Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έγιναν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Δαμασιωτών - Δαμασουλιωτών και αυτό είναι το πρώτο προεδρείο (βίντεο + φώτο)

Οι πρώτες εκλογές του Συλλόγου Δαμασιωτών - Δαμασουλιωτών έγιναν με μεγάλη συμμετοχή απ' όλες τις ηλικιες των συγχωριανών μας που ζουν στη Λάρισα και χθες έγιναν και οι αρχαιρεσίες
και έτσι προέκυψε το 1ο διοικητικό συμβούλιο και το προεδρείο. 


Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 λοιπόν, διεξήχθησαν οι εκλογές (από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ) στο Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος). Πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρόν στην ψηφοφορία και μάλιστα δεν ήρθαν μόνο για να ψηφίσουν, αλλά έμειναν για κουβέντα με τους υπόλοιπους και νέες γνωριμίες με όσους δεν γνώριζαν.
Δείτε πλάνα από τη διαδικασία των εκλογών τις παρέες που στήθηκαν και τα πηγαδάκια γνωριμιών καθώς και τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου, Βάϊου Παπακώστα για τις εκλογές και τις δράσεις τους συλλόγου.


Η ανακοίνωση του Δ.Σ Δαμασιωτών - Δαμασουλιωτών μετά τις αρχαιρεσίες. 

Μέσα σε θερμό και συνάμα φιλικό κλίμα,  πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του νεοσύστατου συλλόγου μας.
Καλούμε όλους τούς απανταχού φίλους  ΔΑΜΑΣΙΩΤΕΣ- ΔΑΜΑΣΟΥΛΙΩΤΕΣ να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.    Ευελπιστούμε στην αμέριστη συμπαράστασή σας προκειμένου  όλοι μαζί να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους μελλοντικούς στόχους - δράσεις του συλλόγου μας...


Ακόμη και τώρα μπορείτε να εγγραφείτε στο σύλλογο, έτσι ώστε όσο περισσότερο είμαστε, τόσο πιο πολλές φωνές θα υπάρχουν για προτάσεις και ιδέες. Ο Σύλλογος είναι απανταχού Δαμασιωτών - Δαμασουλιωτών, οπότε όσοι μένουν εκτός χωριού, μπορούν αν το επιθυμούν, να εγγραφούν.

Αυτό είναι το 1ο Δ.Σ του νεοσύστατου Συλλόγου και αυτές είναι οι θέσεις

Πρόεδρος               : Γκανάς Βάϊος
Αντιπρόεδρος       : Παπακώστας Βάϊος
Γραμματέας           : Γεωργάκης Αθανάσιος
Ταμίας                     : Παζάρας  Αθανάσιος

Μέλη :   
Νταμπαλέτσιου Ουρανία
Βασδαβάνου Παρασκευή
Τσιάλτας Νικόλαος
Παπαδημητρίου Αθανάσιος     
Δημόσιες Σχέσεις : Μουσιάρης Γιάννης


Οι Δαμασιώτες - Δαμασουλιώτες στο Facebook 

Ο νεοσύστατος Σύλλογος έχει σελίδα στο Facebook την οποία μπορείτε να ακολουθείσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Μπορείτε ότι θέλετε να ρωτήσετε και εκεί θα σας απαντήσουν.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί Δαμασιώτες και Δαμασουλιώτες που πήγαν να ψηφίσουν αλλά το μέλος του Δ.Σ., Ράνια Νταμπαλέτσιου να μας ενημερώνει για τη χρησιμότητα αυτού του συλλόγου.


Καλό θα ήταν λοιπόν όλοι μας, εντός και εκτός χωριού , εντός και εκτός Ελλάδας (δεν έχει σημασία μιας και ο σύλλογος, τονίζω ξανά,  είναι απανταχού Δαμασιωτών - Δαμασουλιωτών) να δώσουμε την δυναμική που αξίζει σε αυτή την προσπάθεια, που ενισχύει τις υγιείς δράσεις του χωριού μας, με την παρουσία και τη συμμετοχή μας πρωτίστως στις δράσεις του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πλάνα από την ψηφοφορία αλλά και δηλώσεις του μέλους και υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου, Γιάννη Μουσιάρη για το νεοσύστατο σύλλογο και τις μελλοντικές δράσεις του.


Εύχομαι κάθε επιτυχία παιδιά και να καταφέρετε το 15Αυγουστο να καθιερωθεί ως θεσμός το αντάμωμα των απανταχού Δαμασιωτών - Δαμασουλιωτών στο χωριό με πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και τις συλλογικότητες για μια μεγάλη πετυχημένη γιορτή ενωτική !!!

*** Οι δηλώσεις στα βίντεο είναι από τις εκλογές 


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook. https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.