Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρχίζουν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2013»

Ο ΕΛ.Γ.Α. με σχετική ανακοίνωση του προς  στους Δήμους καλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να υποβάλουν αιτήσεις, από Δευτέρα 19-6-2017 έως και Τρίτη  18-7-2017,για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από θεομηνίες.


Θεομηνίες που περιλαμβάνονται είναι πλημμύρες, κατολισθήσεις και δυσμενείς καιρικές συνθήκες οπως ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις και χαλάζι κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος – Δεκέμβριος  2013. (Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2013»)

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2007/Β/2017), η Ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης,  οι επιλέξιμες αναγγελίες και  τα σχετικά  έντυπα του προγράμματος έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΛ.Γ.Α (www.elga.gr).

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις
a.papadopoulou@elga.gr ή να απευθυνθούν τηλεφωνικώς στο Υποκ/μα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.