Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στη βουλή των Ελλήνων μαθητές και γονείς από το Δαμάσι, με ξεναγό τον Κατσιαντώνη ( φώτο )

Εκδρομή εκπαιδευτικού χαρακτήρα στην Αθήνα πήγε το δημοτικό σχολείο Δαμασίου και εκείνο που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο είναι
η επίσκεψη στο ελληνικό κοινοβούλιο και η Ακρόπολη με τους αρχαίους θησαυρούς της.


Μάλιστα  παιδιά, γονείς και δάσκαλοι "διδάχτηκαν" το ...μάθημα της Δημοκρατίας από τον Βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργου Κατσιαντώνη. Οι 25 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, κάθισαν στα βουλευτικά έδρανα μαζί με τους γονείς τους και τους δασκάλους που τους συνόδευαν.


Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ξενάγησε τα παιδιά στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου απάντησε με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις τους, που αφορούσαν την οικονομία, το έργο της κυβέρνησης και των Βουλευτών, τους νόμους του ελληνικού κράτους, και την κρίση.... μια λέξη που όπως του είπαν την ακούνε πλέον καθημερινά...


Μαθητές και γονείς επισκέφθηκαν με το Βουλευτή Λάρισας και την αίθουσα "Ελευθέριος Βενιζέλος" όπου είδαν τα συλλεκτικά σημαντικά κειμήλια και τρόπαια του Ελληνικού Έθνους.


Ο Βουλευτής Λάρισας συνεχάρη το Διευθυντή του σχολείου Γρηγόρη Λέτσιο και τους  δασκάλους Νίκο Γεωργάκη, Μαρία Κυρίτση και Στέλλα Κολοβού, (που συνόδευαν τους μαθητές) για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που τους παρέχουν από τα πρώτα βήματα της μαθητικής τους ζωής, ενώ έδωσε το χέρι του στους γονείς τους, που μεγαλώνουν όπως είπε τα παιδιά τους με αξίες και αγάπη για την πατρίδα τους.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών ήταν παρόντες και οι βουλευτές Λάρισας, Χρ. Κέλλας και Κ. Μπαργιώτας που συνομίλησαν επίσης μαζί τους, αλλά υλικό μας απέστειλαν μόνο από τον Κατσιαντώνη.



Όπως είδαμε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εκδρομή περιελάμβανε εκτός των άλλων Ακρόπολη, μουσείο και αξιοθέατα.


*** Το θέμα το ανεβάζω με καθυστέρηση λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος της σελίδας.

Ανανεωμένο άρθρο ...

Η ανακανοινωση όπου το δημοτικό σχολείο Δαμασίου ευχαριστεί τους βουλευτές για την υποδοχή και την ξενάγηση στη βουλή των Ελλήνων μέσω του paidis.com όπου την είδα, μιας και σε μένα που έχω το μοναδικό μέσο ενημέρωσης στο χωριό, δεν θεώρησαν χρήσιμο (από το δημοτικό) να με ενημερώσουν.

Μαθητές , Γονείς και Εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής – διδακτικής επίσκεψης των Ε΄και Στ΄τάξεων του σχολείου στη Βουλή των Ελλήνων, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τον Βουλευτή ν. Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα που είχε αναλάβει την υποχρέωση να υποδεχτεί, να ξεναγήσει και να φιλοξενήσει γονείς και μαθητές στους χώρους του Κοινοβουλίου.


Επίσης ευχαριστούν τους Βουλευτές του ν. Λάρισας κ.κ. Κωνσταντίνο Μπαργιώτα και Γεώργιο Κατσιαντώνη για την παρουσία τους κατά την ξενάγηση στο Κοινοβούλιο.


Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει

*** Όταν το Δημοτικό Σχολείο του χωριού σου "ξεχνάει" να σε ενημερώσει ως σαιτ και δίνει σε όλους τους άλλους τα δελτία τύπου πώς λέγεται? ??
Ειδικά όταν είσαι το μόνο μέσο του χωριού...
Μήπως λέγεται δημόσιες σχέσεις ???
Μήπως εμπάθεια ???
ή μήπως κάτι άλλο που πρέπει να μας εξηγήσουν οι κύριοι και οι κυρίες που νομίζουν πως είναι προσωπική τους επιχείρηση ένα δημόσιο σχολείο? ??

Περιμένω απάντηση ...

  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.