Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ν.Χρόνης : Να παρουμε τους 3 βαθμούς με το Βλαχογιάννι για να οριστικοποιήσουμε την παραμονή (βίντεο + συνέντευξη)

Με αδιάκοπο το ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή,  όσο και στις ομάδες της "ουράς" που θα παλέψουν για τη σωτηρία, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της κορυφαίας ερασιστεχνικής κατηγορίας του ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας.


Στους αγώνες της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου με ώρα έναρξης των αγώνων στις 16:00, ο Δαμασιακός φιλοξενεί τη Δόξα Βλαχογιαννίου. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, ο μεν Δαμασιακός για να αποφύγει την περιπέτεια των αγώνων μπαράζ για την παραμονή, ενώ η Δόξα που είναι προτελευταία για να έχει περισσότερες ελπίδες στα μπαράζ να σωθεί και να μην πέσει. Δείτε τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων στο τέλος του άρθρου.


Το ματς έχει αρκετές ιδιαιτερότητες μιας και στο πρόσφατο παρελθόν τρεις Δαμασίου ες (Ιωαννίδης - Γεωργαντζίας - Μουσιάρης) έπαιξαν για το Βλαχογιάννι και φέτος επέστρεψαν στον ΑΟΔ, ενώ το ίδιο δρομολόγιο ακολούθησαν φέτος οι Ξ.Καλογιάννης και Θ.Βίδρας που πήγαν στη Δόξα, για να βρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι σε αυτό το πάρε - δώσε των δύο ομάδων, είναι και ο προπονητής του Δαμασιακού ο Νίκος Χρόνης που είναι από το Βλαχογιάννι.
Δείτε βίντεο με τα γκολ και τθα καλύτερες φάσεις του αγώνα Δόξα Βλαχογιαννίου - Δόξα Αργυροπουλίου.





Ν.Χρόνης : Να παρουμε τους 3 βαθμούς με το Βλαχογιάννι για να οριστικοποιήσουμε την παραμονή.Θλιβερά όσα έγιναν στο Συκούριο και δεν τιμούν κανένα.



Για το ματς με τη Δόξα Βλαχογιαννίου από όπου κατάγεσαι : 
Ειναι ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις 2 ομάδες.
Που θα κριθεί η νίκη : 
Σε τέτοια παιχνίδια κυρίαρχο στοιχείο είναι η δύναμη και το πάθος και κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες ανεξάρτητα την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Σε ποια κατάσταση είναι ο ΑΟΔ :
Εμεις από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα προετοιμαστήκαμε για αυτό όλη την εβδομάδα  και έχουμε μιλήσει με τα παιδιά για την βαθμολογική κρισιμότητα του παιχνιδιού.
Πως βλέπει το ματς :
Ευχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Για την ψυχολογία στο Δαμασιακό :
Μετά τα δυο εκτός έδρα θετικά αποτελέσματα με πολύ καλές ομάδες θελουμε τους 3 βαθμούς για να οριστικοποιήσουμε την παραμονή.
Για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στην κερκίδα στο Συκούριο :
Αυτά που έγιναν στη κερκίδα του Συκουρίου είναι θλιβερά και δεν τιμούν κανέναν.Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι είναι το χόμπι των παιδιών που αγωνίζονται και οι υπεύθυνοι πρέπει να βρουν τρόπο να το προστατέψουν από τέτοιου είδους φαινόμενα.

Ματς που κρίνουν πολλά σε κορυφή και ουρά

Στην κορυφή τώρα και οι δυο πρωτοπόροι,  Ηρακλής Λάρισας και Οικονόμος Τσαριτσάνης παίζουν εντός έδρας κόντρα σε Κίσσαβο Συκουρίου και Λάρισα 2012 αντίστοιχα.
Ο Ηρακλής μετά τη νίκη του στο ντέρμπι με την Τσαριστάνη, επέστρεψε στην πρώτη θέση, έχοντας 51 βαθμούς και στόχος τους είναι να παραμείνουν πρώτοι μέχρι το τέλος. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τον Κίσσαβο Συκουρίου, που είναι στην έβδομη θέση με 33 βαθμούς και την περασμένη αγωνιστική έχασε εντός έδρας από τον ψυχομένο Δαμασιακό με ανατροπή με 1-2 σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια στην κερκίδα μεταξύ οπαδών.

