Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όλο και πιο κοντά στο να αλλάξει επιτέλους ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Δαμασιακού (βίντεο +φώτο)

Το "νερό στο αυλάκι" φαίνεται πως μπήκε, μιας και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου,
αποφασίστηκε η έγκριση υπογραφής
προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τυρνάβου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την υλοποίηση του έργου «Πλήρης Ανακατασκευή χλοοτάπητα Γηπέδου Δαμασίου», ενδεικτικού προϋπολογισμού 70.000,00€.


Ένα χρόνιο αίτημα του Δαμασιακού αλλά και όσων ανθρώπων αθλούνται στο μοναδικό γήπεδο άθλησης σε ένα χωριό 2.000 κατοίκων φαίνεται πως σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποξήλωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα μετά του εδαφικού υποστρώματος σε συνολικό βάθος 10εκ, επίστρωση νέου υποστρώματος, κατασκευή νέου συστήματος άρδευσης και αποστράγγισης και τέλος εγκατάσταση νέου φυσικού χλοοτάπητα.

Θυμηθείτε στα βίντεο πως ήταν το γήπεδο του Δαμασιακού με λάσπη και γεμάτο από νερά της βροχής.


Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης υπογράμμισε την ύπαρξη στενής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τυρνάβου και τόνισε ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα του γηπέδου Δαμασίου σε συνδυασμό με την επέκταση του γηπέδου, που ήδη υλοποιείται από το Δήμο Τυρνάβου, και τα άλλα έργα στην ευρύτερη περιοχή αναφορικά με την κάλυψη του αύλακα και την απορροή των ομβρίων θα δημιουργήσουν ένα νέο αναβαθμισμένο περιβάλλον δημιουργώντας νέα κίνητρα για άθληση και τελικά προς όφελος της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας της Τ.Κ. Δαμασίου.



Γ. Τσανάκας - Ας είναι η ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου η αρχή για τα επόμενα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη το Δαμάσι


ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ (ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ .ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ.ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΥΛΑΚΑ Κ. Α).ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ.

ΤΣΑΝΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΜΑΣΙΟΥ

  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210.gmail. com
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.