Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγιά - Δαμασιακός για μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας ( Τετάρτη 1/3/2017 Αλκαζάρ )

Είναι ένας μόνο αγώνας... ένας αγώνας όμως που θα κρίνει ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας. Και θα το πάρει αυτή η ομάδα που θα είναι πιο αποτελεσματική.


Αυτη την Τετάρτη λοιπόν , 1 Μαρτίου την πρώτη μέρα της Άνοιξης , στις δύο και μισή το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ Δωτιέας Αγιάς και Α.Ο. Δαμασιακός θα τα δώσουν όλα για το ...μαγικό χαρτάκι για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Το πρώτο εισιτήριο πήρε μια εβδομάδα πριν ο Αχιλλέας Φαρσάλων, μετά την πρόκριση με 1-0 κόντρα στον Π.Ο. Ελασσόνας ( γκολ Βασίλης Λόλας) και περιμένει τον αντίπαλο του στον τελικό.


Μπορεί φαινομενικά με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μια κατηγορία αλλά το κίνητρο είναι ισχυρό και για τους δύο και το κύπελλο , να μην ξεχνάμε είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Εκεί θέλει να χτυπήσει ο Δαμασιακός, στον αιφνιδιασμό του αντιπάλου.

Από τη μια οι «κόκκινοι» του Δημήτρη Μπουκουβάλα που είναι το φαβορί για την πρόκριση, είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ και θέλουν να βρεθούν και πάλι στο μεγάλο τελικό εκεί όπου πριν από επτά χρόνια είχε γνωρίσει την ήττα από τον Πυργετό με 2-0 (το 2010).


Το αουτσάιντερ , οι γαλανόλευκοι του Κώστα Καζάκη αν και αγωνίζονται στην Α1 ΕΠΣΛ, δεν έχουν να φοβηθούν και χάσουν τίποτα !!!

Στο πρωτάθλημα έχουν δείξει μέχρι στιγμής πολύ καλά δείγματα γραφής και είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α'.


Ο Δαμασιακός θα ψάξει με τη σειρά του την πρόκριση παίζοντας το γνωστό του παιχνίδι χωρίς άγχος μιας και η ομάδα αντιμετωπίζει τον ημιτελικό ως γιορτή και για αυτό με αφίσες καλούν τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του στο Αλκαζάρ.


Για την ιστορία μια συμμετοχή σε τελικό μετράει και ο Δαμασιακός στον θεσμό του κυπέλλου, το μακρινό 1976 όπου και είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-0 από τον ΑΟ Κατωχωρίου.

Η τελευταία προπόνηση του ΑΟΔ πριν τον ημιτελικό , ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τακτική , κυκλοφορία της μπάλας και χαλαρό δίτερμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.