Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεχίζει ενισχυμένη για νέα 2ετια η διοίκηση του Δαμασιακού! !! (Φώτο + βίντεο )

Γενική Συνέλευση είχε ο Δαμασιακός το βράδυ της Πέμπτης 1/6 στο "Δελήχειο Ίδρυμα". Θέματα της Γ. Σ. ήταν ο οικονομικός απολογισμός και τα πεπραγμένα
της μέχρι τώρα διοίκησης της ομάδας, αλλά και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.



Οι συμμετοχή των μελών-κατοίκων του χωριού κρίθηκε καλή και έτσι αφού έγινε η παρουσίαση εσόδων - εξόδων αναλυτικά, ψηφίστηκε από τον κόσμο παμψηφεί ο οικονομικός απολογισμός.
Η διοίκηση του Δαμασιακού ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για το τι και πως έγινε όσο ασκούσαν διοίκηση ενώ στη συνέχεια απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και στις απορίες του κόσμου.





Θέματα όπως η νέα χρονιά και ο προγραμματισμός,  το γηπεδικό και οι υποδομές (μαζί με οποίες κινήσεις και επαφές έγιναν προς την κατεύθυνση αυτή για να γίνει καλύτερο το γήπεδο αλλά και να γίνει και ένα βοηθητικό γήπεδο δίπλα στο υπάρχον) κυριάρχησαν στην κουβέντα.
Τελικά στο τέλος έγιναν εκλογές και αφού αποχώρησαν από υποψήφιοι κάποια από τα μέλη της υπάρχουσας διοίκησης και προστέθηκαν νέα μέλη ...συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελούμενο από 17 άτομα , παλιούς και καινούριους.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις της Γεωργίας Λυτσιούλη, για τον απολογισμό της γενικής συνέλευσης, καθώς και τους 17 που αποτελούν τη νέα διοίκηση της ομάδας.


Όπως ειπώθηκε πολύ σύντομα το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συναντηθεί για να γίνουν οι αρχαιρεσίες και να αναδείξει τη νέα διοίκηση με το πόστο και ρόλο του καθενός.


Καλή επιτυχία παιδιά, συγχαρητήρια που παραμένετε ενωμένοι "στρατιώτες" της ομαδας και εύχομαι ακόμη καλύτερες μέρες στο Δαμασιακό !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.