Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δείτε τη νέα διοίκηση του Δαμασιακού που εξελέγη

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δαμασιακού είχε την πρώτη του συνεδρίαση το βράδυ της Δευτέρας 5/6 στο "Δελήχειο Ίδρυμα". Στόχος της συνεδρίασης που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ήταν μέσα απ τις αρχαιρεσίες να εκλεγεί η νέα διοίκηση της ομάδας...όπως και έγινε. Κάποιοι επιλέχθηκαν στις θέσεις δια της ομόφωνης άποψης των μελών ενώ σε κάποιες θέσεις έγινε ψηφοφορία.


Η νέα διοίκηση :

Πρόεδρος : Θεόδωρος Τόκας
Αντιπρόεδρος : Γεωργία Λυτσιούλη
Αντιπρόεδρος  : Δανιήλ Νάκας
Γραμματέας : Γιώργος Βίδρας
Ταμείας : Βέρα Μπακαΐμη
Γενικός αρχηγός  : Βάϊος Μπακαΐμης 
Γενικός αρχηγός β' : Ζήσης Δεληχάς
Γενικός αρχηγός γ' : Νίκος Ντεμπαλέτσιος
Υπεύθυνος γηπέδου και υλικού : Γεώργιος Τσιάλτας 
Μέλη : Γιώργος Νάκας, Θωμάς Ιωαννίδης, Γιάννης Νάκας, Εμμανουήλ Τούλας, Κωνσταντίνος Μουσιάρης,  Ανδρέας Δραμαλής, Θεόδωρος Τσιάλτας και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου 

Όπως ειπώθηκε πολύ σύντομα το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συναντηθεί ξανά για να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας ομάδας που φέτος θα παίζει ξανά στην Α ' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, αλλά και για να βρεθούν λύσεις στα θέματα με τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Καλή επιτυχία παιδιά, συγχαρητήρια που παραμένετε ενωμένοι "στρατιώτες" της ομαδας και εύχομαι ακόμη καλύτερες μέρες στο Δαμασιακό !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.