένα ματς δυνατό, με πολλές μονομαχίες στο κέντρο. Λογικά θα είναι ένας αγώνας που πολύ πιθανόν να κριθεί στο γκολ (με πολύ χαμηλό σκορ) μιας και θα λείπουν οι βασικοί επιθετικοί των δύο ομάδων. (τραυματισμοί και τιμωρία αντίστοιχα για Πλιάγκα)

Ο Δαμασιακός πάρα τις οποίες απουσίες είναι "ετοιμοπόλεμος" και θέλει γρήγορα να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς για να αποφύγει την περιπέτεια των αγώνων μπαράζ για την σωτηρία ή την πτώση στην Α1' ΕΠΣΛ.


Αναλυτικά τι δήλωσε στο asteriosstelios.blogspot.gr ο τεχνικοός του Δαμασιακού Νίκος Χρόνης για το ματς με Κίσσαβο Συκουρίου. 

"Αυτή την αγωνιστική παίζουμε το 2ο σερί εκτός έδρας ματς, σε μια επίσης δύσκολη έδρα. Παρόλα αυτά η ομάδα είναι έτοιμη σε καλή κατάσταση και μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αρκεί να είμαστε αγωνιστικά πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι."


Στα αγωνιστικά τώρα ο Νίκος Χρόνης δεν υπολογίζει τους Βασίλη Λόλα  (εκτός όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού) καθώς και τον Στέφανο Σουγλή που επισης είναι τραυματίας εδώ και ένα μήνα στον ώμο και σύμφωνα με τους γιατρούς, μπορεί να προλάβει κάποια ματς στο τέλος της αγωνιστικής σαιζόν αλλά μπορεί και όχι. Στο Συκουρίου θα απουσιάζει και ο εκ των βασικών ποδοσφαιριστών, Αλέξανδρος Μόκας, για προσωπικούς λόγους.

Στο ματς της 22ης αγωνιστικής η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ0Υ φιλοξένησε το ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο.

Δόξα Αργυροπουλίου και Δαμασιακός αναλώθηκαν σε μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, λιγοστές ευκαιρίες μπροστά  στις δυο εστίες και μοιραία έμειναν στο 0-0.


Η αναμέτρηση που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να βάζουν από έναν σημαντικό πόντο στο σακούλι τους, έχοντας ορισμένες καλές στιγμές. Ο Δαμασιακός ζήτησε πέναλτι που δεν πήρε και πάλι, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν σε γρήγορη αντεπίθεση, ο Τσιάλτας έβγαλε πολύ ωραία για τον Μπακαΐμη σε θέση τετ α τετ, χωρίς ωστόσο ο τελευταίος να καταφέρει να σκοράρει. 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Α. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Κακαζούκης, Καφφές, Περήφανος, Σαϊτης, Μπαχτσιβάνος, Μίζα, Ζάχος, Κόκορας, Ραμάι, Τσιάγκος.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Σουγλής Κ. (70΄Μπακαϊμης), Ντόκος, Μόκας, Ιωαννίδης, Τσιάλτας, Γεωργαντζιάς, Λούτσος (80΄Ραπτοτάσιος), Δούκας, Μουσιάρης (85΄Οικονόμου), Τσεκούρας (65΄Μούτσιος).


Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού του Δαμασιακού Νίκου Χρόνη για το ματς :
«Το ματς με το  Αργυροπουλι ήταν ένα τοπικό ντέρμπι με μια πολύ καλή ομάδα με εμπειρους ποδοσφαιριστές. Ήταν ενα παιχνίδι κέντρου σε μια δύσκολη έδρα. Σημαντικός ο βαθμός για την συνέχεια, σταθήκαμε πολύ καλά, δεν μας δόθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτυ στα πρώτα λεπτά, ενώ μετά από δικά μας λάθη, μας κάνανε 2-3 ευκαιρίες.Στο τέλος είχαμε κλασική ευκαιρία να πάρουμε τους 3 βαθμούς.
Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, είμαστε σε καλή κατάσταση και τα παιδιά προσπαθούν κάθε αγωνιστική για το καλύτερο αποτέλεσμα, ούτως ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Σημαντικος ο βαθμός στην δύσκολη αυτή έδρα."

