Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η "τύχη" του Δαμασιακού κόλλησε στις ...λάσπες στα Βούναινα. Έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία από τους "γαλανόλευκους"(βίντεο + φωτο +βαθμολογία + αποτελέσματα)

Μπαλίτσα να χαρούμε είχε και σήμερα, έστω και με έντονη βροχόπτωση και κρύο, αλλά ο Δαμασιακός για άλλη μια φορά δεν τα κατάφερε,
αν και ήταν ανώτερος του αντιπάλου του με αποτέλεσμα να χάσει στα Βούναινα.


Αγωνιστική δράση λοιπόν είχαμε στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισσας DeTox σήμερα Σάββατο 10/2 με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής.
Μια αγωνιστική στην οποία λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Νέας Πολιτείας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Στα υπόλοιπα ματς είχαμε 4 ισοπαλίες και 3 νίκες που δεν άλλαξαν δραματικά τον βαθμολογικό πίνακα.

Νίκη ανάσα για τα Βούναινα 1-0, σε περιπέτειες με την ήττα ο Δαμασιακός.

Σε … μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει η ομάδα του Δαμασιακού μετά και την ήττα από τα Βούναινα για την 20η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ. Οι γάλανόλευκοι του Νίκου Χρόνη, έχασαν την ευκαιρία να αφήσουν πίσω τα Βούναινα στη βαθμολογία και υποχώρησαν οι ίδιοι στο βαθμολογικό πίνακα. 


Τα Βούναινα πλησίασαν στον βαθμό την Δήμητρα Γιάννουλης που είναι οριακά πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ. Ο Δαμασιακός διανύει κακή αγωνιστική περίοδο με άσχημα αποτελέσματα και πολύ γκαντεμιά αφού οι τραυματισμοί (ειδικά στην επίθεση) δεν τον αφήνουν να πάρει μπρος ξανά.

Το ματς 

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή, σε ένα βαρύ αγωνιστικό τερέν που ωστόσο για την περίπτωση ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο κόσμος που πήγε στο γήπεδο δεν ήταν αρκετός και για αυτό έφταιξε σίγουρα η βροχόπτωση.
Τα Βούναινα που προσπαθούν με αξιώσεις και μαχητικότητα να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία, κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια, βάζοντας πλέον και τον ΑΟΔ στο γκρουπ με τις ομάδες που θα παίξουν στα μπαράζ για τη σωτηρία. Οι γηπεδούχοι στην ουσία χωρίς κλασσικές ευκαιρίες, (πλην μιας στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου) παίζοντας ωστόσο με πάθος, έφτασαν σε μία σπουδαία νίκη που θα τους δώσει «φτερά» για τη δύσκολη συνέχεια. 


Ο Δαμασιακός από την άλλη, φωνάζει για τη διαιτησία, επειδή ο Κουκούλης και ο βοηθός του Καραμπούλας, δεν του έδωσαν πέναλτι σε ανατροπή του Σ. Σουγλή από τον Ζεϊμπέκη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και επειδή το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ξεκίνησε από φάουλ στο Λούτσο στο χώρο του κέντρου που και πάλι δεν καταλογίστηκε. Ο ΑΟΔ έχει πλέον δύσκολο έργο ώστε να μην μπλέξει στην  περιπέτεια των μπαράζ για την παραμονή. Έρχεται από 3 σερί ήττες, μετά ακολούθησαν 3 ισοπαλίες και τώρα επέστρεψε ξανά στις ήττες, σε ένα πρόγραμμα 7 αγώνων, αν μη τι άλλο, βατών για αυτόν, με ματς που ήλπιζε να συγκεντρώσει αρκετούς περισσότερους βαθμούς. 


Το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τη Δήμητρα Γιάννουλης είναι τελικός λένε στο Δαμάσι και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Α' ημίχρονο 

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά  στους φιλοξενούμενους αφού είχαν τουλάχιστον 3 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο λιγοστές ήταν οι φάσεις λόγω της βροχής και του βαρέως γηπέδου. Στο 16’ τη σέντρα έβγαλε ο Σουγλής Σ., το πλασέ έκανε το Τσιάλτας η μπάλα είχε κατεύθυνση τα δίχτυα, αποκρούει ο Ζεϊμπέκης, η κπαλα όμως κολλάει στη γραμμή, ξανά σαν τρέιλερ ο Σουγλής προσπαθεί να τη βάλει στα δίχτυα αλλά τελικά κατέληξε κόρνερ.
Στο 32' το φάουλ του Κατσιώτη μπλόκαρε ο Μιγδάνης.


Στο 37’ ο Δαμασιακός «φωνάζει» για πέναλτι που δεν δώθηκε από τον διαιτητή Κουκούλη και τον βοηθό Καραμπούλα. Ο Κ.Σουγλής  βρέθηκε στην περιοχή έκανε διαγώνιο σουτ που πέρασε ένα μέτρο πλάγια και κατέληξε στον αδερφό του Στέφανο που διάβασε τη φάση και στην προσπάθεια να πάρει την κατοχή της μπάλας,  ο Ζεϊμπέκης με πατινάζ στο βρεγμένο τερέν τον ανέτρεψε και έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως υπήρχε ανατροπή, στην πτώση του παίκτης τους ενώ οι γηπεδούχοι πώς η ανατροπή έγινε εκτός γραμμών.
Στο 41’ ο Κ.Σουγλής έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά, με υπερένταση μπλόκαρε ο Ζεϊμπέκης.
Στο 45' σουτ του Χατζηλιάδη πάνω από τα δοκάρια του Μιγδάνη.
Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου καθώς και την επίμαχη όπου ζήτησε πέναλτι ο Δαμασιακός. 


