Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δύο ήττες οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Δαμασιακού στο Βλαχογιάννι από τη Νίκη Μιχαήλ (φώτο + βίντεο )

Γεμάτο ποδόσφαιρο ήταν το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2017 στο Βλαχογιάννι. Παιδιά του δημοτικού αλλά και του γυμνασίου
γέμισαν με χαρά και ελπίδα το γήπεδο του Βλαχογιαννίου που χρησιμοποίησαν ως έδρα τους οι ακαδημίες του Δαμασιακού για τα ματς με τη Νίκη Μιχαήλ από τη Λάρισα.


Το πρώτο παιχνίδι ήταν για το προπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας. Σε αυτό το ματς ήταν η χαρά του ποδοσφαίρου πραγματικά, αφού έβλεπες τους μικρούς μπόμπιρες να χαίρονται να παίζουν και μάλιστα αρκετές φορές με δεξιοτεχνία! !!



Τελικά η Νίκη Μιχαήλ επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Δαμασιακού αφού ήταν πιο τυχερή και πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Δείτε τι δήλωσε ο Γιώργος Τζαφέρης προπονητής των ακαδημιών του Δαμασιακού.



Οι έφηβοι έπαιζαν με τον πρώτο κι έχασαν

Στο ματς που ακολούθησε για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας,  ο αδιάφορος πλέον βαθμολογικά Δαμασιακός + Δόξα Βλαχογιαννίου (με παιδιά από Τύρναβο, Μεσοχώρι,  Βλαχογιάννι και Δαμάσι) φιλοξένησε τη Νίκη Μιχαήλ από τη Λάρισα. 






Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και τα κατάφεραν απέναντι σε μια ομάδα που όλο το χρόνο, λόγω των δυσκολιών δεν κατάφερε να κάνει προπονήσεις για να γίνει καλύτερο σύνολο  (βλέπετε αποτελείται από παιδιά 4 χωριών και ήταν δύσκολες οι μετακινήσεις αλλα και να βρουν κοινό χρόνο για προπόνηση).


Στο πρώτο ημίχρονο οι εντυπώσεις ήταν μοιρασμένες για τις δύο ομάδες με τη Νίκη Μιχαήλ να δείχνει πιο καλοδουλεμένη ομάδα , με καλές θέσεις στο γήπεδο και καλύτερες αλληλοκαλύψεις. Προηγήθηκε με 0-1 αλλά και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι. 


Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αφού δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ το πέναλτι που κέρδισαν. 

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το πρώτο ημίχρονο 


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ζήτησαν αισχάτη των ποινών , αλλά ο διαιτητής Χρήστος Νάκας έδειξε παίζετε στην ανατροπή του Βίδρα στο ύψος του πέναλτι.




Με τη ψυχολογία με το μέρος τους οι παίκτες της Νίκης Μιχαήλ κατάφεραν ειδικά προς το τέλος του δευτέρου 40λεπτου να πετύχουν αλλά 2 γκολ, εκμεταλλευόμενοι τον εκνευρισμό και τα λάθη κυρίως στην άμυνα των παικτών του Δαμασιακού +Δόξα Βλαχογιαννίου.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του δευτέρου ημιχρόνου. 


Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών.



Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 6:00 μμ στο γήπεδο του Δαμασιακού " Δ.Μουσιάρης - Α.Ζέρμας" είναι το τελευταίο παιχνίδι των εφήβων 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.