Εντός έδρας όπως είπαμε αγωνίζεται και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος μετά την ήττα από τον Ηρακλή υποχώρησε στην δεύτερη θέση, έχοντας  1 βαθμο λιγότερο από το Ηρακλή. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την ένατη της βαθμολογίας Λάρισα 2012 που έχει 32 βαθμούς ισοβαθμόντας με το Δαμασιακό. Όπως είναι φυσικό περιθώριο για νέες απώλειες για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα δεν υπάρχει και το μόνο αποτέλεσμα που θέλουν είναι μόνο η νίκη.
Στην μάχη της ουράς για την αποφυγή της προτελευταίας θέσης που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό, ξεχωρίζει το παιχνίδι στην Γιάννουλη, ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και τον Τύρναβο, ενώ δύσκολες αποστολές έχουν η Δόξα Βλαχογιαννίου και τα Βούναινα στα παιχνίδια τους με Δαμασιακό εκτός έδρας και Αετό Αμυγδαλέας εντός έδρας αντίστοιχα.
Η Δήμητρα Γιάννουλης που είναι στην 12η θέση με 26 βαθμούς και φιλοξενεί όπως είπαμε τον Τύρναβο ο οποίος έχει ένα βαθμό περισσότερο σε παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες του νομού, οι οποίες κινδυνεύουν με υποβιβασμό με τον στόχο και των δυο να είναι η αποφυγή των ψυχοφθόρων αγώνων play-out.
Δύσκολα παιχνίδια περιμένουν όπως είπαμε και τις έτερες ομάδες που μάχονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό με το Βλαχογιάννι (18β.) να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πολύ δυνατό Δαμασιακό που έχει 32 βαθμούς, ενώ τα Βούναινα (23β.) αγωνίζονται στην έδρα τους με τον επίσης δυνατό Αετό Αμυγδαλέας των 38 βαθμών.
Τέλος στην Φαλάνη έχουμε το ντέρμπι της περιοχής με τον Σμόλικα να είναι τυπικά γηπεδούχος απέναντι στον Φαλανιακό. Από την μία ο Σμόλικας που με 41 βαθμούς μάχεται να είναι στα play-off, ενώ από την άλλη ο Φαλανιακός του Τάσου Μπεριτζά με 24 βαθμούς δίνει μάχη για να παραμείνει στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία του νομού.

Αλλαγή ώρας έναρξης των αγώνων από 17/3

Σε αλλαγή ώρα έναρξης των αγώνων του ερασιτεχνικού προχώρησε η διοίκηση της ΕΠΣΝΛ με δεδομένο ότι σιγά σιγά μεγαλώνει η μέρα, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπούμε και στην ζώνη της θερινής ώρας.
Έτσι οι αγώνες των ανδρικών πρωταθλημάτων στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του νομού το προσεχές Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου θα ξεκινήσουν μισή ώρα αργότερα, ήτοι στις 16:00 αντί για τις 15:30.



Η ανακοίνωση της ΕΠΣΝΛ

Μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, ανακοινώνεται ότι όλοι αγώνες στα ανδρικά πρωταθλήματα από το προσεχές Σαββατοκύριακο (17-18.03.2018) αλλάζουν ώρα έναρξης από 15.30 σε 16.00.

Η 24η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λάρισας
Κυριακή 18/3/2018
Ώρα : 16:00

ΑΕ Βουναίνων - Αετός Αμυγδαλέας
Αστραπή Ν. Πολιτείας - ΠΟ Ελασσόνας
Δήμητρα Γιάννουλης - Τύρναβος 2005
Σμόλικας Φαλάνης - Φαλανιακός
Δόξα Αργυροπουλίου - Δωτιέας Αγιάς
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Λάρισα 2012
Δαμασιακός - Δόξα Βλαχογιαννίου
Ηρακλής Λάρισας - Κίσσαβος Συκουρίου

Η βαθμολογία σε 23 αγώνες

1. Ηρακλής Λάρισας 51
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 50
3. Σμόλικας Φαλάνης 41
4. Δόξα Αργυροπουλίου 41
5. Αετός Αμυγδαλέας 38
6. ΠΟ Ελασσόνας 36
7. Κίσσαβος Συκουρίου 33
8. Δωτιέας Αγιάς 33
9. Λάρισα 2012 32
10. Δαμασιακός 32
11. Τύρναβος 2005 27
12. Δήμητρα Γιάννουλης 26
13. Φαλανιακός 24
14. Βούναινα 23
15. Δόξα Βλαχογιαννίου 18
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5



  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook. https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.