Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαϊκό ξεφάντωμα στο πάρτι του Δαμασιακού με Μικερτζή - Κωνσταντέλια (φώτο + βίντεο)

Ήταν από αυτά τα πάρτι που θες να ξαναπάς. Ο Δαμασιακός έχει τον τρόπο να κάνει εκδηλώσεις που ο κόσμος το διασκεδάζει και ξεφαντωνει με την ψυχή του.



Ο Γιάννης Μικερτζής ξεσήκωσε με το πρόγραμμά του τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Magazzino coffee music bar στο Δαμάσι.


Το πρόγραμμα είχε απ όλα...
Παλιά και καινούργια λαϊκά, τσιφτετέλια και δημοτικά τραγούδια.


Και εκεί που έλεγες θα πάρω μια ανάσα να ξεκουραστω , έπαιρνε το μικρόφωνο η Σόφη
Κωνσταντέλια και δώστου πάλι χορό.


Και μετά, έπαιρνε ξανά τη σκυτάλη Γιάννης Μικερτζής , που γνωρίζειτο μισό Δαμάσι (μην πω και περισσότερους) να πάει από τραπέζι σε τραπέζι τουλάχιστον από δύο φορές!!!


Όλο το Δαμάσι, αλλά και από το Βλαχογιάννι , τη Φαρκαδόνα , το Ζάρκο, τον Τύρναβο αλλά και απόχι όλες τις άλλες γύρω περιοχές βρέθηκαν στη λαϊκή βραδιά του Δαμασιακού. 



Λίγο πριν τα ξημερώματα και αφού όλοι διασκέδασαν , χόρεψαν και ξεφάντωσαν ήρθε η στιγμή για το καλημέρα από το Γιάννη Μικερτζή! !!


!!! Θα ακολουθήσει και άλλη δημοσίευση με φωτογραφίες! !!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.