Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρ. Καρατζιόλης : Ο Δαμασιακός έχει τη δυναμική και τις βάσεις να πετύχει στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΛ (φώτο + βίντεο )

Έχει βιογραφικό βαρύ, με παραστάσεις σε μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΛ κι όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, είναι σαν το "σαράκι"...

Εκεί που ήταν έτοιμος να κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια (σχεδόν ένα χρόνο πριν) ο Χρήστος Καρατζιόλης, αποφάσισε να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του, αυτή τη φορά στο Δαμασιακό, που μόλις είχε πέσει από την Α' κατηγορία της ΕΠΣΛ στην Α1'.


Ήταν βλέπετε, όσα έχει ζήσει ο έμπειρος Λαρισαίος ποδοσαιριστής,ως αντίπαλος με αυτή την ομάδα στα πρώτα του ποδοσφαιρικά χρόνια αλλά και η μεγάλη ιστορία του ΑΟΔ, που έβγαλε παίχτες όπως οι αείμνιστοι Δημήτρης Μουσιαρης και Ανδρέας Ζέρμας. Ολα τα παραπάνω και η λατρεία του για το γήπεδο τον έκαναν να φορέσει τα γαλονόλευκα του Δαμασιακού και εκεί να συναντήσει ξανά τον χειμώνα τη άλλη παλιοσειρά του ΑΟΔ τον Λευτέρη Τιούτιο.


Δεν μπόρεσε βλέπετε να πει αντίο στο ποδόσφαιρο και να μην παίξει μπάλα σε αυτή την ομάδα!!!


Έτσι μπήκε και αυτός στο ...χορό και σιγά σιγά, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, βρήκαν το ρυθμό (λίγο πριν τα Χριστούγεννα) και κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν την άνοδο της ομάδας εκεί που ανήκει ...στην Α' κατηγορία.


Πότε στο αριστερό άκρο της άμυνας, πότε ως αριστερό χαφ κατάφερε να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να κόβει, να μοιράζει παιχνίδι  (ασίστ) και μάλιστα με αριστουργηματικό τρόπο , αλλά οπότε χρειαζόταν να βάζει και γκολ ...ακόμα και με το κεφάλι  !!! 


Πως όμως περιγράφει ο ίδιος αυτή του την εμπειρία στο Δαμασιακό ?
Τι λέε,ι θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στο Δαμάσι? 
Τι πιστεύει για τον Δαμασιακό στην Α' κατηγορία? 
Τι λέει για κόσμο ,μεταγραφές, διοίκηση και προπονητή? 
Και τι λέει για τον συμπαίκτη του Λευτέρη Τιούτιο και την στάση του στον αγωνιστικό χώρο?
Δείτε μια από τις λιγοστές συνεντεύξεις του Χρήστου Καρατζιόλη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.