Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κέφι και χορός στην χοροεσπερίδα του ΕΜΣ Δαμασίου !!! (Φώτο + 25 βίντεο)

Ήταν μια βραδιά για το Δαμάσι, από αυτές που σε κάνουν να ξεχνάς όσα έχεις στο μυαλό ... άλλωστε, η καλή μουσική και χορός αυτό κάνουν, αν τα αφήσεις να σε "απορροφήσουν" στο ρυθμό τους.

Όσοι λοιπόν παραβρέθηκαν την
Πέμπτη 22/06/2017
στην ετήσια χοροεσπερίδα του Εκπολιτιστικού -Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου, στον αύλιο χωρο του δημοτικού σχολείου, βγήκαν κερδισμένοι αφού πέρασαν σίγουρα πολύ καλά.











Στη βραδια κυριάρχησε κυρίως η παραδοσιακή μουσική και ο χορός (από όλη την Ελλάδα) αλλά και η καλή λαϊκή μουσική. Στην εκδήλωση με την οποία έπεσε η αυλαία για τη φετινή χρονιά όλων των τμημάτων του ΕΜΣ Δαμασίου, τραγούδησε εξαιρετικά ο Δημητρης Καρακώστας ενώ στο κλαρίνο ήταν ο Φωτης Τσιοτίκας.
Οι δυο τους ήταν πλαισιομένοι με πάραπολύ καλούς μουσικούς, ενώ την εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα ο πρόεδροςτου ΕΜΣ Δαμασίου και χοροδιδάσκαλος Πέτρος Δημάκης.


Παιδιά από τα νήπια μέχρι και γυμνάσιο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.
Δείτε τα στα βίντεο και απολαύστε τους !!!





























Στη συνέχεια η πίστα παραδόθηκε στον κόσμο, όπου όλοι έγιναν μια παρέα χορεύοντας με κέφι.





Το  κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί με Ηπειρώτικα, Μακεδονίτικα, Ποντιακά,  Θρακιώτικα αλλά και κάθε είδος μουσικής από την πλούσια παράδοση της Ελλάδας.
Δείτε τις αξιοθαύμαστες χορευτικές επιδόσεις των Δαμασιωτών που του ... έδωσαν και κατάλαβε όπως αυτοί καλά ξέρουν! !!



Το άρθρο ενημερώνεται συνεχώς με νέα βίντεο μέχρι να γίνουν 25 !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.