Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σύντομα θα προχωρήσουν τα εργα ύδρευσης στο Καλαμάκι στο Δαμάσι τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Γ.Λαδόπουλος.

Ομάδα κτηνοτρόφων που έχουν τις επιχειρήσεις τους στην περιοχή Καλαμάκι στο Δαμάσι, συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη αγροτικού τομέα, κ. Λαδόπουλο Γιώργο, μετά από πρωτοβουλία του αντιπροέδρου  του Δικτύου Μετακινουμένων Κτηνοτρόφων, κ. Μπαϊραχτάρη Γ. Αργυρίου. Κατά τη συζήτηση τέθηκε το θέμα της ύδρευσης των κτηνοτροφικών μονάδων στην περιοχή Μικρού και Μεγάλου Καλαμακίου στην κτηματική περιφέρεια Δαμασίου.


Οι κτηνοτρόφοι τόνισαν στον κ. Λαδόπουλο την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης παρέμβασης για τη βιωσιμότητα των εκμεταλλεύσεών τους και επισήμαναν την απόγνωσή τους για την ανυπαρξία των απαιτουμένων ενεργειών από την πλευρά της Πολιτείας.
Από την πλευρά του, ο κ. αντιπεριφερειάρχης κατανόησε τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του για την υλοποίηση των απαραιτήτων έργων, αφού μάλιστα υπάρχει στην υπηρεσία της Περιφέρειας και η μελέτη του αιτουμένου έργου, η οποία και θα επικαιροποιηθεί.
Όπως τόνισε, μάλιστα, ο κ. Λαδόπουλος η μελέτη του έργου θα περάσει τάχιστα στο γραφείο του κ. Αγοραστού, προκειμένου να δοθεί και η τελική έγκριση του περιφερειάρχη.
Οι παραγωγοί αποχώρησαν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση, καταθέτοντας τη βεβαιότητά τους για την τελική πραγμάτωση των επιδιώξεών τους.
Έτσι ευχαριστούν εκ των προτέρων την πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας για το ειλικρινές ενδιαφέρον της και την ανυπόκριτη υποστήριξη που συνάντησαν.


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.