Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εποπτεία του δημάρχου Τυρνάβου στο γήπεδο Δαμασιακού ( φώτο + συνέντευξη σε βίντεο )

Στο γήπεδο του Δαμασιακου βρέθηκε ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης για να δει από κοντά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και αλλά προβλήματα που χρήζουν άμεσης επιδιωρθωσης.

Εκεί τον περίμενε ο πρόεδρος του ΑΟΔ, Θεόδωρος Τόκας, για να του δείξει από κοντά όσα είπαν κατά την επίσκεψη μελών του Δ.Σ. του Δαμασιακού στο δημαρχείο.


Ο πρόεδρος του Δαμασιακού του έδειξε το χάλι του αγωνιστικού χώρου που είναι γεμάτος λακκούβες, πέτρες και ειναι πολύ σκληρός για τα πόδια των ποδοσφαιριστών και των 60 παιδιών από τις ακαδημίες που παίζουν εκεί. Μάλιστα, αυτος ο απαραδεκτος αγωνιστικός χώρος, ήταν η αφορμή για να τραυματιστούν αρκετοί παίκτες τα 2 τελευταία χρόνια.


Στη συνέχεια, αφου περπάτησαν μαζί στο χόρτο, του έδειξε από που έρχονται τα νερά της βροχής που πλημμυρίζουν τον αγωνιστικό χώρο, τα αποδυτήρια που πρέπει να βαφτούν σύντομα καθώς και τις εξέδρες που περιμένουν ακόμα την άδεια από το Δήμο για το στέγαστρο.


Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πώς θα γίνει εκτροπή των υδάτων για να μην μπαίνουν τα νερά της βροχής μέσα στο γήπεδο, πώς θα βγει σύντομα η άδεια για το σκέπαστρο στις εξέδρες, ενώ για το ενδεχόμενο να γίνει από την αρχή ο αγωνιστικός χώρο, είπε πως δεν είναι εύκολο λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί και στο δήμο και τη χώρα.


Η μόνη λύση είπε, προς το παρόν να γίνει ένα μικρότερο βοηθητικό γήπεδο για να γίνονται εκεί οι προπονήσεις, έτσι ώστε να μην καταπονείτε ο ήδη κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.

Δείτε τη συνέντευξη του Παναγιώτη Σαρχώση και όσα είπε για το γήπεδο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.