Νίκη. .. ανάσα για Γιάννουλη κόντρα στο "άσφαιρο" Βλαχογιάννι.

Η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε και πήρε πολύ σημαντικό τρίποντο καθώς επικράτησε με 2-0 της Δόξας Βλαχογιαννίου για την 22η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.


Η ομάδα του Νίκου Ανδρέου, που ντεμπουτάρισε στον πάγκο της Δήμητρας, ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα τον Τσαρούχα που πέτυχε και τα δυο γκολ, το 1-0 στο 28', ενώ σημείωσε και το 2-0 στο 72'.
Με αυτή τη νίκη η Γιάννουλη εχει πλέον 26 βαθμούς και δίνει μάχη να αποφύγει τα play-out στα οποία επιδιώκει να μπει η ομάδα του Νίκου Φακίτσα η οποία παρέμεινε στους 18 πόντους.
Δείτε στο βιντεο τα γκολ της αναμέτρησης καθώς και τις πιο σημαντικές στιγμές του αγώνα.


Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Λάρισας

Αετός Αμυγδαλέας - Φαλανιακός 1-1
Τύρναβος 2005 - ΠΟ Ελασσόνας 1-0
ΑΕ Βουναίνων - Δωτιέας Αγιάς 1-5
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Λάρισα 2012 1-3
Δήμητρα Γιάννουλης - Δόξα Βλαχογιαννίου 2-0
Σμόλικας Φαλάνης - Ηρακλής Λάρισας 0-0
Δόξα Αργυροπουλίου - Δαμασιακός 0-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Κίσσαβος Συκουρίου 2-1

Η Βαθμολογία σε 22 αγώνες 

1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 50
2. Ηρακλής Λάρισας 48
3. Σμόλικας Φαλάνης 40
4. Δόξα Αργυροπουλίου 38
5. ΠΟ Ελασσόνας 36
6. Αετός Αμυγδαλέας 35
7. Κίσσαβος Συκουρίου 33
8. Λάρισα 2012 31
9. Δωτιέας Αγιάς 30
10. Δαμασιακός 29
11. Δήμητρα Γιάννουλης 26
12. Τύρναβος 2005 26
13. Βούναινα 22
14. Φαλανιακός 21
15. Δόξα Βλαχογιαννίου 18
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5

23η αγωνιστική
Σάββατο 10/3/2018
Ώρα 15:30

ΠΟ Ελασσόνας - Αετός Αμυγδαλέας
Τύρναβος 2005 - ΑΕ Βουναίνων
Φαλανιακός - Αστραπή Ν. Πολιτείας
Δωτιέας Αγιάς - Δήμητρα Γιάννουλης
Λάρισα 2012 - Σμόλικας Φαλάνης
Δόξα Βλαχογιαννίου - Δόξα Αργυροπουλίου
Κίσσαβος Συκουρίου - Δαμασιακός

Κυριακή 11/3/2018
Ωρα 15:30
Ηρακλής Λάρισας - Οικονόμος Τσαριτσάνης

Κυριακή το ντέρμπι κορυφής 

Ο Ηρακλης Λάρισας ζήτησε με αίτημα στην αρμόδια επιτροπή της Ένωσης, να αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του ντέρμπι επειδή το Σάββατο στις 15:00 παίζει και η ΑΕΛ με αντίπαλο την Κέρκυρα. Πρόβλημα για αλλαγή της μέρας δεν ειχε ούτε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είχε και έτσι το μεγάλο ντέρμπι του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου, ένα ματς που θα κρίνει πολλά στη μάχη της ανόδου των δύο ομάδων στη Γ' Εθνική.


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook. https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.