Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Καρναβάλι Τυρνάβου μέσα από 14 βίντεο με όλα τα γκρουπ που παρέλασαν, καθώς και ο 1ος Βουλευτής ο Γ.Κατσιαντώνης που συμμετείχε σε άρμα (βίντεο)

Το Καρναβάλι Τυρνάβου 2018 ήταν το ίσως το αυτό με τα περισσότερα καπνογόνα και τους πυρσούς που άναψαν πότε σε Καρναβάλι.

Κάθε χρόνο ο Τύρναβος γίνεται πόλος έλξης για πολύ κόσμο, όχι μόνο για τη Θεσσαλία αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι PARANAUE με τα τύμπανα ξεκίνησαν την παρέλαση με εντυπωσιακό τρόπο.


Δεκάδες ευφάνταστα Άρματα και χιλιάδες καρναβαλίστες ξεχήθηκαν και φέτος στο χορό και στην μαγεία του Καρναβαλιού.


Οι MASKαράδες και οι Ντίβες από το Δαμάσι, ξεσήκωσαν το Τυρναβίτικο Καρναβάλι, παρ όλο που οι υπεύθυνοι του Δήμου δεν τους άρμα

Άρωμα από Χόλιγουντ έφερε στο Καρναβάλι του Τυρνάβου η νεολαία Δαμασίου που με τους "MASKαράδες και τις Ντίβες" ξεσήκωσαν τους επισκέπτες με την εμφάνισή τους αλλά και το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο που έχουν οι Δαμασιώτες.


Για άλλη μια φορά η νεολαία Δαμασίου (όπως μου μετέφεραν τα παιδιά) παρά την αδιαφορία των διοργανωτών του Καρναβαλιού από τον Δήμο Τυρνάβου, που επιδεικτικά αρνήθηκαν να φτιάξουν έστω και ένα υποτυπώδες άρμα στα παιδιά, εκείνοι δεν το έβαλαν κάτω και έφτιαξαν ένα δικό τους, φυσικά με δικά τους έξοδα.



Σχεδόν 100 άτομα ήταν το γκρουπ που παρέλασε και μαζί τους έφεραν και φίλους από πολλές περιοχές της Θεσσαλίας, αλλά και όλης της Ελλάδας για συμμετάσχουν σε αυτό το Καρναβάλι. ..που τους δείχνει με τη συμπεριφορά των υπευθύνων του πως δεν τους θέλει...


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το πως ξεκίνησαν από νωρίς το πάρτι στο χωριό καθώς και μοναδική - ξεσηκωτική τους εμφάνιση με τους πυρσούς, τις σφυρίχτρες και τα καπνογόνα !!!


Γιώργος Κατσιαντώνης : Ο πρώτος Έλληνας ενέργεια Βουλευτής συμμετείχε σε group στο Καρναβάλι του Τυρβάβου !!!

Ποια βασίλισσα του Καρναβαλιού και ποιο μπουρανί ;;; ο βουλευτής ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στο Καρναβάλι του Τυρνάβου με τη συμμετοχή του σε group που παρέλασαν ως " Τσαρικά Μπολσόϊ " Ο Γιώργος Κατσιαντώνης εκλεγμένος στο Νομό Λάρισας και εν ενεργεία βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με την Ένωση Κεντρώων, είναι όπως απέδειξε,  από τους ελάχιστους πολιτικούς που κρατάνε το λόγο και τις υποσχέσεις τους. Όταν πριν λίγες μέρες, η νεολαία του ζήτησε να συμμετάσχει στο Καρναβάλι Τυρνάβου, εκείνος όχι μόνο δέχθηκε αλλά το έκανε πράξη και συμμετείχε σε όλη την παρέλαση ντυμένος αποκριάτικα (σε αντίθεση με τους συναδέλφους του στη Βουλή, που προτίμησαν ξανά την εξέδρα των επίσημων) με κέφι, χορό και πάρα μα πάρα πολλές selfie κυρίως με τη νεολαία που τον αγκάλιασε και του έδωσε συγχαρητήρια και για αυτή του την πράξη. 


Ο Γιώργος Κατσιαντώνης το απόγευμα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018, πήρε το γιό του και έφτασε στο Καρναβάλι του Τυρνάβου σχεδόν δύο ώρες πριν την παρέλαση. Χωρίς την παρουσία του αστυνομικού του έκανε βόλτες και συνομίλησε κυρίως με τους νέους που τον μόλις το αναγνώρισαν ήθελαν όλοι μια φωτογραφία μαζί του.
Πόσες φωτογραφίες έβγαλε με τον κόσμο, ούτε ο ίδιος δεν θυμάται τον αριθμό και σίγουρα οι συνάδερφοί βουλευτές, θα έσκασαν από τη ζήλια τους, βλέποντας όλα τα φώτα και τις κάμερες να είναι στραμμένες πάνω στον Γιώργο Κατσιαντώνη που τόλμησε να γίνει ο πρώτος Έλληνας εν ενεργεία βουλευτής που ντύθηκε αποκριάτικα σε καρναβάλι. 