Β' Ημίχρονο 

Στην επανάληψη, στο 49’ ο Γιουρούκης όμορφα έβγαλε τετ α τετ τον Τσανά, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα όμως «κόλλησε» λίγο πριν τη γραμμή της εστίας του Μιγδάνη, στη συνέχεια ακολούθησε η σωτήρια ο Ντόκος που έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 59' σουτ του Λούτσου μπλόκαρε ο Ζεϊμπέκης 
Στο 66’ εκτέλεση φάουλ από τον Σουγλή Κ., ο κίπερ των Βουναίνων με γροθιές έδιωξε ενώ στο ριμπάουντ το σουτ του Μόκα κατέληξε άουτ.
ΓΚΟΛ 1-0
Στο 73’ οι γηπεδούχοι, με φάουλ που δεν είδαν διαιτητής και βοηθοί στο χώρο του κέντρου πήραν τη μπάλα και 
ο Χατζηλιάδης Γ. με καθετή πάσα πέρασε στο Ραπτόπουλος ο οποίος έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στον Κατσιώτη που με κεφαλιά σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ανοίγωντας έτσι το σκορ.
Στο 76' σουτ του Μόκα άνετα μπλόκαρε ο Ζεϊμπέκης.
Στο 85' σουτ του Λούτσου πέρασε έξω.

                     ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
Α.Ε. ΒΟΥΝΑΙΝΑ - Α.Ο. ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (1-0) 

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου καθώς και την επίμαχη  φάση του γκολ που ζήτησε φάουλ ο Δαμασιακός στο Λούτσο στο ξεκίνημά της.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ - Παναγιώτης Φουσίκας): Ζεϊμπέκης, Καρέτζος, Γιουρούκης (69’ Φαρμάκας), Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Νταναβάρας, Τσανάς, Ξαφάρας, Μερτζανίδης Φ. (90’ Ψαρρής), Ραπτόπουλος (77’ Καζάνι Κ.), Κατσιώτης.


Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Ντόκος, Σουγλής Σ. (62’ Τσεκούρας), Σουγλής Κ., Τσιάλτας (71’ Μπακαΐμης), Λούτσος, Δούκας, Μόκας, Μούτσιος, Ιωαννίδης.


Στο τέλος πολύ ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων και ειδικά του Νίκου Χρόνη.
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των Θεοδώρου Εμμανουήλ και Νίκου Χρόνη καθώς και αν μη τι άλλο, τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα στη βροχή. Η γιατρός με την ομπρέλα της που πήγαινε για τις πρώτες βοήθειες όπου χρειάζονταν,  τη μπάλα να σκάει στο πρόσωπό μου την ώρα που τραβούσα βίντεο, παίκτες να κάνουν ζέσταμα με ομπρέλα και τρακτέρ να τραβάει βανάκι που κόλλησε στις λάσπες.



Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Λάρισσας

Δωτιέας Αγιάς - Φαλανιακός 2-2
Τύρναβος 2005 - Λάρισα 2012 1-1
ΠΟ Ελασσόνας - Δόξα Βλαχογιαννίου 1-0
Αετός Αμυγδαλέας - Ηρακλής Λάρισας 1-1
ΑΕ Βουναίνων - Δαμασιακός 1-0
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Οικονόμος Τσαριτσάνης αναβολή
Δήμητρα Γιάννουλης - Δόξα Αργυροπουλίου 1-2
Σμόλικας Φαλάνης - Κίσσαβος Συκουρίου 1-1

Η Βαθμολογία σε 20 αγώνες

1. Ηρακλής Λάρισας 44
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 43
3. Σμόλικας Φαλάνης 38
4. Δόξα Αργυροπουλίου 34
5. Κίσσαβος Συκουρίου 33
6. ΠΟ Ελασσόνας 33
7. Αετός Αμυγδαλέας 31
8. Λάρισα 2012 28
9. Δωτιέας Αγιάς 27
10. Δαμασιακός 25
11. Δήμητρα Γιάννουλης 23
12. Βούναινα 22
13. Τύρναβος 2005 20
14. Φαλανιακός 20
15. Δόξα Βλαχογιαννίου 15
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5*

*** Αστραπή Νέας Πολιτείας και Οικονόμος Τσαριτσάνης έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

21η αγωνιστική
Σάββατο 17/2/2018
Ώρα : 15:15

Φαλανιακός - Τύρναβος 2005
Δωτιέας Αγιάς - ΠΟ Ελασσόνας
Λάρισα 2012 - Αετός Αμυγδαλέας
Δόξα Βλαχογιαννίου - ΑΕ Βουναίνων
Ηρακλής Λάρισας - Αστραπή Ν. Πολιτείας
Δαμασιακός - Δήμητρα Γιάννουλης
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Σμόλικας Φαλάνης
Κίσσαβος Συκουρίου - Δόξα Αργυροπουλίου


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook. https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.