Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εξηγήσεις για το ποιοι είναι άσχετοι, δόθηκαν κατά τον απολογισμό των ακαδημιών του Δαμασιακού ( βίντεο από αγώνα και δηλώσεις προπονητή )

Ήταν μια χρονια με χαρές αλλά και δυσκολίες  ...
Με νίκες αλλά και ήττες...
Ετσι ειναι το ποδόσφαιρο και για αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ , επειδή είναι γεμάτο έντονες συγκινήσεις !!!


Οι ακαδημίες του Δαμασιακού κόντρα στις ομάδες του Φαλανιακού έπαιξαν το τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν. 6-0 νίκησαν οι έφηβοι που έκλεισαν έτσι τη σαιζόν, με τον καλύτερο τρόπο.


Στο τελευταίο ματς οι παίκτες του προπαιδικού έχασαν με 1-3 από την ομάδα του Φαλανιακού.







Οι φιλοξενούμενοι αξία πανηγύρισαν το πρωτάθλημα μέσα στο Δαμάσι, αφού παρουσίασαν ένα πολύ καλοδουλεμένο σύνολο.

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα 


Ακολούθησε στο "Δελήχειο Ίδρυμα" ο απολογισμός της χρονιάς για τις ακαδημίες του Δαμασιακού ανάμεσα σε προπονητή, διοίκηση , γονείς και παιδιά.




Ο πρόεδρος τη ομάδας Θεόδωρος Τόκας υποσχέθηκε πώς η διοίκηση θα κάνει τα πάντα να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τις ακαδημίες σε όλα τα επίπεδα και πως σκοπός τους είναι στο νέο πρωτάθλημα οι μετακινήσεις να γίνονται πάντα με λεωφορείο. Ωστόσο επεσήμανε πώς όλα τα παιδιά θα πρέπει να παραδώσουν στην ομάδα το σακίδιο με ρουχισμό που τους χορήγησε η ομάδα ( πλυμένα και περιποιημένα ) με ένα χαρτάκι μέσα στο σάκο με το όνομα του ποδοσφαιριστή. Αυτά είναι περιουσία της ομάδας και όσοι θα ξανακατέβουν τη νέα σαιζόν στην ομάδα θα παραλάβουν και πάλι το σακίδιο τους, σε άλλη περίπτωση αν δεν συνεχίσουν τα ρούχα θα δοθούν σε άλλο παιδί όπως είναι φυσικό. 


Ο προπονητής των ακαδημιών έριξε "μπηχτές" για τα εργομετρικά που έκαναν τέσσερις παίκτες της εφηβικής ομάδας λέγοντας πως σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι σωστό να κάνουν τέτοια τεστ στα παιδιά και πως και η εποχή είναι λάθος. Ακολούθησαν εκατέρωθεν εξηγήσεις για τη έκφραση του προπονητή για άσχετους που παίρνουν λάθος αποφάσεις για τα παιδιά. 

Δειτε τι δήλωσε ο Γιώργος Τζαφέρης , προπονητής εδώ και 3 χρόνια των ακαδημιών τού Δαμασιακού. 
Τι απαντά για το ποιοι είναι οι άσχετοι ...
Τι λέει για το ότι υπάρχουν παράπονα από γονείς, πώς τα παιδιά τους έχουν μείνει "στάσιμα" ως ποδοσφαιριστές. ..
Τι λέει για το αν παραμείνει ή όχι στην ομάδα ...
Τι λέει για τη διοίκηση και την εφηβική ομάδα ...


Στο τελος του απολογισμού ο ΓιώργοςΤζαφέρης έδωσε μια εβδομάδα προθεσμία για να του πουν από τη διοίκηση αν θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασια μαζί του.
Τελικά αυτή η κουβέντα θα γίνει τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου μέχρι να γινει διοικητικό συμβούλιο για να παρθούν αποφάσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.