Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανανέωσε με Δαμασιακό ο Καζάκης και σχεδιάζει με τη νέα διοίκηση τη νέα ομάδα !!! (Συνέντευξη σε Βίντεο )

Λένε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και για να το λένε κάτι θα ξέρουν. Σε αυτό ακριβώς το "μότο" βασίστηκε και εφάρμοσε και ο Δαμασιακός, που
μετά την άνοδο από την Α1' της ΕΠΣ Λάρισας στη Α', συνεχίζει με την ίδια συνταγή επιτυχίας. Διοίκηση, παίκτες και προπονητής παραμένουν λοιπόν στις θέσεις τους και σχεδιάζουν την ομάδα για να εμφανιστεί δυνατή και στο νέο πρωτάθλημα. 



Ο Κώστας Καζάκης μετά την επιτυχία της ανόδου, όπως ήταν φυσικό και λογικό, παρέμεινε στο "τιμόνι" του Δαμασιακού για άλλο ένα χρόνο, βάζοντας έτσι τέλος στις πιέσεις που δεχόταν από τρεις ομάδες της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΛ που τον ήθελαν, αλλά εκείνος περίμενε να γίνουν οι εκλογές στο Δαμασιακό και να συζητήσει πρώτα μαζί τους. 


Οι συζητήσεις για την παραμονή του ολοκληρώθηκαν γρήγορα και η κουβέντα συνεχίστηκε για τον σχεδιασμό της ομάδας και την βελτίωση των υποδομών.

Δείτε σε βίντεο τη συνέντευξη που παραχώρησε στο asteriosstelios.blogspot.gr.


Μίλα για το στόχο της ομάδας τη νέα σαιζόν 2017-2018, για τις μεταγραφές και σε ποιες θέσεις ψάχνουν παίκτες, αλλά και για την προηγούμενη χρονιά για τα θετικά και τα αρνητικά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.