Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιτέλους πληρωμή στους αγρότες αποζημίωσης υψους 17.797.015 € από τον ΕΛΓΑ

Το χρωμά του χρήματος θα δουν επιτέλους αρκετοί αγρότες αφού ο ΕΛΓΑ, αποφάσισε να δώσει χρήματα για αποζημιώσεις.
Αν και δεν θα μείνει ευρώ στη τσέπη όπως λένε πολλοί αγρότες, αφού τα χρέη και τα έξοδα "τρέχουν" επιτέλους μετά από σχεδόν ένα χρόνο θα μπουν τα λεφτά για να βουλώσουμε καμιά από τις πολλές ...τρύπες.


Αποζημιώσεις ύψους 17.797.015,02 € πρόκειται να καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. σε 12.260 δικαιούχους παραγωγούς των οποίων η φυτική παραγωγή ή το ζωικό κεφάλαιο ζημιώθηκε από διάφορα ασφαλιστικά καλυπτόμενα αίτια κυρίως μέσα στο 2016 αλλά  και το 2017.
Σύμφωνα με την ανάλυση  των καταβαλλόμενων αποζημιώσεων το μεγαλύτερο μέρος αυτών αφορά ζημιές φυτικής παραγωγής έτους 2016. Με βάση την κατάταξη των πληρωμών το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων συγκεντρώνει ο Νομός Λάρισας όπου καταβάλλονται συνολικά 3.458.076,26 ευρώ ενώ ακολουθεί ο Νομός Πέλλας με 3.153.668,69 ευρώ.
Η ημερομηνία καταβολής των αποζημιώσεων στους δικαιούχους είναι η Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017.
Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά Νομό πατήστε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.