Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένταση και Ξύλο στο φτωχικό Τυρναβίτικο Καρναβάλι που ... παραπαίει ( φώτο + βίντεο )

Το κάθε πέρσι και καλύτερα είναι το σλόγκαν που ταιριάζει γάντι και για το φετινό Τυρναβίτικο Καρναβάλι που είχε τις λιγότερες συμμετοχές από ποτέ.


Και δεν φτάνει που οι συμμετοχές , τα άρματα και η ποιότητα ήταν φτωχές, ήρθε και το ξύλο που έπεσε ανάμεσα με μέλη πληρωμάτων του Αμπελώνα και του Αργυροπουλίου και έδεσε το ...γλυκό.


Ένας νεαρός από το άρμα του Αμπελώνα,
(όπως άκουσα κατα τη σύρραξη)  πέταξε δυναμιτάκι σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου που ήταν γεμάτη κόσμο (από το Αργυροπούλι) και τους μετέφερε στην παρέλαση. Αυτό ήταν και αιτία να ... ανάψουν τα αίματα για μισή ώρα.


Δυστυχώς αστυνομία ή σεκιούριτι δεν υπήρχαν για να επιβάλουν την τάξη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν παιδιά που ήταν στο σημείο.


Όλοι όσοι ήταν τριγύρω και έβλεπαν το ...θέαμα δεν εκάναν το παραμικρό.
Μόνο από το άρμα του Δαμασίου υπήρχαν θαρραλέοι που τελικά ...έσβησαν τη φωτιά.


Τελικά ηρέμησαν τα πνεύματα και ξεκίνησε η παρέλαση στο Καρναβάλι ευτυχώς χωρίς αλλά παρατράγουδα.


Παρουσία πληθους κοσμου (λιγότεροι από κάθε άλλη χρονιά) και με αμειωτο κεφι ολοκληρωθηκε η παρελαση των αρματων στο τυρναβιτικο καρναβαλι για το 2017.

Υ.Γ.
Την ώρα που έπεφταν οι πρώτες μπουνιές προτίμησα να πάω να τους χωρίσω κι οχι να τραβήξω βίντεο 

Βίντεο : προσωπικέως λήψεις και από Θεσσαλία Τηλεόραση
Φώτο : Τυρναβίτικα μασλατια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.