Μπορεί να το έκανε αυτό και Παναγιώτης Ψωμιαδης αλλά αλλά καθέλω σύγκριση είναι άτυχη. Ο ένας ντυνόταν μόνος του σε εκδηλώσεις και ο άλλος δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει σε καρναβαλικό group.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πλάνα πριν και κατά τη διάρκεια της παρέλασης με τον 40χρονο βουλευτή από την Ελάσσονα να το διασκεδάζει.


Στην αποκλειστική συνέντευξη λέει πως πήρε την απόφαση, τι του άρεσε και τι όχι από το Καρναβάλι καθώς και πόσους συναδέλφους πολιτικούς θα "έντυνε Βασιλιά Καρνάβαλο για καούν στην πυρά στο τέλος της παρέλασης "



Ένα ευφάνταστο Καρναβάλι που φθίνει και  ...σηκώνει ένα καλό "ρεκτιφιέ" για να δυναμώσει κι άλλο.


Στο καρναβάλι του Τυρνάβου δυναμικό παρόν έδωσαν οι νέοι του Αμπελώνα που εμφανίστηκαν ως DespaStitsio.


Μοναδική και η εμφάνιση της νεολαίας του Αργυροπουλίου στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι με το μοναδικό Νικο Ρεβίσιο να οδηγεί του Master Sex !!!


Οι Καρναβαλίστες των 26 γκρουπ δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να γλεντούν, γιατί αυτό απαιτούν οι Απόκριες.


Με πολύ Κέφι, ποτό και πολύ χορό τα μέλη των πληρωμάτων μπροστά στην εξέδρα των επίσημων που στήθηκαν οι δημοσιογράφοι,  οι φωτογράφοι και οι κάμερες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.


Παρέλασαν βρέφη με τις μαμάδες να τα έχουν στο καροτσάκι μέχρι και ....70χρονοι.
Όλοι ξεφάντωσαν και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.


Στη λήξη του καρναβαλιού τα πυροτεχνήματα στον ουρανό έκαναν τη νύχτα μέρα ενώ ακολούθησε συναυλία με τους Ιμαμ Μπαϊλντί και τα Χάλκινα.


Ο πολιτιστικός σύλλογος Ζουλου με το ομώνυμο άρμα και θέμα τα άπλυτα της Ντρυστέλας - Δρυστέλας με τους Δαμασιώτες Μανώλη Ντάνη και Θοδωρή Παπαδημητρίου κέρδισαν τις εντυπώσεις και μας έκαναν στην κυριολεξία μούσκεμα ...ευτυχώς δηλαδή επειδή μπορεί να μας κοπανούσαν με τους κόπανους που είχαν. Πολύ εντυπωσιακά και τα πυροτεχνήματα που στη λήξη του καρναβαλιού έκαναντη νύχτα  - μέρα. 


Το καρναβάλι θέλει κέφι και χορό για να ξεφύγεις από την μουντή καθημερινότητα  για λίγο. Αυτό ακριβώς είχαν ως όπλο και οι Carnavalistas.


Ακολούθησε η Καθαρά Δευτέρα έχουμε με την αναβίωση του Διονυσιακού - φαλλικού εθίμου «Μπουράνι» (συμβολίζει την αναγέννηση της φύσης) με το τέλος των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Οι σάτυροι και οι κορύβαντες χόρεψαν το "πως το τρίβουν το πιπέρι" (παραδοσιακό αποκριάτικο τραγούδι) με πειράγματα και πολύ σάτυρα.


Και του χρόνου με υγεία και καλή Σαρακοστή να έχουμε !!!


Εύχομαι οι διοργανωτές και ο Δήμος Τυρνάβου να βρουν τόπο να συγκεντρώσουν χορηγούς και να τα βάλουν όλα κάτω για δημιουργήσουν την επόμενη χρονιά ένα νέο δυνατό Καρναβάλι.


Ένα Καρναβάλι που θα φέρει περισσότερο κόσμο και περισσότερα έσοδα στην τοπική κοινωνία.


***Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και το Καρναβάλι κάντε κοινοποίηση και εγγραφή στο Κανάλι μου στο YouTube - Asterios Stelios AS - Αστέριος Στέλιος ΑΣ. *** 
Οι σύνδεσμοι είναι παρακάτω (link)




  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.