Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νίκη ψυχολογίας και ουσίας πήρε ο Δαμασιακός επί της Δήμητρας Γιάννουλης που είχε να πάρει το τρίποντο 7 αγωνιστικές (βίντεο - φώτο - βαθμολογία - αποτελέσματα στην Α' ΕΠΣΛ)

Επιτέλους επιστρέψαμε στις νίκες έλεγαν στο Δαμασιακό μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Δήμητρα Γιάννουλης.
Μετά τα σύννεφα, το κρύο και τις βροχές των τελευταίων ημερών, το σκηνικό του καιρού άλλαξε και το απόγευμα του Σαββάτου 17/2 είχαμε λιακάδα και καλή θερμοκρασία για την εποχή στο Δαμάσι.


Αυτή την ευκαιρία για ποδόσφαιρο εκμεταλλεύτηκαν αρκετοί φίλαθλοι που ήρθαν στο γήπεδο του Δαμασιακού για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Το ματς

Ο Δαμασιακός το τελευταίο χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας, σε 7 αγωνιστικές είχε ξεχάσει στην κυριολεξία τη χαρά της νίκης και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς βασικών παικτων έβλεπε αντί να πλησιάζει τις ομάδες της πρώτης τετράδας, να πέφτει κοντά σε εκείνες της 4αδας των play out για τη σωτηρία.
Είχε 3 ήττες σερί, που τις διαδέχθηκαν άλλες 3 ισοπαλίες, ακολούθησε άλλη μια ήττα στα Βούναινα όπου η ατυχία και η Διαιτησία τους στέρησε έστω και την ισοπαλία. Λογικό ήταν η ψυχολογία όλων να είναι στο ναδίρ και να θέλουν σαν "τρελοί" να επιστρέψουν στις νίκες και το κατάφεραν στην 21η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Λάρισας, όπου πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης στην έδρα τους κόντρα στην ομάδα της Γιάννουλης.


Ο ΑΟΔ έφτασε στη νίκη απέναντι στην Δήμητρα Γιάννουλης με σκορ 1-0, αφού ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και έχασε κλασσικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Ζήτησε αλλά 2 πέναλτι από τον διαιτητή Νίτσα, που του τα αρνήθηκε (κακώς) ενώ του ακύρωσε και γκολ ως οφσάιντ σε μια οριακή φάση.

Α' ημίχρονο

Στο 7’ ύστερα από γέμισμα του Μόκα, ο Σουγλής Κ. έγινε κάτοχος της μπάλας, πήρε την κεφαλιά, τον ανέτρεψε ο Πετράκης με τον διαιτητή να λέει συνεχίζεται.
Στο 10’ ο Μόκας εκτέλεσε το φάουλ, πήρε τη μπάλα ο Σουγλής Σ. που στη συνέχεια την έδωσε στον Σουγλή Κ., την κεφαλιά που έκανε ο τελευταίος έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί, στην επαναφορά το σουτ έκανε ο Τσιάλτας που μπλόκαρε όμως ο Μαστοροδήμος.
Στο 32’ μόνος του βρέθηκε ο Λούτσος απέναντι από το τέρμα έστειλε όμως τη μπάλα άουτ.
Στο 35’ στην ανατροπή του Λούτσου δόθηκε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα και περίτεχνα ο Τσιάλτας για το 1-0.


Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 42’ όταν ο Σουγλής Κ. βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το γυριστό σουτ, όμως ο Μαστοροδήμος έδιωξε με τα ακροδάχτυλα και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις καλύτερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου καθώς και το γκολ της αναμέτρησης.


Β' ημίχρονο

Στο 53’ αμφισβητούμενη φάση αφού ο Μουσιάρης ανατράπηκε από τον Κατσαμάγκα αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι.
Στο 54’ καλή στιγμή για την Γιάννουλη, με το κόρνερ να εκτελεί ο Γκαλγκανόπουλος, την κεφαλιά πήρε ο Κατσαμάγκας, το ριμπάουντ ο ίδιος παίκτης και στο σουτ που έκανε η μπάλα κόντρα και πέρασε κόρνερ.
Στο 81’ ξέφυγε ο Δούκας από την άμυνα και έβγαλε τη σέντρα για τον Λούτσο, αυτός όμως έστειλε το σουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Και τελευταία φάση στο 94’ το σουτ του Μάτου πέρασε άουτ.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες ευκαιρίες του δεύτερου ημιχρόνου.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Σουγλής Σ. (26’ λ.τ. Τσεκούρας), Ιωαννίδης, Τσιάλτας (89’ Οικονόμου), Δούκας, Μόκας, Λούτσος, Μουσιάρης Δ. (92’ Μπακαϊμης), Σουγλής Κ. (76’ Μούτσιος), Ντόκος.


Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Πετράκης, Εμμανουήλ, Θώμος, Γκαλγκανόπουλος (73’ Σκαπέρδας), Παπαγιαννούλης (36’ Τσουμάνης), Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (78’ Κακαράντζας).


Οι Διαιτητές και οι προπονητές στο ...μικροσκόπιο

1ος : Νίτσας
Βοηθοί : Παραφέστας, Χασιώτης.

Παράπονα έχουνε και οι δύο ομάδες από τους διαιτητές της αναμέτρησης. Σε κάποιες περιπτώσεις δικαίως διαμαρτυρήθηκαν ενώ σε κάποιες άλλες όχι.


Οι γηπεδούχοι ζήτησαν αλλά δύο πέναλτι που του δώθηκαν και μάλλον λανθασμένα, ενώ η Γιάννουλη διαμαρτυρήθηκε για τον πέναλτι που έδωσε στο Δαμασιακό και με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι. Διαμαρτυρία είχαμε και στη φάση που ο Μιγδάνης ανέκοψε τον παίκτη της Γιάννουλης και ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Στην επανάληψη οι γαλανόλευκοι του Νίκου Χρόνη ζήτησαν πέναλτι στην ανατροπή του Μουσιάρη μέσα στην περιοχή της Γιάννουλης ενώ λίγο αργότερα σε μια οριακή φάση ο Παραφέστας έκοψε με οφσάιντ το γκολ που πέτυχε ο Κώστας Σουγλής.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις αμφισβητούμενες φάσεις όπου και οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν στους διαιτητές καθώς και τα όσα πολύ ενδιαφέροντα δήλωσαν, ο προπονητής του Δαμασιακού και ο βοηθός προπονητή της Δήμητρας Γιάννουλης.


Δείτε αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ DeTox

Φαλανιακός - Τύρναβος 2005 1-2
Δωτιέας Αγιάς - ΠΟ Ελασσόνας 0-1
Λάρισα 2012 - Αετός Αμυγδαλέας 0-1
Δόξα Βλαχογιαννίου - ΑΕ Βουναίνων 4-1
Ηρακλής Λάρισας - Αστραπή Ν. Πολιτείας 3-0
Δαμασιακός - Δήμητρα Γιάννουλης 1-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Σμόλικας Φαλάνης 2-2
Κίσσαβος Συκουρίου - Δόξα Αργυροπουλίου 0-2

Η Βαθμολογία σε 21 αγώνες

1. Ηρακλής Λάρισας 47
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 44*
3. Σμόλικας Φαλάνης 39
4. Δόξα Αργυροπουλίου 37
5. ΠΟ Ελασσόνας 36
6. Αετός Αμυγδαλέας 34
7. Κίσσαβος Συκουρίου 33
8. Λάρισα 2012 28
9. Δαμασιακός 28
10. Δωτιέας Αγιάς 27
11. Δήμητρα Γιάννουλης 23
12. Τύρναβος 2005 23
13. Βούναινα 22
14. Φαλανιακός 20
15. Δόξα Βλαχογιαννίου 18
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5*

* Αστραπή Νέας Πολιτείας και Οικονόμος Τσαριτσάνης έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο
20η αγωνιστική (εξ αναβολής)
15:30 Αστραπή Νέας Πολιτείας - Οικονόμος Τσαριτσάνης

22η αγωνιστική
Σάββατο 24/2/2018
Ώρα : 15:30

Τύρναβος 2005 - ΠΟ Ελασσόνας
Αετός Αμυγδαλέας - Φαλανιακός
ΑΕ Βουναίνων - Δωτιέας Αγιάς
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Λάρισα 2012
Δήμητρα Γιάννουλης - Δόξα Βλαχογιαννίου
Σμόλικας Φαλάνης - Ηρακλής Λάρισας
Δόξα Αργυροπουλίου - Δαμασιακός
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Κίσσαβος Συκουρίου


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.