Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυλαία στη σχολική χρονιά με σκετς, θεατρικά και χορό στο Δαμασί ( φώτο + βίντεο )

Στη γυναίκα και στο ρόλο της μέσα από την ιστορία και την κοινωνία μας, ήταν αφιερωμένη η καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου που έγινε με μεγάλη επιτυχία.



Οι μαθητές και οι μαθήτριες , με τη βοήθεια των δασκάλων τους,  έβαλαν όλο το ταλέντο τους και το μεράκι τους και εντυπωσίασαν όσους παραβρέθηκαν (πάρα την ζέστη και την υγρασία) στον αυλό χώρο του σχολείου για χειροκροτησουν την προσπάθεια των παιδιών, ανιψιών και εγγονών τους.


Με αυτό τον τρόπο , εδώ και χρόνια πέφτει η ...αυλαία της σχολικής χρονιάς δίνοντας το ...σύνθημα για ξεκούραση και διακοπές σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Πρόγραμμα :

1.Εισαγωγή : Η ιστορία είναι γένους θηλυκού 
2.Μια μέρα της Μαίρης Παναγιωταρά - Α & Β τάξεις παντομίμα 


3.Αθάνατη Ελληνίδα μάνα - Σκετς Γ τάξης 
4.Χορός Παραδοσιακός - έχε Γειά Παναγία - Α & Β & Γ & Δ τάξεις
5.Η θεία απ το Σικάγο - Σκετς της Δ τάξης 


6.Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας - Α & Β & Γ & Δ τάξεις 


7.Αναφορά στο ρόλο της γυναίκας σε διάφορες περιόδους 


8.Λυσιστράτη - θεατρικό της Ε και Στ τάξεις.


9. Από χαιρετισμός των μαθητών της Στ τάξης καθώς και αποχαιρετισμός δύο δασκάλων που πέρασαν 6 χρόνια στο δημοτικό σχολείο του Δαμασίου.


Το "αντιο" πολλές φορές δεν είναι εύκολο αφού τα παιδιά της 6ης την επόμενη σχολική χρόνια θα είναι στο γυμνάσιο και κάποιοι δάσκαλοι θα πάρουν μετάθεση από αυτό το σχολείο μετά από πολλά χρόνια παρουσίας.

Δείτε τις δηλώσεις του διευθυντή του σχολείου αλλά και των δύο εκπαιδευτικών που διοργάνωσαν αυτή την καλοκαιρινή εκδήλωση.


Το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Τυρνάβου κύριος Παναγιώτης Σαρχώσης που απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε συμβουλές στα παιδιά.


Πάντως πολλά παιδιά εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους και καλό θα ήταν οι γονείς τους να τα βοηθήσουν και να τα παροτρύνουν και σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.




Στο τελος όσοι παραβρέθηκαν , τους περίμενε ένα γλυκό και αναψυκτικό από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που βοήθησε τα μέγιστα στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.


Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.